Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی سازمان انتقال خون استان اصفهان گفت: اهداکنندگان خون جوان و بار اولی با کاهش زیادی مواجه بوده‌اند و برای حفظ جامعه لزوم افزایش اهداکنندگان بار اولی وجود دارد و استان اصفهان در تولید پلاکت آفرزیس با اختلاف از سایر استان‌ها پس از استان تهران در رتبه دوم قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عیسی جوادی صبح امروز _پنجشنبه ششم مردادماه_ در نشست خبری سازمان انتقال خون استان اصفهان، اظهار کرد: به طور کلی تولید فرآورده‌های خون طی سال ۱۴۰۰ با ۱۰ درصد افزایش و توزیع و مصرف آنها با ۱۳ درصد افزایش روبه‌رو شد و بیشترین مصرف فرآورده‌های خونی مربوط به بیمارستان‌های حضرت سیدالشهدا (ع)، الزهرا، شهید بهشتی کاشان، شهید چمران و بیمارستان میلاد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰، توزیع گلبول قرمز کم لکوسیت ۲۹ درصد، گلبول قرمز معمولی ۳.۲ درصد، توزیع فرآورده‌های اشعه‌دیده ۲۱۰ درصد، توزیع پلاکت معمولی ۲۵ درصد، پلاک آفرزیس ۳۰ درصد و توزیع فرآورده‌های پلاسمایی ۱۵ درصد افزایش داشته است.

معاون فنی سازمان انتقال خون استان اصفهان ادامه داد: گلبول کم لکوسیت از فرآورده‌هایی است که تولید سختی دارد و زمان زیادی را می‌طلبد. اهداکننده برای اهدای پلاکت آفرزیس نیز زمان بسیار زیادی را می‌گذارد که بیش از یک ساعت طول می‌کشد. معمولاً دوز درمانی که برای یک بزرگسال در بیمارستان مصرف می‌شود برابر با یک پلاکت آفرزیس یا شش واحد پلاکت معمول است.

وی با بیان اینکه استان اصفهان در تولید پلاکت آفرزیس با اختلاف از سایر استان‌ها پس از استان تهران در رتبه دوم قرار دارد، تصریح کرد: به طور معمول سالانه درخواست بیمارستان‌ها از سازمان اهدای خون افزایش پیدا می‌کند و از علل آن می‌توان به افزایش سن افراد و کهولت جامعه، افزایش عمل‌های جراحی، افزایش تخت‌های بیمارستان، راه‌اندازی بیمارستان‌های جدید و تبدیل تخت‌های غیرمصرف کننده خون به تخت‌های مصرف‌کننده، است.

افزایش بخش مصرف کننده خون

جوادی اضافه کرد: بیماران برای گرفتن برخی خدمات مهم از استان‌های دیگر به اصفهان مراجعه می‌کنند و عمده این خدمات خدماتی نیازمند خون هستند. پنج سال پیش یک یا دو بیمارستان جراحی قلب انجام می‌داد اما اکنون این میزان به هفت بیمارستان رسیده است و در واقع بخش مصرف‌کننده خون افزایش یافته است. شرایط توسعه و گسترش سازمان اهدای خون به اندازه بخش‌های بیمارستانی نیست و باید گسترشی صورت گیرد تا این سازمان پاسخگوی نیاز بیمارستان‌ها باشد.

وی با بیان اینکه اهداکنندگان خون جوان و بار اولی با کاهش زیادی مواجه بوده‌اند و برای حفظ جامعه لزوم افزایش اهداکنندگان بار اولی وجود دارد، گفت: طی سال گذشته ۱۶۵ هزار و ۹۴ نفر در استان اصفهان برای اهدای خون مراجعه کردند که از این تعداد ۱۳۳ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند. طی سال جاری ۵۷ هزار و ۶۷۷ مراجعه صورت گرفته است که از این تعداد ۴۶ هزار و ۵۳۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.

معاون فنی سازمان انتقال خون استان اصفهان ادامه داد: میزان اهدای خون بانوان بسیار پایین است و خانم‌ها تمایل کمتری به اهدای خون دارند. چهار هزار و ۲۲۶ خانم طی سال ۱۴۰۰ اقدام به اهدای خون کرده‌اند که نسبت به سال ۱۳۹۹ کاهش داشته است. رواج فرهنگ اهدای خون در میان بانوان نیازمند کمکی همگانی است تا نگرانی‌ها حذف شود و بانوان در اهدای خون مؤثرتر باشند.

کد خبر 591613

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کاهش ذخیره خونی وضعیت ذخیره خون استان اصفهان وضعیت ذخیره خون در استان اصفهان اهدای خون اهدای خون و پلاسما عیسی جوادی آمار اهدای خون در استان اصفهان مراکز اهدای خون اهمیت اهدای خون کرونا و اهدای خون آمار اهدای خون در ایران عوارض اهدای خون اهدای خون در اصفهان اهدای خون زنان اهدای خون مستمر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان انتقال خون استان اصفهان پلاکت آفرزیس بیمارستان ها اهدای خون مصرف کننده بار اولی طی سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۴۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد

کیانی منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس در آذربایجان شرقی گفت: به منظور رصد، کنترل، پایش و نظارت بر حسن اجرای وظایف و ماموریت‌های محوله و بر اساس شاخص‌های تخصصی، منطقه آزاد ارس رتبه اول مناطق آزاد کشور را با امتیاز ۷۲ را کسب و در منطقه سبز رده‌بندی قرار گرفت.

وی ادامه داد: کسب این رتبه در سرجمع ارزیابی‌های انجام شده در بخش‌های اقتصادی، مدیریت منابع، عمرانی و زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، حقوقی، فناوری اطلاعات و تصویرسازی بوده است.

در این ارزیابی مناطق آزاد تجاری صنعتی ارس با ۷۲ امتیاز، منطقه آزاد تجار صنعتی اروند با ۶۹.۹ امتیاز در رده سبز و به ترتیب رتبه اول و دوم و مناطق آزاد انزلی و کیش در رده سفید و به ترتیب در رتبه‌های سوم و چهارم قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از هفت شاخص ارزیابی شده، ارس در شاخص‌های اقتصادی، مدیریت منابع، حقوقی و فناوری اطلاعات مقام اول را کسب کرده و در بخش عمرانی و زیربنایی نیز حایز رتبه دوم بوده که در مجموع تمام شاخص‌ها رتبه اول مناطق آزاد کشور را کسب و لوح تقدیر طی مراسمی توسط سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و همچنین حجت الله عبدالملکی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور اجرایی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اعطا شد.

وی همچنین گفت: سال گذشته صادرات در منطقه آزاد ارس به ۱۷۲ میلیون دلار افزایش یافت که این مقدار در سال ۱۴۰۱، ۱۴۷ میلیون دلار بوده است.

وی همچنین میزان افزایش صادرات به خارج از کشور از مسیر منطقه آزاد ارس را نیز مطلوب ارزیابی کرد و گفت: صادرات از طریق منطقه آزاد ارس در سال ۱۴۰۱. ۹۴ میلیون دلار بوده در حالی که در سال گذشته این مقدار با ۴۴ درصد افزایش به ۱۳۵ میلیون دلار رسیده است.

وی یادآور شد: منطقه آزاد ارس در جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید نیز رکوردزنی کرده طوری که سرمایه‌گذاری داخلی بر اساس طرح‌های مصوب کمیسیون اقتصادی در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۸ میلیارد ریال بوده در حالی که این مقدار در سال ۱۴۰۲ با افزایش ۸۷۱ درصدی (۸.۷ برابری) به ۶۵۸ میلیارد و ۹۷۱ میلیارد ریال جهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری خارجی بر اساس طرح‌های مصوب کمیسیون اقتصادی نیز از ۳۸ میلیون دلار در مدت یاد شده به ۴۹.۳ میلیون دلار افزایش یافته است.

وی همچنین یادآور شد: کشور‌های روسیه، ترکیه، آذربایجان، عراق، ارمنستان، گرجستان، امارات، قزاقستان، افغانستان و پاکستان به ترتیب بیشترین میزان خرید را از محصولات منطقه آزاد داشته‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/بازدید بیش از ۳۰۰۰۰۰ نفر از نمایشگاه در سال ۱۴۰۲
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید