Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی یوسفی می گوید: شهرداری اهواز در سال ۱۳۸۳، وامی به مبلغ ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار از یک بانک بحرینی و از طریق فاینانس بانک ملت دریافت کرد که متاسفانه تاکنون این بدهی پرداخت نشده است.

به گفته او،  پرداخت نشدن این بدهی موجب افزایش جریمه وصول آن از ۷ میلیارد تومان به حدود ۴۰۰ میلیارد تومان شد.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قرار گرفتن شهرداری اهواز در لیست سیاه وام بانکی ادامه داد: با انجام پیگیری‌ها از پارسال و با همکاری مدیرعامل بانک ملت و مدیران سرپرستی بانک ملت استان خوزستان، شهرداری اهواز از لیست سیاه خارج شده است تا بتوان این مبلغ جریمه را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای یوسفی از کاهش مبلغ بدهی ۴٠٠ میلیاردی شهرداری اهواز به ۲۸٠ میلیارد تومان خبر داد و گفت: پس از صحبت و جلسات متعدد با مدیرعامل بانک ملت و رئیس بانک مرکزی ایران، مقرر شد این مبلغ به ۱۸٠ میلیارد تومان کاهش یابد.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از کاهش ۲۲٠ میلیاردی این بدهی، با درخواستی که از مدیرعامل بانک ملت و رئیس بانک مرکزی ایران داشتیم، شهرداری اهواز به جای پرداخت آن به صورت یک‌جا، می‌تواند بدهی خود را به صورت اقساط پرداخت کند.

او گفت: در نشست با مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز خواستار پرداخت قسط دوم بخشی از مطالبات شهرداری اهواز شده‌ایم. درباره این موضوع جلسه‌ای با مدیرعامل بانک شهر داشتیم که مقرر شد تسهیلاتی برای تسریع روند انجام پروژه‌های عمرانی شهر اهواز در نظر بگیرند.

مجتب یوسفی گفت: در جلسه‌ای با وزیر کشور نیز بر تامین منابع لازم به منظور اختصاص قیر رایگان و تحویل اتوبوس برای خدمت‌رسانی به مردم اهواز و زائرین اربعین تاکید کرده‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لیست سیاه بانک شهرداری اهواز نماینده مجلس شهرداری اهواز میلیارد تومان مدیرعامل بانک بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند

رئیس سازمان چای کشور گفت: میزان بدهی کارخانجات به چایکاران ۳۱ میلیارد تومان است و کارخانجات چای موظف هستند تمام بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حبیب جهانساز امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه در سال گذشته دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکل چای‌کاران در کشور داشته است، اظهار کرد: چای‌کاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند اما همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم.

وی افزود: در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم بسیاری از دغدغه چای‌کاران برطرف و دولت حق‌الزحمه خود را پرداخت کرد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری ۳۰ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، برگ سبز چای درجه یک به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

جهانساز با بیان اینکه قرارداد با کارخانجات چای برای خرید تضمینی چای در سال جاری در حال انجام است، تصریح کرد: میزان بدهی کارخانجات به چای‌کاران را ۳۱ میلیارد تومان است کارخانجات چای موظفند تمامی بدهی خود را به چای‌کاران پرداخت کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری گفت: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری به یک معضل تبدیل شده است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم بنابراین از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی افزود: کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شد و مصوب کرد که چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند و چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشورهای هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشورهای دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور گفت: از دولت تقاضا داریم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

کد خبر 748476

دیگر خبرها

  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • ستاره پرسپولیس در لیست سیاه اوسمار
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی