Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان وزیر جهاد کشاورزی گفت: نبود صنایع تبدیلی، نبود آبرسانی مناسب و کمبود سطح گلخانه سه مشکل اساسی استان است به همین منظور هزار میلیارد تومان تسهیلات از بانک کشاورزی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، سید جواد ساداتی‌نژاد ۶ مردادماه در جلسه شورای اداری استان همدان که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: همدان به دلیل تنوع محصولات کشاورزی تابلوی زیبای جهاد کشاورزی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ۶۱۹ هزار هکتار سطح زیر کشت، تولید ۵ میلیون تن محصول کشاورزی در سال با حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان ارزش مالی این تولیدات است، ۲۹ درصد مردم همدان در کشاورزی اشتغال دارند.

ساداتی‌نژاد  با بیان اینکه سیب زمینی و سیر رتبه اول تولید در کشور را دارد، تصریح کرد: ۲۶۰ هزار تن گندم از سوی کشاورزان غیرتمند همدانی در سال جاری برداشت شده که به نسبت سال گذشته رشد بسیار بالایی داشته است، ۸۵ درصد اراضی استان از آبیاری نوین برخوردار است و در این سفر  ۲ هزار میلیارد تومان برای ارتقای حوزه کشاورزی در نظر گرفته شده است. 

وی ادامه داد: ۸۰۰ میلیارد تومان در بخش آب رسانی سامانه‌های نوین و شبکه‌های آبیاری، ۲۰۰ میلیارد تومان مرمت و احیای قنوات، ۲۰۰ میلیارد تومان زیرساخت‌های شهرک‌های کشاورزی، ۸۰ میلیارد تومان احداث جاده بین باغی، ۶۵ میلیارد تومان اصلاح و نوسازی باغ‌های گردو و انگور، ۷۵ میلیارد توسعه باغات و کشت گیاهان دارویی، ۷۵ میلیارد تومان واکسیناسیون دامی و آزمایشگاه‌های دارویی، ۷۰ میلیارد مرمت باغ‌های عشایر و ۳۱۵ میلیارد تومان در بخش آبخیزداری و صیانت از جنگل‌های زاگرسی هزینه خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی توضیح داد: نبود صنایع تبدیلی، نبود آبرسانی مناسب و کمبود سطح گلخانه سه مشکل اساسی استان است به همین منظور هزار میلیارد تومان تسهیلات از بانک کشاورزی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه در این سفر نماینده رئیس جمهور در ملایر و نهاوند بودم، توضیح داد: تکمیل شبکه فاضلاب شهر گنبد، تکمیل بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی ملایر، تکمیل بیمارستان خیرساز روستای گوراب، توسعه زیرساخت‌های بهداشتی نهاوند، احداث باند دوم جاده ملایر، تکمیل جاده چهار بانده آورزمان به ملایر، تکمیل راه آهن همدان به ملایر، اختصاص بودجه به پروژه جهان کوچک، بهسازی روستاها در هر دو شهرستان، توسعه فضای ورزشی نهاوند، تکمیل ناحیه صنعتی ازندریان، آسفالت جاده‌های روستایی از جمله مطالبات مردم ملایر و نهاوند است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سفر رئیسی به همدان هيات دولت استانی اقتصادی هزار میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۹۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع دانشجویان همدانی در حمایت از آزادی خواهی دانشجویان جهان

 در این مراسم که در مزار شهدای گمنام دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد، دانشجویان و استادان دانشگاه با سر دادن شعار‌های «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و حمایت از مردم مظلوم غزه را اعلام کردند.

دانشجویان همچنین اقدام پلیس آمریکا در ضرب و شتم دانشجویان و اساتید را محکوم و بیانیه‌های جداگانه‌ای صادر و حمایت خود را از این اعتراضات اعلام کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • تجمع دانشجویان همدانی در حمایت از آزادی خواهی دانشجویان جهان
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟