Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی نحوه اجرای جزو ۴ بند «الف» تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ را مبنی بر تعیین نرخ سود تسهیلات مسکن مهر فروش اقساطی نشده را به بانک مسکن ابلاغ کرد.

صورتجلسه وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل بانک مسکن در خصوص نحوه اجرای جز ۴ بند الف تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ به شرح زیر است:

در راستای اجرای دقیق جز ۴ بند الف تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ مبنی بر «مالکین واحدهای تکمیل شده مسکن مهر که دارای خدمات زیربنایی هستند موظفند تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۱ برای تبدیل تسهیلات دریافتی از بانک مسکن به تسهیلات فروش اقساطی به بانک مسکن مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک مسکن مجاز است در صورت عدم مراجعه مالکان فوق، نسبت به افزایش نرخ سود تسهیلات این واحدها از نرخ مصوب کنونی به نرخ مصوب شورای پول و اعتبار (۱۸ درصد) اقدام نماید.» و عطف به نامه رئیس کل بانک مرکزی به شماره ۵۴۷۰۴ / ۰۱ مورخ ۴ خرداد ۱۴۰۱ مبنی بر «به منظور جلوگیری از از اعتراضات و نارضایتی متقاضیان تسهیلات مسکن مهر و نیز در راستای اجرای جز قانونی یاد شده، وزارت راه و شهرسازی می‌تواند راسا نسبت به هماهنگی با بانک مسکن اقدام کند»؛ موارد ذیل در اجرای این بند قانونی به تصویب و امضای وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل بانک مسکن رسید:

۱. نظر به درخواست‌ها و مراجعات مردمی و ضرورت توجه به مطالبات مردم در شرایط اقتصادی حال حاضر، مقرر شد ادارات و شعب تابعه وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن از هرگونه اقدام در خصوص افزایش نرخ سود تسهیلات مسکن مهر به ۱۸ درصد برای عموم متقاضیان مسکن مهر جدا خودداری کنند.

۲. با عنایت به اینکه اطلاعات دقیق واحدهای مسکن مهر تکمیل شده و دارای خدمات زیربنایی در اختیار متولیان مسکن مهر قرار دارد، بنابراین تشخیص تکمیل بودن و دارای خدمات زیربنایی بودن پروژه‌ها و واحدهای مسکونی صرفاً با اعلام تاییدیه و معرفی‌نامه کتبی متولیان مسکن مهر (ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برای سایر شهرها، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید برای شهرهای جدید و شرکت بازآفرینی شهری ایران برای بافت‌های فرسوده) بوده که به شعب بانک مسکن ارسال می‌شود.

در اجرای دقیق قانون بودجه مقرر شد صرفاً واحدهای قابل سکونت و تکمیل شده‌ای توسط متولیان مسکن مهر جهت افزایش نرخ سود به بانک مسکن معرفی شوند که دارای انشعابات و کنتورهای آب، برق، گاز و محل دفع فاضلاب و همچنین محوطه‌سازی و آماده‌سازی کامل (راه آسفالته و پیاده‌رو قابل دسترس به واحدها) باشند. بدیهی است اطلاع‌رسانی به متقاضیانی انجام می‌پذیرد که با دارا بودن کامل امکانات فوق‌الذکر برای انجام فروش اقساطی واحد خود تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۱ به بانک مسکن مراجعه نکرده‌اند.

۲.۱. متولیان مسکن مهر موظفند به محض احراز شرایط تکمیل و قابل سکونت بودن واحدها مطابق بند ۲ و همچنین محرز شدن عدم مراجعه مالکان این واحدها برای دریافت دفترچه قسط، تاییدیه و معرفی‌نامه کتبی را به شعب بانک ارسال کنند.

۲.۲. اطلاعات تاییدیه و معرفی‌نامه کتبی متولیان مسکن مهر به شعب بانک مسکن باید شامل نام و نام خانوادگی متقاضی، کد ملی، شماره تلفن ثابت، شماره تلفن همراه، آدرس محل سکونت، کد پروژه، مشخصات کامل واحد شامل آدرس، بلوک، طبقه و شماره واحد باشد.

۲.۳. متولیان مسکن مهر موظفند رونوشتی از تاییدیه و معرفی‌نامه کتبی ارسالی به شعب بانک را به حوزه وزارتی راه و شهرسازی ارسال کنند.

۳. پس از ارسال تاییدیه و معرفی‌نامه کتبی توسط متولیان مسکن مهر موضوع بند ۲، شعب بانک مسکن موظفند نسبت به ارسال ۳ فقره اخطار کتبی (اخطار اول با فرصت ۳۰ روز کاری، اخطار دوم و سوم هریک با فرصت ۱۵ روز کاری) اقدام و مراتب افزایش نرخ سود به ۱۸ درصد را به این متقاضیان اعلام کنند. بدیهی است اعمال نرخ ۱۸ درصد پس از ارسال ۳ اخطار کتبی خواهد بود و به موازات اخطار کتبی، اخطار پیامکی و تلفنی نیز توسط شعب بانک مسکن به متقاضیان مذکور انجام خواهد شد. همچنین الزامی است شعب بانک مسکن مستندات اخطار خود به این متقاضیان را در پرونده مربوطه نگهداری کنند.

۴. در موارد خاص که انجام تعهدات موضوع این صورتجلسه توسط متقاضی ناشی از عوامل غیرارادی یا اعسار و مانند آن امکان پذیر نباشد، متولیان مسکن مهر می‌توانند مراتب افزایش مهلت به متقاضی را به وزیر راه و شهرسازی گزارش کنند و در صورت موافقت وزیر راه و شهرسازی با افزایش مهلت، تاییدیه و معرفی‌نامه کتبی را پس از اتمام مهلت اعطایی، به شعب بانک مسکن ارسال کنند.

۵. مقرر شد وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل بانک مسکن ضمن انجام سایر هماهنگی‌ها و اقدامات لازم برای اجرایی شدن بندهای این صورتجلسه نسبت به ابلاغ مفاد آن به کلیه ادارات و شعب تابعه در سراسر کشور اقدام کنند.

کد خبر 5549580 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: رستم قاسمی بانک مسکن وام مسکن مهر مسکن مهر نرخ سود بانکی سود تسهیلات بانکی تسهیلات بانکی خط اعتباری مالی بانک مرکزی سازمان امور مالیاتی صرفه جویی در مصرف برق بورس بازار سهام سید احسان خاندوزی قیمت سکه بهار آزادی وزارت بازرگانی افزایش مصرف برق واردات برنج وزارت نیرو مالیات بر خانه های خالی مناطق آزاد مرکز مدیریت راه های کشور وزیر راه و شهرسازی متولیان مسکن مهر راه و شهرسازی افزایش نرخ سود شعب بانک مسکن بانک مسکن قانون بودجه شعب بانک سال ۱۴۰۱ ۱۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با اشاره به اهمیت احداث راه دسترسی سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان گفت: دستور پرداخت اعتبار تهاتر با هدف راه دسترسی سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان از قائم‌مقام وزیر و معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اخذ شده است.

حسین زنجیرانی فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به احداث مسکن در سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان اظهار کرد: برای تامین مسیر دسترسی این سایت که ۳۰ هزار مسکن در آن احداث می‌شود، دستور پرداخت اعتبار به‌صورت تهاتر صادرشده است.

وی افزود: بهسازی و روکش آسفالت محور قم-جعفریه از جمله فعالیت‌های این اداره در سال جاری بوده که با توجه به تردد بالا در آن می‌تواند کمک شایانی به ارتقای کیفیت این مسیر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با بیان اینکه حدود ۲۰۰۰ مددجو در پروژه‌های نهضت ملی مسکن قم صاحب خانه شدند، خاطرنشان کرد: درمجموع یک هزار و ۸۱۸ مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در طرح نهضت ملی مسکن قم تخصیص پروژه شده‌اند.

زنجیرانی‌فراهانی با اشاره به اهمیت مباحث آموزشی، درمانی و فرهنگی در طرح‌های نهضت ملی مسکن در قم، تاکید کرد: هم‌زمان با عملیات اجرایی واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن، سرانه آموزشی، درمانی، فرهنگی و ورزشی آن‌ها نیز در این استان با واگذاری زمین تأمین‌شده است.

وی از ثبت‌نام ۷۰۰ متقاضی خودمالک قمی برای دریافت تسهیلات بانکی بافت فرسوده خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های کلان و مهم دولت سیزدهم، احیا و نوسازی بافت فرسوده شهرها است که در این زمینه تسهیلاتی هم پیش‌بینی و تعریف‌شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم ادامه داد: احیا و نوسازی بافت فرسوده شهر، با توجه به وجود زیرساخت‌های شهری و امکانات و کاربری‌های روبنایی در آن، موجب رونق بافت مرکزی شهر خواهد شد و از توسعه فیزیکی شهر و بی‌قواره شدن آن جلوگیری می‌کند.

زنجیرانی فراهانی با اشاره به اهمیت مبارزه با تخلفات مرتبط با مسکن تصریح کرد: طبق مصوبه شورای ملی مسکن و باهدف کنترل بازار مسکن در سراسر کشور گشت مشترک بازرسی از مشاوران املاک آغاز به کار کرده است. طی اجرای این طرح ۱۵۶ مشاور املاک غیرمجاز در استان قم شناسایی و ۶۴ دفتر املاک به دلیل تخلفات متعدد پلمب شدند.

کد خبر 749264

دیگر خبرها

  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • ممنوعیت نقل و انتقال واحدهای طرح نهصمت ملی مسکن 
  • پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • واگذاری زمین به ۱۸۸ ایثارگر گلستانی در طرح نهضت ملی مسکن
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی