Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- معصومه درخشان: آبان ماه سال گذشته بود که محمدرضا حسن زاده نخبه علمی تبریزی با شکستن رکورد جهانی یک مرد هندی در حفظ اعداد توانست عنوان مرد حافظه جهان را به خود اختصاص دهد.

بعد از اینکه مستندات رکورد حفظ اعداد به گینس ارسال شد کارشناسان گینس بعد از بررسی های لازم رکورد او را تایید کرده و گواهینامه گینس به وی اعطاء شده و نام او در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسیده است

طی مراسمی و با حضور مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و اصحاب رسانه از  گواهی نامه اعطاء شده گینس محمدرضا حسن زاده رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرک گینس را به موزه رضوی اهداء می کنم

محمدرضا حسن زاده در این مراسم و در نشست خبری ضمن اظهار خوشحالی از کسب این گواهی نامه گینس اعلام کرد: در صدد هستم مدرک گینس خود را به موزه آستان قدس رضوی اهداء کنم.

وی با اشاره به علاقه و ارادت خود به امام رضا( ع) افزود: در خانواده ای مذهبی و دینی تربیت شده ام و علاقه و محبت زیادی نسبت به اهل بیت علیه السلام دارم. بعد از کسب این موفقیت عهد کرده ام هر وقت مدرک رکورد گینس به دستم رسید آن را به موزه امام رضا علیه السلام اهداء کنم.

محمدرضا حسن زاده با اشاره به دو رکورد قبلی خاطرنشان کرد: پیش از این موفق شدم در یک دقیقه ۵۸ لغت زبان انگلیسی و همچنین در یک دقیقه ۱۲۸ عدد که به صورت تصادفی روی مانیتور ثبت شده بود را  حفظ کرده و رکورد جهانی گینس را به نام خود ثبت کنم.

 

رکورد جدید در راه است
وی  در ادامه صحبت های خود به تلاش های انجام شده برای ثبت رکورد جدید اشاره کرد و اظهار داشت: جدیدترین طرحی که در دست اقدام است تلاش برای حفظ نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد و سن افراد است که با هماهنگی های انجام شده با گینس تا کنون دو مرحله انجام شده و بعد از اعلام گینس مرحله سوم آن اجرا می شود. در حال حاضر منتظر برنامه گینس هستم تا زمان قطعی آن را اعلام کنند.

از مدرسه اخراج شدم

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره  به نحوه آشنا شدن با  کلاس های تقویت حافظه اظهارداشت: معمولا افراد فکر می کنند افرادی که در زمینه حافظه فعالند در مدرسه دانش آموزان زرنگی بودند، در حالی که اصلا این طور نیست. من در زمان تحصیل دانش آموز درس خوانی نبودم حتی چندبار به خاطر درس نخواندن به اخراج شدن از مدرسه تهدید شدم و در آخر نیز از مدرسه اخراج شدم.

الان که به آن روزها فکر می کنم می بینم انگار اخراج از مدرسه به نوعی تغییر مسیر زندگی من بود. بعد از مدرسه به طور اتفاقی به سی دی های آموزشی مرحوم مرتضی نصرت در زمینه تندخوانی و تقویت حافظه به دستم رسید.

من فکر می کردم حافظه ام ضعیف است در حالی که حافظه من ضعیف نبود بلکه  تکنیک های به یادسپاری مطالب را نمی دانستم و فردی که نبود که یاد دهد. در مدرسه می گفتند این درس را حفظ کنید ولی هیچوقت نگفتند چگونه حفظ کنید.

وقتی سی دی های آموزشی استاد نصرت را گوش کردم دریچه جدیدی به رویم بازشد. در زمینه تقویت حافظه با اساتید مختلف بین المللی آشنا شدم که معروف ترین آنها پروفسور تونی بوزان است. در کلاس های این استاد بزرگ حافظه شرکت کرده و تکنیک ها و اصول تقویت حافظه را آموخته و سپس تقویت و رشد حافظه ام را ادامه دادم.

 

رفتارهای غیراخلاقی برخی افراد به خودشان ضربه می زند

مرد حافظه جهان در ادامه با اشاره به بی اخلاقی هایی که توسط برخی افراد که در مورد تقویت حافظه فعالیت می کنند خاطرنشان کرد: متاسفانه مشاهده می شود برخی افراد در قالب بازی با کلمات و اختصاص برخی عناوین بدون مدرک علمی و تاییدیه از یک نهاد بین المللی به عنوان مثال خود را" سلطان حافظه" معرفی می کنند در حالی که بهتر است این افراد در ابتدا رکورد مرا شکسته و با داشتن سند و مدرک و اعتبار علمی صحبت کنند.و من خوشحال می شوم رکورد من توسط یک ایرانی شکسته شود. تا حافظه ایرانیان در دنیا معرفی شود.    

نخبه علمی تبریزی با اشاره به این فرمایش امام معصوم که  " زکات علم نشر آن است" ادامه داد: هدف من نشر دانسته‌هایم بوده و دغدغه دارم که به تمام ایرانیان آموزش دهم تا همه از توانایی حافظه خود بهره‌مند شوند. آرزویم این است که هر ایرانی یک رکورد در حوزه حافظه داشته باشد و توان حافظه خود را به حد اعلا برساند.

تربیت افراد همتراز 

حسن زاده با تاکید بر اهداف آموزشی خود اظهارداشت: با وجودی که رکوردزنی را ادامه می دهم ولی هدف اصلی من
تربیت افرادی همتراز با خودم است که در خدمت جامعه باشند تا تمام  افراد جامعه بتوانند از این ظرفیت به راحتی استفاده کنند و تکنیک‌های تقویت حافظه فراگیر شود.

ارائه بسته آموزشی برای کودکان

حسن‌زاده در ادامه از تلاش برای تهیه بسته آموزشی تقویت حافظه برای کودکان زیر ۱۰ سال برای اولین بار خبر داد و  گفت: تحقیقات علمی بسیاری در این رابطه انجام داده  و تمام توان خود را به کار گرفته‌ام تا قوی‌ترین بسته آموزشی آماده شود که با کمک خداوند، به زودی این بسته آموزشی  ارائه می شود.

 

خبرنگاران در خط مقدم انتقال ارزش های دفاع مقدس

جابر ابوالفتح زاده، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم  نیز در این مراسم علم و هنر را به چشمه زاینده و گنج تمام نشدنی تشبیه کرد و افزود: هر حرکتی که هنر و استعدادهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کند، قابل تحسین است.

ابوالفتح زاده با اشاره به اینکه پدر محمدرضا حسن زاده یکی از جانبازان سرفراز کشور است افزود: جای بسی خوشحالی است که این موفقیت توسط آقای حسن زاده که پدرشان از ایثارگران دفاع مقدس هستند ثبت شده است.

 

 وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه  در انتقال مفاهیم ارزشمند دفاع مقدس به نسل جوان اظهارداشت: خبرنگاران در خط مقدم مقابله با هجمه های فرهنگی و عقیدتی دشمنان هستند. یکی از راه های مبارزه با تهاجمات انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بوده و خبرنگاران با قلم خود در این زمینه نقش محوری و اساسی دارند.

وی تاکید کرد: ودیعه بزرگی که شهدا و ایثارگران عزیز با جانفشانی خود برای ملت ایران کسب کرده اند باید بزرگ داشته شده و ارزش های آن در جامعه ساری و جاری شود. 

انتهای پیام/ ۶۰۰۲۰

منبع: فارس

کلیدواژه: امام رضا ع نخبه علمی تبریز محمدرضا حسن زاده تبریز مرد حافظه جهان گینس دفاع مقدس معصومه درخشان محمدرضا حسن زاده تقویت حافظه بسته آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۹۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۶۱۸ حافظ خراسانی در آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از برگزاری مرحله دیگری از آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن کریم خبر داد و گفت: به حافظان ۱۰ جزء قرآن کریم مدرک دیپلم به حافظان ۲۰ جز قرآن مدرک فوق دیپلم و به حافظان کل مدرک لیسانس اعطا می‌شود. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام هادی صاحبقرانی در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطای مدارک تخصصی به حافظان قرآن کریم، اظهار داشت: این آزمون بزرگترین رویداد قرآنی کشور است که در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر انس با قرآن برگزار می‌شود، در این راستا مدارک تخصصی به حافظان قرآن اعطا می‌شود و این مدارک توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور صادر و به حافظان واجد شرایط تعلق می‌گیرد و داوطلبان پس از موفقیت در آزمون کتبی در آزمون شفاهی که توسط اساتید مجرب برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.

وی افزود: امسال این آزمون در هفت حوزه تربت جام، نیشابور، کاشمر، سبزوار، مشهد در دوحوزه (خواهران و برادران) و خواف برگزار و این در حالی است که در مجموع 1618 نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص هزینه ثبت نام در این آزمون تصریح کرد: هزینه ثبت نام 220 هزار تومان است و بخشی از آن توسط سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت می‌شود.

صاحبقرانی با تأکید بر اهمیت انس با قرآن کریم، گفت: حفظ و قرائت قرآن، دروازه ورود به سعادت و رستگاری است، طرح "زندگی با آیه‌ها" با هدف پیاده‌سازی آموزه‌های قرآن در زندگی، در حال اجرا است و این طرح در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن است.

وی با بیان اینکه در زمینه کاربردی کردن قرآن در زندگی کوتاهی‌هایی صورت گرفته است، تاکید کرد: باید با همفکری و مطالبه‌گری در فضای عمومی جامعه، نسبت به ترویج فرهنگ قرآنی اهتمام ورزیم. گفتمان‌سازی در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآن باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

صاحبقرانی در خصوص برگزاری برنامه محفل نیز، گفت: این برنامه نقطه عطفی در امر حفظ قرآن است ، همچنین گفتمان‌سازی در خصوص اهمیت حفظ قرآن را به همراه داشت و تکرار چنین برنامه‌هایی در طول سال می‌تواند در تحقق اهداف قرآنی رهبر معظم انقلاب مؤثر باشد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، افزود: خراسان رضوی با 1618 نفر شرکت کننده، رتبه اول کشور را در این زمینه دارد که از این تعداد 1130 نفر خانم و 488 نفر آقا هستند.

20 هزار حافظ بالای 5 جزء و 20 هزار مربی و استاد قرآن در خراسان رضوی

مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات خراسان رضوی نیز اظهار داشت: به حافظان 10 جز مدرک دیپلم، 20 جز مدرک فوق دیپلم و کل قرآن مدرک لیسانس اعطا خواهدشد و این درحالی است که در این آزمون، به حافظان 10 جز قرآن، مدرک دیپلم، به حافظان 20 جز، مدرک فوق دیپلم و به حافظان کل قرآن، مدرک لیسانس اعطا می‌شود.

رمضانی با اشاره به جایگاه ویژه مشهد در ترویج فرهنگ قرآنی، بیان کرد: استان خراسان رضوی به عنوان دارالقرآن ایران، مفتخر به تربیت قاریان و حافظان ممتاز بین‌المللی است که این امر، برکت وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) است.

وی ادامه داد: آزمون در 7 حوزه امتحانی در سطح استان برگزار می‌شود که 933 نفر از شرکت کنندگان در حوزه های مشهد حضور دارند و در حال حاضر 20 هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان وجود دارد و بیش از 2500 جلسه قرآن به صورت روزانه در نقاط مختلف استان برگزار می‌شود.

مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات خراسان رضوی با بیان اینکه اعطای مدرک به حافظان قرآن، زمینه اشتغال آنان را به عنوان معلم و استاد در مدارس و مراکز آموزشی فراهم می‌کند، گفت: تاکنون از سال 85 حدود 11 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • بارندگی منجر به کندی حرکت در برخی مسیرهای اصلی مشهد شده است
  • سوانح رانندگی خراسان رضوی ۲ کشته و ۱۲۲ مصدوم در پی داشت
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی منجر به فوت ۲ نفر شد
  • سوانح شهری خراسان رضوی ۲ کشته و ۱۲۲ مصدوم در پی داشت
  • ثبت نام ۱۶۱۸ نفر در آزمون نوزدهمین دوره اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم
  • رقابت ۱۶۱۸ حافظ خراسانی در آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد
  • رتبه اول خراسان رضوی در تعداد حافظ و قاری بین‌المللی
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت