Web Analytics Made Easy - Statcounter

به علت افزایش نگرانی ها در مورد کم شدن عرضه پس از اینکه روسیه اعلام کرد عرضه گاز از طریق یک خط لوله بزرگ به اروپا را کاهش می دهد، قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، به علت افزایش نگرانی ها در مورد کم شدن عرضه پس از اینکه روسیه اعلام کرد عرضه گاز از طریق یک خط لوله بزرگ به اروپا را کاهش می دهد، قیمت نفت در معاملات امروز برای دومین روز افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر بشکه نفت برنت یک دلار و 50 سنت افزایش یافت و به 106.65 دلار رسید. روز گذشته قیمت نفت برنت 1.9 درصد افزایش یافته بود.

هر بشکه نفت خام با یک دلار و 64 سنت افزایش 98.34 دلار معامله شد. WTI دیروز 2.1 درصد رشد قیمتی داشت.

روسیه دیروز فشار گازی بر اروپا را بیشتر کرد؛ گازپروم اعلام کرد، عرضه از طریق خط لوله نورد استریم یک به آلمان به تنها 20 درصد ظرفیت این خط لوله کاهش می یابد.

کاهش عرضه روسیه، سبب می شود کشورهای اروپایی نتوانند به هدف خود برای پر کردن ذخایر گاز طبیعی برای دوره زمستان  دست یابند. آلمان، بزرگ ترین اقتصاد اروپا با سهمیه بندی گاز در صنعت برای گرم نگه داشتن شهروندان خود در فصل زمستان مواجه است.

این می تواند کاربران نهایی را وادار کند تا گاز خود را با محصولات نفتی، به ویژه گازوئیل، تعویض کنند؛ اما این خطراتی را نیز به همراه دارد زیرا روسیه بیشتر سوخت گازوئیل منطقه را تامین می کند و انتظار می رود قیمت رانندگانی که به سوخت وابسته هستند افزایش یابد.

هیرویوکی کیکوکاوا، مدیر بخش تحقیقات نیسان سکیوریتیز گفت: «افزایش قیمت گاز، ناشی از کاهش عرضه روسیه، می تواند بیشتر به تغییر از گاز به نفت خام و  افزایش قیمت ها منجر شود.»

عرضه نفت خام، محصولات نفتی و گاز اروپا به علت تحریم های غرب و اختلال در پرداخت به روسیه از 24 فوریه، مختل شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند