Web Analytics Made Easy - Statcounter

آئین رونمایی از دومین شماره فصلنامه علمی تخصصی مطالعات آئینی "ع" در موضوع هیئت و رسانه به همت مرکز تخصصی احیاء امر در آستانه محرم الحرام ۱۴۴۴ هجری قمری برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آئین رونمایی از دومین شماره فصلنامه علمی تخصصی مطالعات آئینی "ع" در موضوع هیأت و رسانه با حضور سیدمجید بنی فاطمه و مهدی رسولی و با اجرای سید بشیر حسینی به همت مرکز تخصصی احیاء امر در آستانه محرم الحرام ۱۴۴۴ هجری قمری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این نشست سیدمجید بنی فاطمه هیأت را قلب تپنده رسانه شیعه معرفی کردند و ضمن اظهار خوشحالی از تدوین و انتشار این شماره از نشریه با موضوع هیأت و رسانه، جای چنین محتوایی را تا امروز خالی دانستند. ایشان افزودند برخی جوانان هیئتی گلایه دارند که ما دسترسی به برخی بزرگان و اساتید نداریم برای اینکه در موضوعات مورد نیاز در هیئت مانند رسانه، خدمات اجتماعی، فعالیت‌های فرهنگی و ... آگاهی پیدا کنیم. خدا را شاکریم که نشریه «ع» به این امر مغفول مانده پرداخته است و امیدواریم روز به روز توانمند‌تر شود؛

و در پایان اظهار داشتند؛«خوشحالم از اینکه این فصلنامه منتشر شده و از همه عزیزان می‌خواهم که آن را تهیه و مطالعه کنند و استفاده کنند و برای خودم هم خیلی قابل استفاده بود. ان شاء الله که همه به این نشریه دسترسی پیدا کنند تا بتوانند بهتر از پیش عرض ادب کنند و هیئت را با موفقیت بیشتر جلو ببرند.»


حاج مهدی رسولی نیز در این نشست خبری، هیأت را یک پدیده عمیق، قدسی، مؤثر و منحصر به فرد معرفی کردند و افزودند؛ اگرچه با چنین جریان وسیعی مواجهیم، متاسفانه هنوز این پدیده برای عموم جامعه مغفول باقی مانده است، حتی برای امثال بنده که در کانون آن قرار داریم بسیاری از ابعاد آن ناشناخته مانده است؛ لذا می‌طلبد یک نگاه علمی و تخصصی به هیئت داشته باشیم. اقدامات بزرگی که هیئات انجام داده اند، متاسفانه منطق پشتیبانش معرفی نشده و لذا برخی جا‌ها مظلوم واقع شده است. مثلا در ساحت هنر، هیئت یکی از غنی‌ترین پدیده‌های هنری است، ولی نخبگان و اهل هنر، چنین نگاهی به این پدیده نداشته اند و لذا لازم داریم منطق پشتیبان هیئت تدیون و در برابر نخبگان جامعه قرار گیرد و بعد به عموم جامعه معرفی شود. همچنین می¬بینیم برخی ظرفیت‌های بزرگ هیئات مورد توجه قرار نگرفته، مثلا ظرفیتی که هیئت‌ها در ساحت حکمرانی داشته و دارند. به این دلیل می¬طلبد و ما نیازمند آنیم که یک نگاه علمی و تخصصی، منطق پشتیبان اقدامات هیئات در عرصه‌های مختلف را تدوین و معرفی کند؛ و امروز شاهد یکی از این چشمه‌های جوشان هستیم و انتظار هم همین است از مجموعه‌ای مثل دانشگاه امام صادق و مرکز احیاء امر. این خلا را این دوستان باید پر کنند و این کار روی زمین مانده را باید چنین دوستانی انجام دهند و خدا به کار‌های روی زمین مانده برکت می‌دهد. امیدواریم این نشریه چشم و چراغ و دیده بان هیئت باشد و موشکافانه و دقیق و منصفانه هیئت را بررسی کند. در پایان نیز اظهار داشتند که کثرت و تنوع چنین نشریاتی مطلوب است و امیدواریم با نشریات و فصلنامه¬های تخصصی در موضوع هیئت مواجه بشویم و إن شاء الله که عین به عیون تبدیل شود.


سیدبشیر حسینی نیز با توجه به موضوع دومین شماره فصلنامه "ع" بیان داشتند؛ هیأت اصالتا عمیق ترین، اصیل‌ترین و جریان سازترین رسانه شیعی است؛ و امیدواریم فصلنامه "ع" بتواند پرچم عرفان هیئت را بالا برده و به معرفت افزایی در این عرصه منجر شود. ایشان افزودند؛ شور و حیاتی که در هیئات موج می‌زند تا امروز به نحو مدون و مکتوب ارائه نشده بود و فصلنامه عین میتواند فرصت ارائه این نعمات به جامعه باشد. نشریه ع هم چشم هست و هم چشمه و إن شاء الله پیشران هیئت باشد و بتوانیم این سرمایه هیئت را جهانی‌تر کنیم و مقدمه ظهور باشد.


فصلنامه عین در اولین شماره خود که در بهار امسال منتشر شد، به موضوع هیئت و فرهنگسازی پرداخت و در دومین شماره خود (تابستان ۱۴۰۰) به موضوع هیئت و رسانه پرداخته است و بزرگورانی همچون آیت الله میرباقری و حجت الاسلام پناهیان و همچنین برخی اساتید دانشگاه همچون خندان، باهنر، آشنا، خانی، غمامی و ... به ارائه دیدگاه‌های خود در این موضوع پرداخته اند. همچنین برخی فعالان عرصه رسانه هیئت همچون رضا صیادی (مدیر مسئول پایگاه عقیق) و حاج حسن پنجه شاهی (مسئول هیئت و مدیر رسانه هیئت رایه العباس چیذر) به بیان تجارب خود در این عرصه پرداخته اند.


دومین شماره از فصلنامه "ع" که به بررسی تخصصی حوزه هیأت و رسانه پرداخته است را می‌توانید در سایت مرکز احیاءامر (Ehyayeamr.ir) با ارسال رایگان به سراسر کشور، سفارش داده و نسخه دیجیتال این نشریه را از نرم افزار طاقچه دریافت کنید.


جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۹۶۹۶۷۳۲۰ تماس بگیرید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فصلنامه هیات و رسانه سید بشیر حسینی دومین شماره موضوع هیئت فصلنامه ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۰۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد، اما... |‌ کنکور در این منطقه سیل‌زده تکرار می‌شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بدو ورود به یاسوج در جمع خبرنگاران در خصوص خیزش دانشگاهیان آمریکایی علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: وجدان بیدار دانشجویان و دانشگاهیان دنیا را که از مظلوم دفاع می‌کنند می‌ستایم از همه دانشگاهیان می‌خواهم در مقابل نسل‌کشی و درندگی و کشتن بانوان و کودکان فلسطینی حساسیت نشان دهند.

وی اظهار کرد: وقتی دانشگاهیان دنیا در مقابل این رژیم خونخوار و سفاک بایستند معادله تغییر خواهد کرد و دنیا بیشتر بیدار می‌شود، موضع‌گیری خواهد کرد و سازمان‌های بین‌المللی تصمیم جدی‌تری در این خصوص خواهند گرفت.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کارهای مختلفی انجام شده است، با همکاری بنیاد ملی نخبگان آیین نامه جذب نخبگان را بعنوان اعضای هیئت علمی بازنگری کردیم.

جذب نخبگان به صورت مستقیم به عنوان هیات علمی

زلفی‌گل تصریح کرد: از این به بعد نخبگانی که بنیاد ملی نخبگان معرفی می کند نیاز به شرکت در فراخوان های جذب هیئت علمی ندارند و مستقیما بعنوان هیئت علمی دانشگاه ها معرفی می شوند.

وی ادامه داد: با توافقنامه‌ای که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم در سال گذشته یک هزار ۳۸۰ نفر از رتبه های کنکور بورسیه می شوند بخصوص المپیادی ها و دارای رتبه المپیاد در صورتی که در رشته‌های مرتبط درس بخوانند بعنوان عضو هیئت علمی جذب می شوند.

وزیر علوم عنوان کرد: بورسیه صنعت را برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی کردیم و سال گذشته و امسال در دفترچه کنکور نیز آمده است.

زلفی‌گل تاکید کرد: با اتاق بازرگانی جلساتی داشتیم تلاش کردیم از صنایع مختلف خواستیم برای بورسیه رتبه‌ های برتر و جذب نخبگان اقدام انجام دهند که این قشر نگران آینده خود نباشند و در کشور بمانند.

وی تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای ائتلافی را تشکیل داده که تکنسین برای واحدهای صنعتی تربیت کند، دانشگاه علمی کاربردی چندین هزار نفر را با تضمین اشتغال براساس نیاز صنایع مختلف آموزش می دهد.

کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد، اما...

وزیر علوم اظهار کرد: کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد. براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی هر سال دو بار کنکور برگزار می‌شود. الحمدالله روزهای پنجشنبه و جمعه شاهد برگزاری کنکور پنج زیرنظام مختلف بودیم.

زلفی‌گل افزود: در یک منطقه‌ای که به دلیل سیل مشکل پیش آمده بود، کنکور را تکرار خواهیم کرد، نگران نباشند.

وی بیان کرد: چند مورد مشکلات و تخلفاتی در کنکور امسال داشتیم برخورد شد که به هیأت مرتبط خود معرفی می شوند.

کد خبر 847357 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل محمدعلی زلفی‌گل - وزير علوم خبر مهم کنکور وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش آموزش کشور آزمون کارشناسی

دیگر خبرها

  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد
  • کنکور در کمال امنیت و صحت برگزار شد/ تکرار در یک منطقه سیل زده
  • کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد، اما... |‌ کنکور در این منطقه سیل‌زده تکرار می‌شود؟
  • آئینی سنتی که همه ساله با اجرای آن باران می‌بارد
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • گشایش نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان + فیلم
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود