Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، نگاه خود به نهاد حراست را برآمده از یک اعتقاد قلبی دانست و گفت: جا دارد تمامی مدیران و دست‌اندرکاران صنعت نفت، دغدغه‌های خود را از جنس دغدغه‌های حراست ببینند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، حمیدرضا گلپایگانی در مجمع نهایی رسیدگی به عملکرد سال ۱۴۰۰ حراست این شرکت، با بیان اینکه برای رسیدن به وضع مطلوب در هر مجموعه‌ای، هرکس وظیفه دارد از خود آغاز کند، توجه به ساختار سازمانی را یک اصل دانست و افزود: بی‌شک برای اینکه مجموعه حراست بهترین بهره‌وری و بازدهی را داشته باشد، باید میان ساختار و مأموریت‌های آن تناسب ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه از مبارزه با فساد به‌عنوان «جهاد اکبر» یاد کرد و برای رسیدن به این هدف، اصل هماهنگی میان اجزای یک سازمان را اصلی اساسی خواند و افزود: حراست در شناسایی و اصلاح فرآیندهای فسادزا نقشی اساسی و بی‌بدیل دارد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ضمن تشریح مزایای بخشی‌نگری در سازمان و تبیین تفاوت آن با خصوصی‌نگری، خود را قائل به این نگاه دانست و با تشریح اهمیت این شرکت و بیان نقش آن در توسعه صنعت نفت در 40 سالی که از تأسیس آن می‌گذرد، با یادآور شدن ماهیت خودگردان آن تأکید کرد: باید از هر آنچه شرکت را از انجام وظیفه خود به این منظور باز می‌دارد حذر کرد و به‌ رفع موانع در فرآیندها پرداخت.

گلپایگانی با اشاره به مباحث مرتبط با مسؤلیت اجتماعی به‌عنوان جزء لاینفک فعالیت‌ها ابراز امیدواری کرد: همان‌گونه که به‌ همت سرمایه انسانی شرکت‌، تعداد دکل‌های فعال این سازمان از ابتدای شروع به‌ کار دولت سیزدهم از ۵۲ به ۶۲ دکل افزایش یافته است، در آینده با بازسازی و راه‌اندازی و به‌کارگیری دکل‌های این شرکت در میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه پروژه ۲۸ مخزن‌، شمار دکل‌های فعال به بیش از ۷۰ دکل افزایش می‌یابد.

استانداردسازی و اصلاح فرآیندها، خواست حراست شرکت ملی نفت ایران است

در ادامه این نشست، علیرضا دامغانی، معاون سازمان حراست شرکت ملی نفت ایران، با مغتنم شمردن مجامع ‌ارزیابی عملکرد حراست‌ها که در سطح شرکت ملی نفت ایران در حال برگزاری است، به اهمیت خلق فرصت‌های این‌چنینی اشاره کرد که منجر به دیده شدن زحمات عوامل حراست، بیان مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده از سوی هریک از حراست‌های تابع، برشمردن مهم‌ترین برنامه‌های آتی آنها و شناسایی مهم‌ترین نقاط قابل بهبود در سایه هم‌فکری و هم‌افزایی می‌شود.

وی نقشه‌ راه حراست شرکت ملی نفت را مشخص دانست و با بیان اهمیت استانداردسازی و لزوم اصلاح فرآیندها، ضرورت حضور گام‌به‌گام حراست در روند برگزاری معاملات را یادآور شد.

معاون سازمان حراست شرکت ملی نفت با اشاره به ماهیت خودگردان شرکت ملی حفاری ایران اشاره کرد که این مسئله لزوم عملکرد دانش‌بنیان در این مجموعه را  دوچندان می‌سازد.

دامغانی ارائه گزارش‌های ماهانه مبتنی بر دو قالب پیش‌بینی و تحلیل را به‌ ازای هر پروژه در حال اجرا، تکلیفی به‌عهده حراست دانست که در کنار فراهم کردن امکان برنامه‌ریزی، تسریع در اجرا و برداشتن گاهای صحیح و سنجیده در این مسیر، به‌نوبه خود به هرچه تنگ‌تر شدن گلوگاه‌های‌های فسادزا منجر می‌شود.

وی ضمن تأکید بر ضرورت استفاده از نیروهای متخصص، ستاد حراست شرکت ملی نفت ایران را دارای ظرفیتی بالا خواند که آماده هرگونه همکاری با شرکت ملی حفاری ایران برای کاستن از نقاط آسیب‌پذیر است.

گفتنی است در پایان این جلسه، ضمن روشن کردن نقاط قابل بهبود حراست شرکت ملی حفاری ایران، تصمیم‌هایی در حوزه‌های عملیات، کارکنان، الکترونیک، فناوری اطلاعات، آموزش و ساختار حراست این شرکت دریافت و تصویب شد.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی حفاری ایران حراست شرکت ملی حفاری ایران شرکت ملی نفت ایران حراست شرکت ملی نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۷۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی

تین نیوز

نشست فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری با هدف اجرای پروژه طراحی و استقرار سامانه یکپارچه عملیات بندری در سازمان بنادر و دریانوردی در بندر شهید رجایی آغاز شده است.

به گزارش تین نیوز، این نشست سه روزه با هماهنگی دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) و با حضور نمایندگان بنادر لنگه و باهنر، اداره کل امور بندری، اداره کل ترانزیت، لجستیک و توافقنامه ها و کارشناسان و مدیران این بخش ها از سوم اردیبهشت ماه درحال برگزاری است.

براساس این گزارش این نشست با توجه به ضرورت هم اندیشی در خصوص فرآیندهای مطلوب و رویه های مرتبط با ورود کالا از خشکی (انواع کالاهای کانتینری و فله) تا چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد.

 در این نشست کارشناسان بخش های بندری پیرامون مرور فرآیندهای وضعیت مطلوب و اهم تغییرات در فرآیندهای جاری، مکانیزم و رویه های اجرای الزمات نظارتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی و آماده سازی ارکان مرتبط با عملیاتی شدن فرآیندهای مطلوب با حضور نمایندگان شرکت های کشتیرانی و اپراتورها بحث و تبادل نظر می کنند.

 از مهم ترین تغییرات فرآیندی در استقرار دوره نخست سامانه یکپارچه عملیات بندری در این نشست سه روزه نیز می توان به ارتباط با ذینفعان کالا، ورود و تخلیه کالا در بنادر بر اساس مجوزهای صادره توسط بنادر، ورود وسایط نقلیه تجاری مبتنی بر مجوز بندر و تعامل و تبادل اطلاعات با سازمان های همکار از جمله راه آهن، راهداری و گمرک اشاره کرد.

سامانه یکپارچه عملیات بندری به عنوان یکی از طرح های کلیدی سازمان بنادر و دریانوردی با مدیریت معاونت امور بندری و اقتصادی و نظارت دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی از آبان ماه ۱۴۰۲ در دست تحلیل، طراحی و تولید می باشد.

این سامانه به عنوان یک راهکار نرم افزاری یکپارچه در حوزه عملیات بندری (کالاهای کانتینری و غیر کانتینری) جایگزین سامانه های فعلی سازمان بنادر می شود و در تعامل با سایر سامانه های تخصصی اپراتورهای بندری، امکانات لازم برای ایفای وظایف حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، نظارت موثر بر قراردادهای اپراتورها و کنترل شاخص های کلیدی عملکردی، برقراری ارتباط با سازمان های متعامل و ارائه خدمات به مشتریان را از طریق یک درگاه واحد فراهم می سازد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • نقش نخبگان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • نقش متخصصان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • بستر‌های فسادزا در دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل برچیده می‌شود
  • نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی