Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@12:18:55 GMT

ظرفیت سانتر درمان کودکان کرونایی اراک تکمیل شد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۵۷۶۶

ظرفیت سانتر درمان کودکان کرونایی اراک تکمیل شد

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه متاسفانه بیمارستان امیرکبیر اراک، سانتر درمان کودکان مبتلا به کرونا تکمیل ظرفیت شده است، گفت: تکمیل ظرفیت بخش کرونایی این مرکز درمانی بیانگر سرعت بالا و ابتلا در همه سنین بویژه کودکان است.

دکتر سیدمحمد جمالیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در پیک جدید بیماری کووید ۱۹ برخلاف پیک‌های گذشته که تمرکز حوزه سلامت بر روی بیماران کرونایی بود، همزمان با ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی، سایر خدمات به بیماران غیرکرونایی نیز در مراکز درمانی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به درگیری بالای کودکان با این بیماری در پیک جدید اشاره کرد و افزود: در هیچکدام از پیک‌های گذشته این میزان درگیری کودکان با کرونا ثبت نشده بود و متاسفانه حتی یک مورد فوتی کرونایی در یک کودک چهار ماهه صورت گرفته است.

وی در ادامه کودکان را بیشترین مراجعین بیماران کرونایی در کنار سالمندان و افراد دارای بیماری های زمینه ای اعلام کرد و افزود: افزایش میزان درگیری کودکان با بیماری کووید ۱۹ نشانگر آن است که خانواده حساسیت‌های لازم را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک، پرهیز از دورهمی و ... ندارند که پیام خوبی را ندارد.

رئیس علوم پزشکی اراک با تاکید بر استفاده حداکثری مردم از ماسک برای قطع زنجیره سرایت، اظهار کرد: با توجه به سیر افزایشی سریع این موج بخصوص در بیماران بستری و سرپایی در مراکز درمانی تزریق دُز یادآور واکسن یکی از راه‌های موثر و مفید برای کنترل این بیماری است.

وی بیان کرد: بطور میانگین روزانه حدود دو هزار نفر در استان برای دریافت واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند که با توجه به اینکه در تمام شهرستانها و مراکز جامع سلامت محله‌ها آمادگی این تزریق را دارند، آمار نگران کننده و قابل تاملی است.

وی بیان کرد: تزریق واکسن به هیچ وجه از ابتلا به بیماری جلوگیری نمی‌کند ولی از شدت بیماری و مرگ‌ومیر جلوگیری می‌کند. بنابراین توصیه می‌شود افراد بالای ۶۰ سال و بیماران دیابتی و زمینه‌ای حتما واکسن تزریق کنند و تاوان هرگونه سهل‌انگاری و عادی‌انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن از دست دادن عزیزان و همنوعان خواهد بود.

دکتر جمالیان گفت: با تکمیل ظرفیت بخش کرونایی بیمارستان امیرکبیر اراک، بخش جدیدی با ظرفیت ۲۰ تخت دیگر برای کودکان در نظر گرفته شده است، ضمن اینکه بیمارستان امیرالمومنین (ع) نیز سانتر پذیرش بزرگسالان است و بیمارستان آیت الله خوانساری نیز به عنوان مرکز درمانی پشتیبان آماده شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) و ۳۰ بیمار کرونایی در بیمارستان امیرکبیر بستری هستند و امیدواریم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم روند مراجعه بیماران کاهش یابد. خوشبختانه هنوز ویروس حالت تهاجمی پیدا نکرده است ولی وقتی که به گردش در می‌آید آمار بیماران بستری و بدحال افزایش پیدا می‌کند که احتمال وقوع بحران‌های جدی وجود دارد.

دکتر جمالیان در ادامه با بیان اینکه هنوز هیچ تصمیمی برای اعمال محدودیت‌های کرونایی در سطح ملی گرفته نشده است، افزود: انتظار می‌رود که مراسم عزاداری ماه محرم همانند سال گذشته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ترجیحا در فضای باز صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونای ا میکرون کرونا در ایران همه باهم علیه کرونا استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۵۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد