Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت الله حسین نوری همدانی چهارشنبه شب در دیدار جمعی از مبلغان نخبه حوزه علمیه قم گفت: رساندن پیام دین به مردم و گسترش آموزه های دینی در جامعه، رسالت بسیار سنگین و مقدسی است که بر اساس آیات و روایات بر عهده روحانیون و مبلغان قرار داده شده است.

آیت الله نوری همدانی با اشاره به عظمت کار مبلغان و سختی ها و پیچیدگی های تبلیغ آموزه های دینی در جامعه، خاطرنشان کرد: مبلغان دینی به دنبال احیای امر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بوده و این اصلا کار کوچکی نیست و باید به آن توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه مبلغان حوزه های علمیه باید شکرگزار نعمت تبلیغ دین و معارف الهی بوده و برای درک و دریافت هرچه بیشتر آن تلاش کنند، اظهار داشت: تربیت طلاب و روحانیون توانمند در عرصه تبلیغ و منبر کار بسیار بزرگی است، زیرا خطبا دارای ویژگی های خاصی هستند.

این مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه در تاریخ شیعه، فقیهان بزرگ بسیاری سراغ داریم، اما خطبای مشهور فراوان نیستند، تصریح کرد: خطبای حوزه های علمیه باید آگاهی و آشنایی کامل نسبت به قرآن و نهج البلاغه داشته تا در این امر تبلیغ دین موفق باشند.

وی با اشاره به خطبه ۵۰ نهج البلاغه، مسأله فتنه در جامعه اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: فتنه به معنای آن است که دشمنان حق و باطل را با هم ممزوج می کنند تا از این طریق افراد را منحرف کرده و به اهداف و نقشه های شوم خود دست پیدا کنند.

آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه فتنه ها از جمله موضوعات مهم آخرالزمانی است که مبلغان دینی باید نسبت به آن توجه داشته باشند، خاطرنشان کرد: روزی ملت های مسلمان در اوج قله های علم و فرهنگ بودند و مراکز علمی در جهان اسلام رونق بسیار داشت، اما کم کم قدرت سابق از دست رفت و امروز اسلام دشمنان بسیاری دارد.

وی در پایان بر ضرورت آشنایی مبلغان دینی با خطبه ها، نامه ها و کلمات قصار حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) در نهج البلاغه تأکید کرد و گفت: مبلغان باید اخلاق مدار و ساده زیست بوده و در برابر مردم کاملا متواضع باشند و برای پاسخگویی به شبهات دینی در جامعه بسیار تلاش کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: آیت الله نوری همدانی مبلغ مبلغ دینی مبلغان دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، محسن افشارچی، در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: طی دوسال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و یکی از ویژگی‌های مسئولین این دستگاه پیگیری مداوم امور است.

افشارچی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشا خیر و به نفع مردم است، افزود: از فرمانداران و مسئولین استان در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تاثیرگزار بنگرند و در این راستا عمل کنند.

این مسئول ادامه داد: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد؛ کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را دربر می‌گیرد.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان تصریح کرد: ترویج کتابخوانی از اهداف مهم ما است و ترویج کتاب و کتابخانه و تربیت فرهنگی منشا خیر و به نفع مردم است.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله، باید و نبایدهای حقوق شهروندی و... است. در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

استاندار زنجان ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان، گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی در پایان ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی و صدا و سیما برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، راه آهن و ترمینال محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان استندهای ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافرین ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند