Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۱۹۰ مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی در سال جاری وارد برنامه پیشگیری  از تنبلی چشم کودکان سه تا شش سال خراسان رضوی شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس،غلامحسین دلبری در نشست توجیهی مسئولان فنی مراکز مثبت زندگی مشهد از دو برابر شدن جمعیت تحت پوشش غربالگری آمبلیوپی در سال جاری خبر داد و اظهارداشت: امسال باید تقریبا دو برابر سال گذشته یعنی بییش از 450 هزار کودک را تحت پوشش برنامه قرار بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلبری با بیان اینکه اهمیت این برنامه برای کاهش معلولیت‌ها حیاتی است گفت: با تلاش‌هایی که در 15 سال گذشته صورت گرفته، موفقیت‌های خوبی در این زمینه بدست آمده و ورودی‌های نابینایی استان بشدت کاهش یافته است.

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی  تأکید کرد: مراکز مثبت زندگی امکانات مورد نیاز را دارند و آموزش‌های لازم را نیز دیده‌اند و اینک زمان عمل فرا رسیده است.

جواد بهنام،مدیر بهزیستی شهرستان مشهد نیز گفت: 73 مرکز مثبت زندگی در مشهد فعال هستند که در این برنامه مشارکت دارند.

معاون بهزیستی خراسان رضوی: 90 مرکز شبه خانواده مورد پایش قرار گرفتندطرح‌های اشتغال‌زایی بهزیستی استان بوشهر با 186 میلیارد تومان اعتبار آغاز شدگلایه مددجویان بهزیستی گناباد از نبود ایمنی فضای شهری/ اختصاص 178میلیون تومان جهت بازسازی خانه‌ توان‌یابان

بهنام افزود: خوشبختانه تابلوهای چارت E برای تمام مراکز خریداری و تحویل گردیده و هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

وی گفت: مراکز مثبت زندگی پایگاه‌های دائمی غربالگری بینایی هستند و همچنین با مراکز بهداشت نیز تفاهم‌نامه‌هایی در استان داریم که این مراکز در زمینه معرفی خانواده‌ها به پایگاه‌های غربالگری کمک کنند تا پوشش را به حداکثر برسانیم.

بهنام گفت:‌ در سال گذشته 38 هزار و 917 هزار فرزند را در مشهد غربالگری کردیم که در نتیجه 3 هزار و 789 مورد مشکوک به تنبلی چشم و سایر اختلالات بینایی گزارش گردید.

مدیر بهزیستی شهرستان مشهد ادامه داد: از این تعداد، 1044 کودک مبتلای قطعی تشخیص داده شده و اقدامات درمانی و  در صورت لزوم جراحی برای آنها انجام شده تا کودک بینایی خود را بازیابد.

کارشناس مسئول پیشگیری از معلولیت‌های بهزیستی خراسان رضوی نیز در حاشیه این کارگاه آموزشی گفت: یکصد مسؤول فنی مراکز مثبت زندگی و مددکاران این مراکز در این جلسه توجیهی شرکت کردند و با روش و برنامه‌ی کاری غربالگری بینایی آشنا شدند.

نرگس ژیان‌عابد تصریح کرد: غربالگری بینایی در کودکان سه تا شش سال می‌تواند زمینه‌ای برای پیشگیری قطعی از نابینایی ناشی از تنبلی چشم یا اختلالات و عیوب انکساری باشد که می‌توان از سلامت بینایی کودک اطمینان پیدا کرد.

این کارشناس افزود: این برنامه موفقیت بالایی داشته و از نابینایی و کم‌بینایی هزاران کودک در سال‌های گذشته پیشگیری کرده و زندگی‌های زیادی را از مشکلات معلولیت بینایی نجات داده است.

وی خاطر نشان کرد: بهزیستی با قوت و قطعیت به این برنامه ادامه می‌دهد تا میزان نابینایی و کم‌بینایی ناشی از اختلالات فلجی و عیوب انکساری و آمبلیوپی را به صفر برساند.

انتهای پیام/282

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهزیستی خراسان رضوی مراکز مثبت زندگی تنبلی چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۹۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،     مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،گفت: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • آغاز لایروبی ۲ کیلومتر از کانال درجه یک شبکه آبیاری و زهکشی سرخس
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی