Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با نزدیک شدن موعد زیارت اربعین، مقامات رسمی ایران نرخ مصوب سفر زمینی و هوایی به مقصد عراق را اعلام کردند.

به گزارش برنا؛ محمد محمدی‌بخش، رئیس سازمان هواپیمایی ایران، از تشکیل قرارگاه نظارت بر پروازهای عتبات از هفته آینده خبر داد و گفت که از هفته آینده حداکثر ظرفیت پروازهای نجف از ایران فعال خواهد شد و فرودگاه‌های بیشتری در کشور پرواز نجف را انجام خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «تلاش ما کاهش قیمت پرواز به عتبات است اما هزینه فرودگاهی در نجف همچنان هزینه بالا و حدود ۲،۵ میلیون تومان است ما به دنبال این هستیم قیمت متعادلی را برای پروازهای نجف طراحی کنیم. زائران باید دقت کنند از سایت‌ها یا آژانس‌های متفرقه بلیت تهیه نکنند. خرید بلیت بصورت مستقیم از ایرلاین‌ها توصیه ما به متقاضیان پروازهای عتبات است».

وی درخصوص تعیین قیمت بلیت گفت: «قیمت پروازهای رفت و برگشت به نجف برای فروش ایرلاین‌ها ۶ میلیون تومان تعیین شده است. اما چون برخی روزها پرواز در رفت یا برگشت تقاضای کمی دارد یا پر می‌رود و خالی برمی‌گردد، باید برای جبران هزینه شرکت‌ها برنامه دقیقی اجرا کنیم. اما در روزهایی که تقاضا در هر دو سر پرواز وجود دارد قیمت بلیت رفت و برگشت ۶ میلیون تومان خواهد بود».

محمدی بخش افزود: برنامه این است که برای جلوگیری از تخلف در بلیت‌فروشی یا جلوگیری از فروش چارتری، بیشتر بلیت‌ها در ایام محرم و اربعین به‌صورت مستقیم از ایرلاین‌ها فروخته شود که جزئیات آن در هفته آینده اعلام ‌می‌شود.

وی گفت: «در حال حاضر به‌صورت میانگین هفته‌ای ۱۲۰ تا ۱۳۰ پرواز به نجف داریم و اگر فرودگاه نجف و بغداد مجوز افزایش پرواز را برای ما صادر کنند پروازها به حداکثر ظرفیت برسد. در حال حاضر حداکثر ظرفیت ۱۵۰ پرواز روزانه است و تلاش می‌کنیم در روزهای پرتقاضا حداکثر ظرفیت را افزایش دهیم. البته این تعداد فقط برای ایرلاین‌های داخلی است و اگر ایرلاین‌های عراقی نیز اعلام کنند برای پروازهای اربعین آماده هستند از نظر ما هیچ منعی ندارد».

وی گفت: در حال حاضر حداکثر ۱۵۰ پرواز درهفته از کشور به عتبات برقرار است و از تمام شهرهایی که درخواست باشد و زائر وجود داشته باشد پرواز برقرار می‌شود. همچنین با توجه به اینکه در ایام اربعین پیک یک هفته‌ای داریم قطعاً تمهیدات لازم انجام خواهد شد.

سفر زمینی اربعین

از سوی دیگر داریوش امانی، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایران، اعلام کرده پیش‌بینی‌ این است که امسال در ایام اربعین ۶ میلیون زائر در بازه زمانی ۳۰ تا ۴۰ روزه توسط ۱۰ هزار دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل عمومی بین شهری جابه‌جا شود.

به گفته امانی در حال حاضر ۱۴ هزار اتوبوس در ناوگان اتوبوسرانی ایران فعالیت دارد که ۱۰ هزار اتوبوس آن برای زائران اربعین حسینی در نظر گرفته شده است که از ظرفیت بخش خصوصی هم برای خدمات‌دهی بهتر استفاده می‌شود.

داریوش باقر جوان، مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری ایران، از سفرهای چارتری جاده‌ای در ایام محرم و بویژه در اربعین از ایران به عراق خبر داد.

وی افزود: ناوگان عمومی داخلی زائران را تا مرزها و مبادی خروجی انتقال می‌دهند اما ممکن است چارتر وسیله نقلیه مانند اتوبوس انجام گیرد و زائران را به‌صورت رفت و برگشت جابه‌جا کند. هزینه این اتوبوس‌ها با توافق شرکت‌ها و زائران تعیین می‌شود اما قیمت بلیت اتوبوس‌هایی که زائران را به مرز منتقل می‌کنند بر اساس قیمت‌های مصوب است و شرکت‌ها موظف هستند این قیمت را اعمال کنند.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری ایران افزود: قیمت مصوب بلیت اتوبوس برای مثال از تهران تا مرز مهران ۲۴۰ هزار تومان برای سفر رفت تعیین شده است و در سفر برگشت نیز از مرز تا تهران بلیت با این قیمت فروخته می‌شود.

وی گفت: سوخت اتوبوس‌هایی که زائران را تا مرزها می‌برند بر اساس پیمایش تأمین می‌شود اما اگر اتوبوس‌ها از مرز بگذرند و به داخل خاک عراق وارد شوند، تأمین سوخت آنها بر عهده کشور عراق و مطابق با مقررات آنجا خواهد بود.

باقرجوان گفت: از عید قربان، تقریباً سفرهای جاده‌ای به مقصد کربلا و نجف آغاز شده است اما این سفرها در ایام اربعین به اوج خود می‌رسد که نظارت بر بلیت‌فروشی در این ایام مانند ایام پرتقاضا افزایش می‌یابد. همچنین در سفر با وسایل نقلیه عمومی، تمام پروتکل‌های مربوط به رعایت بهداشت کرونا لازم‌الاجرا است و تغییر در این مقررات نداریم.

جابه جایی با قطار

با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده و افزایش قابل‌توجه مسافران نسبت به سال‌های گذشته بعد از پایان یافتن دوران محدودیت ناشی از بیماری کرونا تقاضا در بخش‌های مختلف حمل و نقلی برای سفر به کربلا و نجف در ایام اربعین از هفته آینده بیشتر خواهد شد.

در همین راستا، شرکت راه‌آهن ایران موظف شده ‌علاوه بر راه‌اندازی قطارهای فوق‌العاده و افزایش ظرفیت صندلی و ریل باس، نسبت به عدم پیش‌فروش ۱۰۰ در صدی بلیت‌های قطار به‌منظور افزایش پاسخ‌دهی به تقاضای سفر زائران بویژه در هنگام برگشت مسافران اقدام کند.

دوره زمانی ایام اربعین ۱۶ شهریور (۱۰ صفر) تا ۳۱ شهریور (۲۵ صفر) تعیین شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اربعین ایام اربعین حداکثر ظرفیت حال حاضر ایرلاین ها هفته آینده اتوبوس ها حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۱۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد و معاون وزیر کشور عراق امروز (دوشنبه) با سفر به مرز خسروی و بازدید از زیرساخت‌های تردد زائران از این مرز رسمی به هراه هیاتی مشتکل از مسئولان ۲ استان دیالی و کرمانشاه در رابطه با همکاری‌های ۲ کشور و پیرامون موضوع برگزاری مراسم پیاده روی اربعین گفتگو کردند
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در حاشیه برگزاری نشستی در این رابطه با موضوع اربعین در محل پایانه مرز خسروی در گفتگو با خبرنگاران یکی از عوامل موفقیت در برگزاری کنگره‌ی اربعین سال گذشته را هماهنگی‌های زود هنگام مسئولان ۲ کشور ایران و عراق بیان کرد.
محمد کاظم آل صادق افزود: امروز با حضور سرلشکرلواء ریاض الخیگانی معاون وزیر کشور عراق از همه مرز‌های تردد زائران اربعین شدکه در رابطه با امکانات و کاستی‌ها تبادل نظری داشته باشیم.
وی اظهار کرد: در سفر امروز مسئولان استانداری ایلام نیز حضور داشتندکه مسائل و مشکلات را احصا کردند تا با تلاش ۲ طرف برطرف شود.
او در پاسخ به سئوال خبرنگاران در رابطه با تردد زائران با خودرو‌های شخصی به عراق گفت: در سفری که مسئول ستاد مرکزی اربعین کشورمان به بغداد خواهد داشت قرار است در سطوح مقامات عالی ۲ کشور در رابطه با این مهم بحث و تصیمیم گیری شود.
معاون وزیر کشور عراق و مسئول ستاد اربعین این کشور نیزبا بیان اینکه تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه‌تر و بهترزا اربعین پارسال است، گفت: امروز در سفری که به مرز خسروی داشتیم در رابطه با مسائل و مشکلات پیرامون برگزاری هرچه بهتر اربعین با حضور ۲ طرف بحث و تبادل نظر شد و مشکلاتی وجود داشت که قرار است با تلاش ۲ طرف جمهوری اسلامی ایران و عراق برطرف شود.
«لواء ریاض الخیگانی» افزود: اربعین یک کنگره بزرگی برای ذکر اهل بیت (ع) است که ما وظیفه داریم در این مسیر خدمت کنیم تا از ثواب آن برخوردار شویم.
وی سفر امروز را در راستای هماهنگی‌های قبلی با سفیر جمهوی اسلامی ایران در بغداد به منظور بازدید میدانی از مرز‌ها و زیرساخت‌های لازم برای تردد زائران اربعین بیان کرد.
فرماندار قصرشیرین نیز در نشست بررسی مسائل برگزاری هرچه بهتر اربعین از مهم‌ترین مشکلات سال گذشته را ازدحام زائران در پشت مرزمنذریه و هنگام خروج از مرز خسروی به دلیل بازرسی که به شکل سنتی انجام می‌شد، بی نظمی در سرویس حمل و نقل طرف مقابل (منذریه) و عدم آشنایی درست رانندگان در رابطه با مسیر مرز منذریه نسیت به دیگر مرز‌ها هنگام بازگشت زوار بیان کرد که خواستار تدبیر طرف عراقی برای رفع این مشکلات با توجه به گرمای هوا شد.
مسئول کمیته اربعین کشور عراق هم از نصب سامانه بازرسی در مرز منذریه برای جلوگیری از ازدحام و تلاش برای رفع دیگر موارد خبرداد.
در این نشست مقرر شد تا کمیته مشترک برای رفع مشکلات مربوط به تردد زائران در ۲ طرف تشکیل شود و همچنین نمایندگان تام الاختیار در ۲ سوی مرز برای رفع مشکلات و مسائل فوری در ایام اربعین مستقر شوند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه از برنامه ریزی برای افزایش  ۵۰ درصدی زائران در اربعین امسال از مرز رسمی خسروی نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: پارسال یک میلیون زائر از این مرز تردد کردند که پیش بینی می‌شود آمار زائران از این مرزدر اربعین سال جاری به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برسد
«علی شعبانی» در گفتگو با خبرنگاران در قصرشیرین افزود: انجام عملیات اربعین ۱۴۰۳ نیاز به یک سری مقدمات، مذاکرات هماهنگی دارد که با دولت عراق و استانداری استان دیالی باید انجام شود.
وی اظهار کرد: در سال گذشته فضا‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی از جمله ایجاد سایبان‌ها، گیت‌های ورودی و خروجی (۸۸ گیت) در مرز خسروی و همچنین شهرستان قصرشیرین با تلاش مسئولان و دست اندرکاران اربعین انجام گرفت.
او گفت: دعوت می‌کنیم از مردم استان کرمانشاه و هموطنانمان که مرز خسروی را به عنوان نزدیک‌ترین راحت‌ترین مرز برای تردد به عتبات عالیات انتخاب کنند و ما هم تلاش خودمان را می‌کنیم که تمام امکانات را فراهم کنیم تا یک سفر امن و راحت را برای زائران ایجاد کنیم.

دیگر خبرها

  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳