Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: امروز به جرئت می‌توانیم بگوییم دست‌اندرکاران شهر، سفره هر نوع توافق و رقمی که شفاف نباشد، را برچیده‌اند و آنچه در شهرداری دریافت می‌شود، همان چیزی است که به تصویب شورای اسلامی شهر و مراجع ذی‌ربط رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد نورصالحی در برنامه برخط رادیویی، اظهار کرد: یکی از انتظارات مردم از مدیران این است که اقدامات ادارات و سازمان‌ها قابل رصد و به دور از ابهام باشد، لذا با توجه به این حساسیت، طرح شفافیت در دستور کار قرار گرفت تا درآمدها و هزینه‌های شهر برای مردم شفاف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح شفافیت از همان روزهای نخست آغاز به کار شورای اسلامی شهر ارائه شد و به طول انجامیدن آن به علت تلاش برای پخته کردن طرح بود، افزود: در نهایت پس از بررسی طرح شفافیت تصویب و مراحل تأیید خود را گذراند و لازم‌الاجرا شد؛ اکنون سامانه شفافیت و سوت‌زنی مدیریت شهری در دسترس مردم قرار دارد و همه می‌توانند از آنچه در شهرداری می‌گذرد، مطلع باشند.

شهرداری در مسیر سالم‌سازی فعالیت با جدیت ورود کرده است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تمام مدیران شهری علاقه‌مند و پیگیر اجرای این طرح بودند از این رو تاکنون به نحو مطلوبی این طرح را پیاده شده است، ادامه داد: در این راستا کمیته سلامت اداری هر هفته به ریاست شهردار و نظارت سه نفر از اعضای شورای اسلامی شهر تشکیل می‌شود تا پیشرفت کار را بررسی کنند؛ در مسیر سالم‌سازی فعالیت‌ها و حذف رانت در شهرداری، جدیت خوبی وجود دارد و سایر دستگاه‌ها نیز در این امر، مدیریت شهری را یاری می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه آنچه امروز در شهرداری دریافت می‌شود، شفاف، بدون دخالت افراد و بدون دریافت ریالی به عنوان توافق است، تصریح کرد: هزینه‌هایی که در گذشته به عنوان توافق دریافت می‌شد این سوال را ایجاد می‌کرد که آیا همه چیز قانونی است؟ امروز به جرئت می‌توانیم بگوییم دست‌اندرکاران شهر، سفره هر نوع توافق و رقمی که شفاف نباشد، را برچیده‌اند و آنچه دریافت می‌شود همان چیزی است که به تصویب شورای اسلامی شهر و مراجع ذی‌ربط رسیده است. از اوایل تیرماه صدور پروانه ساختمانی به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و این اقدامات به صورت کامل شفاف و قانونی خواهد بود و تا پایان سال نیز هرنوع خدمتی در شهرداری به صورت الکترونیکی ارائه می‌شود.

نورصالحی اظهار کرد: به یک دوره زمانی برای تمرین و تکرار نیاز داشتیم تا مردم برای دریافت پروانه الکترونیکی با روند کار آشنا شوند. امروز این فرایند تسهیل شده است و مردم از طریق سامانه طراحی شده می‌توانند در این زمینه اقدام کنند.

وی با بیان اینکه شهرداری صاحب بدنه‌ای پاک است که اکثریت قریب به اتفاق کارکنان مسیر صحیح انجام فعالیت‌ها را دنبال می‌کنند، گفت: با مصوبات شورای اسلامی شهر و دقیق‌سازی هزینه‌های مربوط به دریافت پروانه ساختمانی، به دنبال شفافیت بودیم، در این راستا تمام مواردی که در حوزه صدور پروانه سبب بروز آسیب‌هایی می‌شد در این طرح دیده شده است، بر این اساس زمینه برای انجام کار غیرمتعارف فراهم نمی‌شود.

برنامه‌های مدیریت شهری در آستانه ماه محرم

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص برنامه‌های مدیریت شهری در آستانه ماه محرم، تصریح کرد: سیاست شورای اسلامی شهر و شهرداری تسهیل‌گری حضور مردم در برگزاری رویدادهای فرهنگی است، اوج آن را در عید غدیر دیدیم و در ماه محرم نیز برنامه همین است؛ لذا با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی دریافت هر مجوز در چارچوب مقررات، بدون نیاز به مراجعه حضوری به شهرداری یا سازمان تبلیغات اسلامی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: طی برنامه‌ای با همکاری مردم و مدیریت شهری، شهر یکپارچه سیاه‌پوش می‌شود و به استقبال ماه محرم می‌رویم؛ برای برپایی ایستگاه‌های صلواتی نیز مردم می‌توانند به درگاه مربوطه دریافت مجوز مراجعه کنند، اگر محل مورد تأیید بود مجوز داده می‌شود و اگر به علت رعایت مسائل ترافیکی نیازمند جابه‌جایی بود، پیشنهادات داده می‌شود و جانمایی انجام می‌گیرد؛ در برپایی موکب‌ها و داربست‌ها شهرداری با امکانات خود به مردم کمک می‌کند و این مسائل با رعایت ملاحظات ایمنی و ترافیکی انجام می‌شود.

پیشرفت ۳۸ درصدی احداث خط ۲ مترو

نورصالحی در خصوص روند احداث خط دو مترو، اظهار کرد: خط دو از ایستگاه دارک یا شمال زینبیه آغاز و تا ابتدای خیابان شهید اشرفی اصفهانی به طول ۱۵ کیلومتر با ۱۶ ایستگاه احداث می‌شود؛ این خط تاکنون حدود ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. روز عید غدیر، دستگاه حفار به ایستگاه آیت‌الله کاشانی وارد شد، این دستگاه به سمت میدان امام حسین (ع) و سپس میدان امام علی (ع) می‌رود و سپس دو مسیر تونل از شرق و غرب در این میدان به هم می‌پیوندند.

وی با اشاره به اینکه سفت کاری ۱۶ ایستگاه انجام شده و به زودی نازک کاری آن آغاز می‌شود، افزود: همزمان با عید غدیر تأمین مالی کل سیستم‌های ناوگان با همکاری یکی از شرکت‌های توانمند داخلی انجام شد؛ این تأمین مالی حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان است که در شورای اقتصاد به تصویب رسید و در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و بانک مرکزی فرایند آن انجام شد. اگر قرار بود این بودجه از شهرداری تأمین شود چندین سال طول می‌کشید، اما اکنون پروژه سریع‌تر دنبال می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه ادامه خط یک مترو تا میدان استقلال طبق برنامه قرار است پنج کیلومتر به این خط اضافه شود، خاطرنشان کرد: شهرداری علی‌رغم اینکه برای اتصال به شهرهای اطراف به طور قانونی وظیفه ندارد، اما همکاری لازم را برای اتصال خط یک مترو به بهارستان، شاهین‌شهر و نجف‌آباد و ادامه خط دو به خمینی‌شهر انجام می‌دهد. وابستگی حمل‌ونقل عمومی به اتوبوس مطرح است، بنابراین برای تأمین ناوگان و خرید اتوبوس‌های جدید و میدل باس تلاش‌هایی انجام شده تا در ابتدای مهر شرایط خوبی از نظر حمل‌ونقل عمومی و تردد شهروندان داشته باشیم.

وی اظهار کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی ناوگان در بودجه پیش‌بینی شده و امیدواریم اتوبوس‌هایی که نیازمند بازسازی است به زودی به ناوگان اضافه شود.

تمهیدات مدیریت شهری برای رونق ساخت و ساز

نورصالحی با اشاره به تمهیدات مدیریت شهری برای رونق ساخت و ساز، گفت: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر، کل پروانه‌های ساختمانی تا ۳۱ تیر با ۳۵ درصد صادر می‌شد که از اول مرداد تا پایان مهر، بر اساس مصوبه جدید، صدور پروانه ساختمان‌ها تا سه طبقه شامل ۲۵ درصد تخفیف می‌شود و تخفیف سایر ساختمان‌ها فعلاً حذف خواهد شد؛ این مجموعه اقدامات سبب ارزان تمام شدن ساخت و ساز برای شهروندانی است که استفاده شخصی از ساخت و ساز خود دارند. بر اساس قوانینی که مصوب مجلس نیز است برای برخی اقشار از جمله معلولان تخفیف‌هایی در عوارض ساختمانی لحاظ شده است.

وی با اشاره به توجه ویژه مدیریت شهری به محلات کم برخوردار، تصریح کرد: امسال با توجه به رویکرد محله محوری مدیریت شهری ۳۰ محله از ۱۵ منطقه شناسایی و رقم‌های خوبی پیش‌بینی و پروژه‌های محرک خوبی برای آن‌ها تعریف شد که امیدواریم این روند هر سال به خوبی انجام شود.

کد خبر 591242

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خط دو مترو رانت و فساد فساد شهرداری اصفهان مترو اصفهان خط دو متروی اصفهان خط دو مترو اصفهان دستگاه حفاری ایستگاه های مترو ماه محرم شفافیت طرح سوت زنی سامانه شفافیت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان شورای اسلامی شهر مدیریت شهری ساخت و ساز ماه محرم انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین می‌کنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.

احد یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: اگر به فرهنگ و مقوله‌های فرهنگی در تمامی حوزه‌ها توجه کرده و ویترینی نگاه نکنیم بسیاری از مسائل و مشکلات کشور حل خواهد شد.

وی افزود: مدیریت شهری، سازمانی بسیار گسترده است و در تمامی مسائل زندگی و خانوادگی شهروندان تأثیرگذار است و مردم همواره درگیر با فعالیت‌های شهرداری هستند و از همین رو مقوله فرهنگ و فرهنگ‌سازی بسیار مهم بوده و توجه به این موضوع موجب پایین آمدن هزینه‌هایی می‌شود که خود شهروندان آن را پرداخت می‌کنند.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین می‌کنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.

یوسفی ادامه داد: اولین کمیسیون تقویم اجرایی برنامه‌های سال ۱۴۰۳ مکتوب شده و تمامی برنامه‌های ملی، مذهبی و بومی-محلی احصا و تثبیت شده و چشم‌انداز یک‌ساله در مدیریت شهری مشخص است و تلاش داریم که از موازی کاری دوری کرده و اقدام به هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها کنیم.

وی تصریح کرد: تعدادی از جشنواره‌ها مانند سیب و انگور به علت مصادف شدن با ایام محرم و صفر به مدت چند سال برگزار نشدند اما امسال به‌صورت ویژه به آن‌ها پرداخت خواهد شد.

یوسفی با اشاره به برنامه‌های آینده مدیریت شهری عنوان کرد: در دانشگاه‌های ارومیه ۲۰۰۰ دانشجوی خارجی تحصیل می‌کنند و با مشارکت دانشگاه و شهرداری ارومیه ویژه برنامه‌ای با حضور خانواده‌ها و سفرای کشورهایی که دانشجویان از آن هستند در مردادماه برگزار خواهد شد.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: نتوانسته‌ایم ارومیه را آن طور که شایسته است معرفی کنیم و در این راستا باید از تمامی ظرفیت‌ها مانند اقتصادی و گردشگری و رسانه‌ای نسبت به شناساندن شهر اقدام تا شأن و جایگاه ارومیه را بتوانیم حفظ کنیم.

یوسفی عنوان کرد: تلاش داریم برخی رویدادهای محلی ارومیه همانند جشنواره‌های بیدمشک و انگور و سالروز حماسه دوم بهمن را در تقویم رسمی کشور ثبت و جانمایی کرده و این ایام را در سطح ملی برگزار کنیم و قطعاً به اقتصاد شهر کمک خواهد شد.

وی با بیان افزایش ۱۱۰ درصدی بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل خاطرنشان کرد: عمده این افزایش‌ها در ردیف‌های بودجه عمرانی، خدمات شهری، نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و ماشین‌آلات سنگین شهرداری است و بخش ویژه هم مقوله فرهنگی است تا به دغدغه‌های شهروندان بتوانیم جواب دهیم که ورزش نیز در ذیل بودجه ۱۷۰ میلیارد تومانی فرهنگی آورده شده است.

یوسفی افزود: در مدیریت پسماند و تفکیک از مبدأ با مشکل فرهنگی و نهادینه کردن فرهنگ این حوزه روبه‌رو هستیم که نیازمند فرهنگ‌سازی برای استفاده از ثروت خاموش هستیم که با مشارکت مردم به دست می‌آید.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه تصریح کرد: در نگه‌داشت فضای سبز چنانچه مشارکت و نگه‌داشت شهروندان نباشد موجب افزایش هزینه‌های مدیریت شهری خواهد شد.

وی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد تماس‌های تلفنی با سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی مزاحمت تلفنی است و این موضوع جز دغدغه‌های فرهنگی مدیریت شهری است چرا که این سامانه نباید مشغول باشد تا در حوادث به سرعت وارد عمل شود.

یوسفی گفت: باید مردم را برای شهری که برازنده نام ارومیه در هر بعدی است آماده کنیم و سپس برای گردشگران برنامه‌ریزی کنیم چرا که اگر در این امر موفق باشیم گردشگران نیز خواهند آمد.

وی با اشاره به نتایج فصل گذشته تیم والیبال شهرداری ارومیه افزود: در سایه حمایت هواداران فصل گذشته نتایج را به آن‌ها مدیون هستیم و تیم شهرداری ارومیه توانست از جایگاه والیبال شهر دفاع کند.

یوسفی اظهار کرد: اقدامات لازم و مجوزات قانونی برای دو سال آینده اخذ شده و ساختار اصلی تیم فصل قبل حفظ و نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را مرتفع و ترمیم خواهیم کرد.

وی افزود: حمایت از ورزش‌های همگانی و بسترسازی برای این ورزش‌ها رسالت اصلی شهرداری‌ها است و امسال در تمامی رشته‌های ورزشی و در بحث همگانی کردن ورزش حمایت مدیریت شهری را شاهد خواهیم بود و خواهیم کوشید تا شهر ارومیه به عنوان یک شهر ورزشی در سطح کشور بشناسانیم.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: بودجه شهرداری از جیب شهروندان تأمین می‌شود و شهروندان هرچقدر در عوارض نوسازی، پسماند و سایر موارد مشارکت داشته باشند شاهد توسعه و عمران شهری خواهیم بود و بدون مشارکت مردم مدیریت شهری مفهومی ندارد.

کد خبر 750578

دیگر خبرها

  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها نخستین اقدام موثر هیئت امنای بازار اصفهان است
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • تخلیه ناشی از آبگرفتگی‌ منازل و معابر شهری اصفهان با ۱۰۰ تیم عملیاتی
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست