Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@02:11:51 GMT

بازگشت رکود به اقتصاد آمریکا جدی شد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۱۳۰۶

بازگشت رکود به اقتصاد آمریکا جدی شد

تولید ناخالص داخلی آمریکا پس از کاهش ۱.۶ درصدی در سه ماهه اول سال جاری میلادی، ۰.۹ درصد هم در سه‌ماهه دوم پایین آمد و ترس از رکود را بیش‌از پیش افزایش داد. - اخبار اقتصادی -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، اقتصاد آمریکا برای دومین فصل پیاپی کوچک شد و ترس از رکود را بیش‌از پیش افزایش داد.

تولید ناخالص داخلی آمریکا 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9 درصد در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی کاهش یافت، درحالی‌که 1.6 درصد هم در سه‌ماهه اول پایین آمده بود. این گزارش بدین معناست که بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا در آستانه رکود قرار دارد.

البته تحلیلگران، روزنامه‌نگاران و عموم مردم تنها این رقم را مورد توجه قرار نداده و به چرخه‌های تجارت توجه می‌کنند. تولید ناخالص داخلی یک معیار گسترده بوده که می‌تواند تحت تاثیر عوامل بسیاری مانند هزینه‌کرد دولت یا تجارت بین‌الملل قرار بگیرد. بنابراین اقتصاددان‌ها روی اطلاعات مربوط به اشتغال، تولید صنعتی، هزینه‌کرد و درآمد تمرکز می‌کنند.

رشد اشتغال در آمریکا بسیار مثبت بوده و کارفرمایان در ماه ژوئن بیشتر از حد انتظار استخدام کرده‌اند و دستمزدها را بالا برده‌اند. اما نشانه‌هایی از ضعف بازار اشتغال وجود دارد و درخواست مزایای بیکاری طی هفته‌های اخیر افزایش‌یافته است.

رکود شدید به زودی اقتصاد آمریکا را دربر می‌گیردافزایش قیمت گاز طبیعی در آمریکا به بالاترین رقم از 2008

اطلاعات مربوط به مصرف شخصی که در اوایل همین ماه منتشر شد نشان می‌دهد هزینه‌کرد مردم و درآمد آنها در بحبوحه تورم کاهش‌یافته است. به‌این‌ترتیب، پیش‌بینی می‌شود این اطلاعات برای ماه جاری ناامیدکننده‌تر باشد و احتمال رکود را افزایش دهد.

گزارش تولید ناخالص داخلی آمریکا در روز پنجشنبه نشان داد هزینه‌کرد مصرف‌کنندگان تنها 1 درصد در سه‌ماهه دوم رشد داشته درحالی‌که این رقم در سه‌ماهه اول سال جاری میلادی برابر با 1.8 درصد بود.

اقتصاددان‌ها عقیده دارند شرایط بدتر خواهد شد. تورم بیش‌از سه‌برابر بالاتر از هدف 2 درصدی فدرال‌رزرو است و بانک مرکزی در روز چهارشنبه نرخ بهره را سه‌چهارم درصد بالا برده و اعلام کرده این روند ادامه خواهد داشت.

بالا رفتن هزینه وام‌گیری روند اشتغال و سرمایه‌گذاری را کند کرده و مانع رشد اقتصاد می‌شود.

با وجود این‌که اقتصاددان‌ها دو ماه پیاپی کاهش تولید ناخالص داخلی را نشانه رکود اقتصادی می‌دانند، اما هیچ‌گاه هیچ رکودی بدون کاهش اشتغال به وجود نیامده‌است و این در حالی است که اشتغال در آمریکا روبه‌افزایش است و دستمزدها بالا رفته‌اند.

تحلیلگران عقیده دارند با وجود کند شدن روند رشد اشتغال، رکود اقتصادی نیاز به آمار اشتغال بسیار پائین‌تر از سطح فعلی دارد.

یکی دیگر از عوامل رکود اقتصادی تولید صنعتی است که رو به کاهش است.

اقتصاددان‌ها همچنین ضعف هزینه‌کرد مردم را نشانه‌ای از کند شدن رشد اقتصاد می‌دانند. پایین آمدن هزینه‌کرد مردم در سه‌ماهه دوم نتیجه ضعف اقتصاد آمریکا بوده‌است.

انتهای پیام/78

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید ناخالص داخلی سه ماهه دوم اقتصاد آمریکا اقتصاددان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۱۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است

احمد بنافی در بازدید از ۴ واحد صنعتی در حال احداث شهرک صنعتی برازجان اظهار داشت: دشتستان دارای ظرفیت و پتانسیل بالایی در حوزه صنعت و تولید و اشتغال است و تقویت این حوزه‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: تمام تلاش ما این است که از تولید حمایت کنیم و به همین منظور بر روی احیای واحد‌های راکد و توسعه واحد‌های تولیدی متمرکز هستیم.

فرماندار دشتستان با بیان اینکه حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است خاطر نشان کرد: حمایت از سرمایه‌گذاران نیز بخش دیگری از پیگیری‌های ما است.

رئیس شورای اشتغال شهرستان از روند توسعه زیرساخت‌های فاز دوم شهرک صنعتی نیز بازدید کرد و گفت: در تلاش هستیم که تعدادی از زون‌های طراحی شده را در سال جاری به متقاضیان واگذار کنیم.

بنافی افزود: تقویت تولید به ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان بومی منجر می‌شود و در دشتستان، گام‌های بلندی در این مسیر برداشته ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بازگشت روبرتو دزربی به لیست بایرن مونیخ
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • خراسان جنوبی/کارگران، فعالان عرصه اقتصاد و تولید
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی