Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دکتر سیدمحمد علوی روز سه‌شنبه در نشست قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا خوزستان در محل استانداری، بیان کرد: روز گذشته حدود ۳۰۰ دُز واکسن نوبت اول، ۲۸۰ دُز نوبت دوم، حدود ۸۰۰ دُز نوبت سوم و سه هزار دُز نوبت چهارم در خوزستان تزریق شد که مجموع آن به پنج هزار دُز نمی‌رسد در حالی که در گذشته تا ۷۵ هزار دُز واکسن در روز تزریق می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موج جدید بیماری در دنیا از کشورهایی شروع شده که با وجود تکنولوژی بالا، نظم و انضباطی ندارند و به همین دلیل روزانه حدود ۳۰۰ فوتی دارند. اگرچه پوشش واکسیناسیون در کشورهای امارات، کوبا و چین بالای ۹۰ درصد بوده اما موارد بیماری در این کشورها بالاست.

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در کشور ما برخی متولیان امر، اعتقادی به ماسک زدن ندارند در حالی که باید به این باور برسیم که زدن ماسک مهمتر از واکسن است.

وی سرعت انتقال سوش جدید بیماری کرونا را بی سابقه و در حد بیماری سرخک دانست و افزود: این بیماری به گونه‌ای است که یک نفر می‌تواند تا ۱۸ نفر را مبتلا کند در حالی که سوش قبلی ۱۲ نفر را درگیر می‌کرد ؛همچنین علایم بالینی آن متفاوت و بیشتر با سردرد، درد عظلانی، تب و کمردرد همراه است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا خوزستان با اشاره به بیماری جدید Long Covid یعنی کووید طولانی مدت ادامه داد:بعضی افراد پس از بهبودی از کرونا، ممکن است تا ماه‌ها و حتی سال‌ها به عوارضی مانند سردرد، درد عضلانی، استخوان درد، دردهای روماتیسمی، بی‌خوابی و حتی در خانم‌ها اختلالات قاعدگی دچار شوند؛ این افراد بیشتر واکسن نزده یا زنجیره واکسیناسیون را تکمیل نکرده‌اند.

وی به شدت آلودگی در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان، عراق، ترکیه و آذربایجان اشاره کرد و افزود: در افغانستان و پاکستان بیماری هایی همچون سرخک وجود دارد در حالی که ما حدود ۱۲ سال پیش این بیماری را مهار کردیم. همچنین بیماری التور در این کشورها شایع است لذا امکان انتقال بیماری از طریق مرزها به درون کشور وجود دارد.

علوی با بیان اینکه کشور عراق از نظر ابتلا و فراوانی بیماری سوش جدید کرونا پس از انگلیس در رتبه دوم قرار دارد گفت: در طول هفته گذشته چرخش ویروس در عراق ۱۰ برابر ایران بود بنابراین احتمال انتقال ویروس از طریق زایران وجود دارد.

وی بر لزوم کنترل مرزها برای جلوگیری از انتقال بیماری تاکید کرد و ادامه داد: انتظار داریم زیرساخت‌های لازم در مرزهای شلمچه و چذابه هرچه سریعتر دایر شود تا بتوانیم بیماری را کنترل کنیم.

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در تمامی مراکز بهداشت انواع واکسن‌ها وجود دارد لذا انتظار داریم جامعه هدف هر چه سریعتر واکسن خود را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه مجالس عروسی یکی از علل انتقال کرونا در خوزستان است ادامه داد: در یک آیین عروسی در استان، ۱۰۰ درصد افرادی که شرکت کرده بودند به کرونا مبتلا شدند بنابراین باید در مورد فعالیت سالن های عروسی تصمیمی گرفته شود.

علوی گفت: اکنون برگزاری تجمع‌ها، نقطه آغازینی برای انتشار عفونت است که باید خیلی مراقب باشیم. با توجه به تجارب گذشته، این توانایی در استان وجود دارد که بیماری مهار شود.

هم اکنون یک شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، ۲ شهرستان نارنجی، ۱۶ شهرستان زرد و بقیه نقاط استان آبی کرونایی هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا خوزستان اهواز بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خوزستان اهواز ویروس کرونا خوزستان اهواز بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۶ تا ۱۳ اردیبهشت، هفته جهانی واکسیناسیون نام گذاری شده است و در این راستا مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) نیز براساس آمار سال ۱۴۰۲ بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون ارائه کرده است.

خدمت واکسیناسیون از بدو تولد تا دوره سالمندی براساس پروتکل کشوری و به صورت رایگان انجام می‌شود.

واکسیناسیون روشی برای کنترل حذف و ریشه کنی بیماری‌های واگیردار است. واکسن با پیشگیری از ابتلا به عفونت‌ها و برخی سرطان‌ها و بیماری‌ها مانند فلج اطفال سطح کیفی زندگی را بهتر می‌کند. واکسیناسیون به نوعی آمادگی سیستم ایمنی بدن انسان را افزایش می‌دهد و نه تنها برای کودکان بلکه برای تمام سنین مورد نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد