Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@22:57:58 GMT

چگونه مشکلات رایج در یخچال را عیب‌یابی کنیم؟

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۸۶۵۴

چگونه مشکلات رایج در یخچال را عیب‌یابی کنیم؟

گاهی اوقات بلافاصله متوجه می‌شوید که مشکلی در یخچال شما وجود دارد. برای مثال، شاید لامپ یخچال روشن نمی‌شود یا غذایی که در یخچال گذاشته‌اید به اندازه کافی سرد نیست. در این شرایط، ممکن است ندانید که آیا لازم است با یک تعمیرکار متخصص تماس بگیرید یا مشکلی است که خودتان می‌توانید آن را حل کنید. تشخیص مشکل و در واقع، عیب‌یابی می‌تواند به شما کمک کند که در این شرایط، بهترین تصمیم برای حل مسئله را پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از دیجی کالا، در این متن ما قصد داریم  به شما بیاموزیم که چگونه مشکلات رایج یخچال را عیب‌یابی کنید.

یخچال دائما در حال کار است

یخچال برای ایجاد دمای خنک برای نگهداری از موادغذایی لازم است کار کند اما یخچالی که دائما روشن می‌شود می‌تواند سروصدای زیادی به همراه داشته باشد. این مسئله حتی باعث می‌شود که هزینه انرژی به‌ صورت قابل‌ توجهی افزایش یابد زیرا یخچال یکی از پرمصرف‌ترین لوازم خانگی در هر خانه است. اگر به دنبال بهترین مدل یخچال فریزر دوقلو یا ساید کم‌مصرف هستید، لازم است بدانید بهترین مدل های یخچال الکترواستیل از کیفیت بالا و قیمت مناسبی برخوردار است. با این‌حال، برای خرید آن از نمایندگی فروش کمک بگیرید.

رایج‌ترین علت این مسئله، تجمع گردوغبار یا سایر آلودگی‌ها در اطراف کویل‌های یخچال است. برای بررسی این موضوع باید برق یخچال را قطع کنید و کویل‌هایی که معمولا در پایین دستگاه قرار دارند را تمیز کنید.

از یخچال آب نشت می‌کند

نشت آب یک مشکل رایج اما هشداردهنده یخچال است. این مسئله اغلب به دلیل انسداد لوله تخلیه یخ‌زدایی یا خط انتقال یخچال رخ می‌دهد. لوله تخلیه یخ‌زدایی معمولا توسط مواد غذایی یا سایر زباله‌ها مسدود می‌شود و معمولا  از داخل فریزر می‌توانید به آن دست پیدا کنید. برای باز کردن انسداد آن می‌توانید از داخل فریزر، لوله تخلیه را با آب گرم بشویید. بااین‌حال، گاهی اوقات ممکن است به‌صورت دستی زباله‌ها را بیرون بیاورید.

یخ در فریزر تجمع پیدا کرده است

فریزر فضای مناسبی برای نگهداری یخ است اما نباید یخ قابل‌توجهی در فریزر جمع شود. باز ماندن طولانی‌مدت درب فریزر می‌تواند باعث جمع شدن زیاد یخ شود زیرا سطح رطوبت در فریزر افزایش می‌یابد. علاوه بر این، ممکن است درزبند فریزر معیوب باشد و هوای بیرون وارد فریزر شود.

ورود هوا به فریزر می‌تواند رطوبت را در داخل فریزر افزایش دهد. بنابراین، برای اینکه مطمئن شوید درجه حرارت و رطوبت مناسب در فریزر حفظ می‌شود، درزبند فریزر را تعویض کنید. اگر استفاده از این راه‌کارها، مشکل را حل نکرد لازم است با تعمیرکار تماس بگیرید.

آب‌سردکن یخچال کار نمی‌کند

بسیاری از یخچال‌های جدید دارای آب‌سردکن داخلی هستند که می‌توانند دسترسی به آب سرد و تازه را برای افراد خانه فراهم کنند. آب‌سردکن دستگاه ممکن است به دلایل مختلفی از کار بیفتد. ممکن است منبع آب در درب یخچال یخ زده باشد و مانع از انتقال آب شود. خوشبختانه می‌توان این منبع را جدا کرد و آن را یخ‌زدایی کرد تا آب بار دیگر جریان پیدا کند. علاوه بر این، ممکن است دریچه ورودی آب دچار اشکال شده باشد که در این شرایط، تماس با تعمیرکار لازم است.

یخچال گرم است

یخچال‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که سرد بمانند. بنابراین، گرمای بیش‌ از حد دستگاه می‌تواند به‌ویژه هشداردهنده باشد. گرم شدن یخچال به‌ احتمال‌ زیاد به دلیل مشکل در کویل‌های کندانسور رخ می‌دهد. برای حل این مسئله می‌توانید با تمیز کردن کویل‌ها شروع کنید. همچنین، بررسی کنید که آیا موتور فن کندانسور به‌درستی کار می‌کند یا خیر.

یخچال بیش‌ از حد سروصدا دارد

یخچال باید در حدی صدا داشته باشد که در زندگی روزمره شما مشکل ایجاد نکند. اگر یخچال پرسروصدا باشد، احتمالا یکی از فن‌های آن دچار مشکل است. بیشتر یخچال‌های معمولی دارای هر دو فن کندانسور و اپراتور هستند. فن کندانسور، کویل‌ها را خنک می‌کند و فن اپراتور، هوای خنک را به کویل‌های اپراتور فریزر در زمان کار کردن کمپرسور، می‌رساند. این فن‌ها به‌صورت همزمان کار می‌کنند و مشکلات در هر یک از آن‌ها می‌تواند باعث سروصدای بیش‌ازاندازه یخچال شود. در این شرایط، فن‌ها را بررسی کنید تا ببینید مشکلی دارند یا نه. با این‌حال، قبل از بررسی، حتما دستگاه را از برق بکشید.

استفاده از یخچال باعث افزایش قبض انرژی خانه شده است

اگر متوجه افزایش ناگهانی قبض انرژی خانه شده‌اید، ممکن است مقصر این مسئله مشکل در یخچال باشد. به یاد داشته باشید یخچال یکی از پرمصرف‌ترین لوازم خانگی است و عملکرد آن می‌تواند به‌صورت قابل‌توجهی بر میزان قبض انرژی تاثیر بگذارد. اگر فکر می‌کنید که یخچال شما دچار مشکل شده است و به همین دلیل، قبض انرژی خانه افزایش پیدا کرده است با تعمیرکار تماس بگیرید.

ممکن است لازم باشد یخچال خود را تعویض کنید. می‌توانید به‌ جای این یخچال، خرید یخچال جی پلاس را در نظر بگیرید. لیست محصولات جی پلاس شامل گوشی، یخچال، تلویزیون و سایر موارد می‌شود. شما می‌توانید محصولات این برند را با قیمت مناسب از فروشگاه نمایندگی آن تهیه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید یخچال قیمت انواع یخچال قبض انرژی کویل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • ۶ اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • 6 اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • آیا قرار دادن نان در فریزر آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه