Web Analytics Made Easy - Statcounter

یدالله مالمیر روز پنجشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا با تبریک روز ملی مهارت ، کارآفرینی و آموزشهای فنی و حرفه ای گفت: تا زمانی که هدف از تحصیل در مدارس و دانشگاه ها صرفا دریافت مدرک تحصیلی باشد، چالش بخش تولید برای تامین نیروی انسانی کارآمد در بسیاری از رشته ها برطرف نخواهد شد.

وی افزود: در حالی با تجربه تلخ هزاران دانشجوی فارغ التحصیل فاقد شغل مواجه هستیم که اگر این دانشجویان همرا با دروس علمی، آموزش های مهارتی در رشته های مرتبط با صنعت را نیز فرا می گرفتند،  بستر برای جذب آنان در بازار کار مهیا می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع  معادن و کشاورزی البرز افزود: در بحث آموزش های مهارتی، ما در البرز و سایر استان ها از اساتید توانمند و برجسته فراوانی برخوردار هستیم که می توانند در این زمینه نیاز دانشگاه ها را بر طرف کنند.

مالمیر ادامه داد: شاید دانشگاه ها برای جذب اساتید درخصوص توسعه آموزش های مهارتی با مشکل کمبود اعتبار مواجه باشند که در صورت صحت این موضوع ضروری است دولت برای رفع این مشکل چاره اندیشی کند.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب  امسال را  سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" نامگذاری کرده اند گفت: ضروری است آموزش های مهارتی در دانشگاه ها و تربیت جوانان با استعداد مورد نیاز بخش تولید و صنعت در دستور کار ویژه قرار گیرد.

وی توسعه آموزش های مهارتی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای البرز را اقدامی راهگشا در تربیت نیروی انسانی ماهر عنوان کرد و به دانشجویان فاقد شغل توصیه کرد با شرکت در این دوره ها بدون دغدغه در بازار کار استان جذب  شوند.

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع  معادن و کشاورزی البرز در ادامه این گفت و گو ضرورت بستر سازی برای آموزش های مهارتی در مدارس و ترویج فرهنگ استعداد یابی نوجوانان در خانواده ها را مورد تاکید قرار داد.

وی گفت:  در صورتی که اولیای خانه و مدرسه رفتار های آشکار و پنهان نوجوانان را حتی هنگام بازی های کودکانه مورد توجه و سنجش دقیق قرار دهند، زمینه تشویق آنان به کسب مهارت ها فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: در این صورت دانش آموزان پس از اخذ دیپلم و حضور در آزمون دانشگاه ها ، با هدف صرفا دریافت مدرک به تحصیل ادامه نمی دهند و رشته هایی را انتخاب خواهند کرد که با استعداد و توانایی های آنان همخوانی داشته باشد.

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع  معادن و کشاورزی البرز از استعداد یابی به عنوان حلقه مفقوده زنجیره مهارت آموزی نام برد و ضرورت اتصال این حلقه به چرخه اقتصاد کشور را مورد تاکید قرار داد.

مالمیر تصریح کرد: تا زمانی که در مدارس و دانشگاه ها برای اتصال حلقه مهارت آموزی به زنجیره اقتصاد کشور چاره اندیشی نشود ، همچنان چالش های اجتماعی و اقتصادی ناشی از روند افزایش دانشجویان  فاقد شغل فارغ التحصیل خود نمایی خواهد کرد.

وی ضمن تقدیر از دولت سیزدهم که جراحی اقتصادی به ویژه در مباحث تولید، صادرات و بهبود معیشت مردم را در دستور کار ویژه قرار داده است  گفت: از دولتمردان درخواست داریم زمینه های مهارت آموزی در مدارس و دانشگاه ها را مهیا کنند تا بستر برای رونق اقتصادی در حد انتظار جامعه فراهم شود.

برچسب‌ها البرز اشتغال زایی مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز اشتغال زایی مهارت اموزی البرز اشتغال زایی مهارت اموزی مدارس و دانشگاه ها آموزش های مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه، عصر شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: این استان از حیث کیفیت و کمیت هنرستان‌های جوار صنعت، برترین استان کشور است و با ورود به هنرستان‌های جوار صنعت، موجی از انرژی دانش آموزان و معلمان دریافت می‌شود.

وی افزود: برگزاری امتحانات نهایی در سه پایه دبیرستان در سال جاری یکی از مهمترین رویدادهای آزمونی تاریخ کشور است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

استاندار مرکزی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به عنوان راه نجات کشور یاد کرد و گفت: تقویت آموزش مهارتی در نظام آموزش و پرورش در گرو تأمین توسعه زیرساخت‌ها و تقاضا محوری است.

استاندار مرکزی با اشاره به برگزاری نمایشگاه مشاغل مرتبط با هنرستان‌های استان مرکزی افزود: این نمایشگاه در انتخاب رشته دانش آموزان برای ورود به هنرستان بسیار تأثیرگذار خواهد بود و امید است شمار برگزاری این نمایشگاه‌ها در این استان افزایش یاید.

کد خبر 6090418

دیگر خبرها

  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند