Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن نامی معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، درباره باران‌های سیل آسا در برخی از مناطق کشور، اظهار کرد: ما شب گذشته شاهد بارندگی‌های شدیدی در برخی از مناطق استان تهران بودیم، این بارندگی‌ها بخش هایی از شرق تهران را نیز تحت شعاع قرار داد.

وی افزود: در فیروزکوه شاهد تخریب جزئی برخی از مناطق بودیم و چندین پل نیز در این شهرستان تخریب شده و سیل آن‌ها را با خود برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدیده اقلیمی «مونسن» چقدر کشور را تهدید می‌کند؟

 رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به خطر توده‌های بارشی در کشور، خاطرنشان کرد: سه توده رطوبتی وارد کشور ما شده است، این توده‌ها از شمال اقیانوس هند به کشور آمده و استان‌های سیستان و بلوچستان،کرمان، یزد، بوشهر و جنوب و شرق فارس را درگیر می‌کند، اما توده‌ای دیگر وارد شده که از طریق دریای مدیرترانه وارد شده است؛ توده رطوبتی دیگری هم موسوم به شمال و جنوب در حال حاضر در کشور فعالیت دارد که این توده‌های رطوبتی زمانی‌که با هم برخورد می‌کنند می‌توانند بارندگی بسیار شدیدی به همراه داشته باشد، در این‌باره از مردم خواهش می‌کنم به هیچ وجه به رودخانه‌ها و اطراف  دره‌ها و محل‌های خطرناک نزدیک نشوند.

آماده باش تمام استان‌ها تا سه شنبه

 وی به زمان فعالیت پدیده اقلیمی مونسن در کشور اشاره کرد و افزود: این پدیده اقلیمی تا سه شنبه هفته آتی می‌تواند برای کشور تهدید زا باشد؛ از طرفی دیگر این احتمال وجود دارد که فعالیت این پدیده به  صورت چرخشی باشد، در همین رابطه استان‌ها تماماً به صورت آماده باش باشند و در مسیر رودخانه‌های فصلی و مسیرهای آبریز قرار نگیرند.

ساخت و سازها در حریم رودخانه‌ها ممنوع!

 نامی با بیان اینکه ساخت و ساز در حریم مناطق شمالی تهران می‌تواند خطرناک باشد، اذعان کرد: بارانی که در  شمال حریم امامزاده داود(ع) به وقوع پیوست اگر در سوهانگ و لویزان هم رخ دهد می‌تواند خطرساز باشد، به همین جهت می‌گوییم نباید در حریم رودخانه‌ها ساخت و سازها داشته باشیم، باید راه بیشتری را برای عبور آب پیش بینی کنیم.

وی در توصیه‌ای به شهرداران مناطق تهران، تأکید کرد: شهرداران مناطق تهران به نقشه‌های تفصیلی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در ساخت و سازها در حریم رودخانه‌ها توجه کنند.

احتمال وقوع  سیل در این شهرستان‌ها

 رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در پایان این گفت‌وگو، با اعلام هشدار دوباره به مردم درباره بارندگی‌های سیل آسا، خاطرنشان کرد: مردم تا سه شنبه آینده باید کاملاً هوشمندانه و هوشیارانه باشند؛ مخصوصاً کسانی که در مسیر رودهن، بومهن، آبعلی، دماوند و فیروزکوه قرار دارند، امشب و فردا شب بیشتر مراقبت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هشدار سازمان مدیریت بحران وقوع سیل مدیریت بحران رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۰۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ایلام از عصر امروز بارانی می‌شود

مجتبی میهن‌پرست معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی استان ایلام اظهار کرد: فعالیت این سیستم از عصر امروز و با رشد ابر و بارش‌های پراکنده باران آغاز می‌شود و تا اواسط روز شنبه هفته آتی این بارش‌ها ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه برای سامانه فوق هشدار سطح نارنجی صادر شده است، افزود: بارش‌های این سیستم به صورت رگبار بهاری است که طی روز‌های چهارشنبه تا جمعه به تناوب و به صورت نقطه‌ای و منقطع شدت می‌یابد.

میهن پرست ادامه داد: این سیستم از ظرفیت بارشی قوی برخوردار است و کل استان را در برمی‌گیرد، اما هسته اصلی نزولات جوی سامانه مذبور در مناطق شمال، مرکز شرق و جنوب شرق استان است.

وی اضافه کرد: این سامانه بارشی همراه با رعد و برق، بارش تگرگ در مناطق مستعد، صاعقه، وزش باد شدید لحظه‌ای و بارش‌های تند رگباری است.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان ایلام یادآور شد: آبگرفتگی مسیل‌ها و رودخانه‌ها، بروز روان آب و اختلال در تردد از جمله پیامد‌های این سیستم خواهد بود.

میهن پرست در خصوص احتمال آسیب دیدن باغات و اراضی زراعی، عدم صعود به ارتفاعات به علت خطر اصابت صاعقه، تحکیم سازه‌های سبک، عدم اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و خشکه‌رود‌ها هشدار داد.

میهن پرست بیان کرد: دمای هوای روزانه در مدت فعالیت سیستم بین هشت تا ۹ درجه سانتیگراد کاهش پیدا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • هوای ایلام از عصر امروز بارانی می‌شود
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد