Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،دستگاه بسته بندی ماشینی، کمک می کند تا محصولات غذایی بدون استفاده از نیروی انسانی و در شرایط کاملا بهداشتی بسته بندی شود.این روش فناورانه و هوشمند، ضمن افزایش سرعت بسته‌بندی و عرضه فرآورده‌های غذایی، سلامت و کیفیت  محصولات را ارتقا می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این‌که تامین و ارتقای کیفیت غذا، به کمک فناوری‌های پیشرفته و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اولویت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است، از تولیدات ایران‌ساخت در این حوزه توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق حمایت صورت گرفته است.

 بسته بندی ماشینی شامل دستگاه های لودر، کندلینگ، سورتر، فارم پکر، شیرینگ پک و لیبل زن است که استفاده از نیروی انسانی را به حداقل می رساند. در دستگاه های اتوماتیک بسته بندی سعی شده تا استفاده از نیروی انسانی به حداقل برسد و برای مثال امروز در بسته بندی محصولاتی نظیر تخم مرغ به کار می رود.

افزایش سرعت بسته بندی

دستگاه بسته بندی ماشینی سبب شده تا سرعت تولید به شکلی قابل توجهی افزایش پیدا کند و هزینه شرکت ها به شکلی محسوس کاهش یابد. این در حالی است که مشخصا سطح کیفی بسته بندی نیز ارتقا می یابد.

یکی دیگر از مکمل های دستگاه بسته بندی ماشینی قسمت پرینتر آن است که مشخصات محصول را در حین بسته بندی بر آن حک می کند. به صورت کلی دستگاه بسته بندی ماشینی با وجود این که فضای زیادی را در مجموعه ها اشغال نمی کند اما می تواند رویه تولید را در هر کارخانه و شرکتی به صورت قابل توجهی پیش ببرد.

دستگاه بسته بندی ماشینی ایران ساخت تا به امروز به کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق و عمان صادر شده است که با توجه به کیفیت بالای محصول روند توسعه صادرات آن در دستور کار است تا ارزآوری بیشتری صورت گیرد.

این دستگاه ایران‌ساخت با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به همت شرکت آرین بهرنگ سیاه قلم تاکنون 60 فرصت شغلی به صورت مستقیم ایجاد شده است و با ده مجموعه دیگر نیز همکاری صورت می گیرد که در این مراکز نیز چندین فرصت شغلی به صورت غیرمستقیم ایجاد شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بسته بندی موادغذایی صادرات بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صادق کاظمی فرد، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی درباره طراحی و ساخت دستگاهی با استفاده از تکنولوژی سنجش خازنی برای غربالگری سینه، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، توضیح داد: نکته پر اهمیتی که در پروژه مورد توجه قرار گرفت رسیدن به محصول کارآمد و ارزان قیمت و با دقت تشخیص بالا بود که بتوان موضوع غربالگری را در تمام سطح جامعه از جمله مناطق محروم با هزینه خیلی پایین‌تر نسبت به روش‌های موجود پیاده سازی کرد.

کاظمی اضافه کرد: دستیابی به فناوری سنسورهای سنجش خازنی کمک شایانی در تولید ارزان قیمت این محصول نموده است و بعد از آمریکا ایران به دانش ساخت این تکنولوژی دست پیدا کرد و در بیوتکنولوژی، هوافضا و صنعت خودرو سازی کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: روش شناسایی توده های سرطان سینه در حال حاضر از سوی آمریکا مورد تایید قرار گرفته و سازمان FDA آمریکا مجوز استفاده از تکنولوژی را صادر نموده است  که به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان سینه تلقی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه گفت: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد برآورد شده است. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه دانست و گفت: این دستگاه با آنالیز با دقت بالای بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می کند و در نهایت از طریق نرم افزار که بر روی گوشی همراه نصب می‌شود نقاط مشکوک به وجود بافت سرطانی نمایش داده می‌شود.

 کاظمی ادامه داد: امواج آلتراسونیک تولید شده  قادر به تشخیص غیرتهاجمی بافت سرطانی است.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد برای کشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع غربالگری سرطان سینه برای وزارت بهداشت و هزینه بالای این طرح، با دستاورد جدید میتوان با سرعت بالا و هزینه به مراتب پایین تر طرح غربالگری سرطان پستان  را در کل کشور پیاده سازی کرد و سطح سلامت در کشور را ارتقا داد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد