Web Analytics Made Easy - Statcounter

راحله حسینی گفت: اگر فرد معتاد در اثر مصرف محرک ها دچار اضطراب، افسردگی و اختلالات روان شده باشد باید در کنار درمان غیردارویی به دارو روی آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  راحله حسینی روانپزشک در گفتگو با خبرنگار تیتریک، گفت: درمان اعتیاد زمان مشخصی ندارد اما اقدام سریع اهمیت بسزایی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی مصاحبه انگیزشی برای خانواده یک معتاد را مشوقی برای درمان اعتیاد فرد دانست و افزود: تاخیر در درمان فرد موجب فرصت سوزی می شود.    وی با اشاره به اینکه پیشبرد صحیح مراحل درمان، فرد را برای قرارگیری در چرخه ترغیب می کند، اظهار داشت: نوع درمان بر اساس ماده مصرفی متفاوت است.   حسینی به درمان های دارویی و غیر دارویی برای ترک اعتیاد اشاره و تصریح کرد: درمان نگهدارنده اعتیاد حائز اهمیت بوده و سال ها برای فرد ادامه پیدا می کند.   وی در ادامه تاکید کرد: درباره تریاک درمان دارویی و غیر دارویی در کنار هم جواب می دهد اما در محرک ها روی درمان های غیردارویی مانور داده خواهد شد.   حسینی گفت: اگر فرد معتاد در اثر مصرف محرک ها دچار اضطراب، افسردگی و اختلالات روان شده باشد باید در کنار درمان غیردارویی به دارو روی آورد.   وی افزود: روان درمانی و شرکت در گروه های درمان اعتیاد باید سال های متمادی ادامه داشته باشد چرا که اعتیاد قابل بازگشت بوده و با لغزش همراه است.
   

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۷۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فرصت سوزی عجیب کریس وود مقابل دروازه منچسترسیتی (ناتینگهام فارست 0-1 منچسترسیتی)
  • برد خفیف النصر در شب فرصت‌سوزی‌های رونالدو
  • از روان تا درمان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب