Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@04:16:12 GMT

دو کارگاه ادبیات با هدف امیدبخشی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۸۵۳۰

دو کارگاه ادبیات با هدف امیدبخشی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، دو کارگاه ویژه ادبیاتی با هدف ترویج امیدبخشی، با عنوان «نقش ادبیات در زندگی معاصر» با حضور رشید کاکاوند و عرفان نظر آهاری توسط فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود.

نخستین کارگاه با عنوان «نقش ادبیات در زندگی معاصر» به همت فرهنگسرای اندیشه و زیر نظر رشید کاکاوند برگزار می‌شود. این کارگاه با هدف توجه دادن شهروندان به آموزه‌های مهم نهفته در اشعار و ادبیات غنی ایرانی و تشویق آنان به مطالعه آثار ادبیاتی غنی کشورمان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشید کاکاوند استاد برجسته شعر و ادبیات کشور مهمان ویژه این کارگاه ۳ ساعته است و در آن به موضوع «نقش و جایگاه ادبیات در زندگی معاصر» پرداخته و پاسخگوی سوالات علاقه‌مندان به شعر و ادبیات خواهد بود.

در شرایطی که زندگی پرهیاهوی شهری و دغدغه‌های متعدد انسان معاصر تمام افکار و ذهن او را درگیر کرده است، گنجینه‌های ادبیات فارسی می‌توانند ملجأ و پناهی برای آرامش بخشیدن به تلاطم‌های درونی انسان معاصر باشند تا او با توجه به این آموزه‌ها زندگی بهتر و مطلوب‌تری را تجربه کند.

کارگاه دوم با عنوان «اندوهت را بتکان» برنامه دیگری است که با حضور عرفان نظرآهاری، شاعر، نویسنده و دانش‌آموخته دکتری زبان و ادبیات فارسی با موضوع «شادی و اندوه» برگزار می‌شود.

عرفان نظرآهاری در توصیف این کارگاه می‌گوید:

«جهان منتظرت نمی‌ماند تا حالت خوب شود.
جهان صبر نمی‌کند تا غصه‌ات سر آید.
جهان برای هیچکس منتظر نمی‌ماند و برای هیچکس صبر نمی‌کند.
جهان می‌رود، چه تو غمگین باشی و چه شادمان، چه سوگوار باشی و چه رقصان.
می‌دانی این جهانی که می‌رود نامش چیست؟
نامش عمر است و تو ناگزیری که دنبالش بروی حتی اگر سینه‌خیز.
تو ناگزیری که اندوهت را بتکانی و غمت را بشویی و بروی وگرنه جهان می‌رود و عمر می‌رود و تو جا می‌مانی از جهان و از عمر و از خودت…
بیا تا با هم این اندوه کهنه را بتکانیم.»

کارگاه «نقش ادبیات در زندگی معاصر» با حضور رشید کاکاوند جمعه ۷ مردادماه از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و کارگاه «اندوهت را بتکان» با حضور عرفان نظرآهاری روز پنج‌شنبه ۶ مرداد در همین ساعت برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آن حضور پیدا کنند.

کد خبر 5547843 فاطمه میرزا جعفری

منبع: مهر

کلیدواژه: فرهنگسرای اندیشه رشید کاکاوند ادبیات معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی تازه های نشر نقد کتاب سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بنیاد ملی بازی های رایانه ای رایزنی فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دفاع مقدس ادبیات دفاع مقدس دیپلماسی فرهنگی نشر تاریخ ایران نهاد کتابخانه های عمومی کشور فرهنگسرای اندیشه ادبیات در زندگی معاصر برگزار می شود رشید کاکاوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۸۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بهترین مستندهای جهان

آفتاب‌‌نیوز :

اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستند‌های حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهاد‌هایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و درد‌های خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آن‌ها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • برگزاری روانشناسی خودمانی در بهشت مادران
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد