Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان دماوند از آغاز بازندگی شدید در محور دلیچایی خبر داد و گفت: هراز همچنان مسدود است اما تمامی راه‌های مواصلاتی روستاهای شهرستان دماوند باز شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. - اخبار استانها -

رضا طاهرخانی در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم در  دماوند ، با اشاره به وجود خطر سیلاب در این شهرستان اظهار داشت: هراز همچنان مسدود است اما تمامی راه‌های مواصلاتی روستاهای شهرستان دماوند باز شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر بازندگی شدید در محور درهچایی آغاز شده و افرادی که قصد کوه نوردی و طبیعت گردی دارند تقاضا داریم که تا روز دوشنبه به این محل مراجعه نکنند زیرا که بسیار خطرناک است و احتمال طغیان رودخانه ها وجود دارد و مردم در حریم رودخانه ها قرار نگیرند.

فرماندار شهرستان دماوند در ادامه گفت: نیروهای مدیریت بحران در شهرستان دماوند به صورت 24 ساعته فعالیت دارند و از نیروهای جهادی نیز کمک گرفتیم تا گل و لای منازل روستائیان خارج شود.

80 درصد باغات دماوند آسیب دیده است

طاهرخانی با اشاره به خسارت سیلاب  به باغات، دامداری‌ها و پرورش دهندگان ماهی تصریح کرد: در برخی روستاها از جمله جابان، سربندان، هویر، دهنار به باغات خسارات زیادی وارد شده که امروز همراه با مسئولان جهاد کشاورزی برای بررسی و برآورد خسارات از این مناطق بازدید کردیم زیرا که بارش تگرگ نیز به باغات در سطح شهرستان وارد کرده و در حدود 80 درصد باغات آسیب دیده است.

گروه‌ امداد و نجات اصفهان به مناطق سیل‌زده استان یزد اعزام شدندحضور معاون اول‌ رئیس‌جمهور در مناطق سیل‌زده فیروزکوه/ 2 دستور مخبر به استاندار تهران + تصویردستور وزیر کشور بر بسیج تمام امکانات برای کمک به سیل‌زدگان / بارندگی یزد قابل پیش‌‌بینی نبود

فرماندار شهرستان دماوند در پایان خاطرنشان کرد: در روستای هویر به دلیل طغیان رودخانه برخی منازل دچار آبگرفتگی شده بود که با عوامل بنیاد مسکن به منظور بررسی خسارات وارده به این مناطق مراجعه کردیم زیرا که آسیب و خسارات زیادی وارد شده که در عوامل در حال مستندسازی هستند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان دماوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۴۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌

ایسنا/ایلام مدیرکل بحران استانداری ایلام با تأکید بر ارائه خدمات به اهالی روستای «تختان» دهلران که بر اثر سیل دچار خسارت شده‌اند، گفت: رفع آسیب های زیرساختی به روستاهای تختان و خربزان دهلران در حال انجام است.

«مجید بگلریان» در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار کرد: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی گفت: رفع سریع آسیب های زیرساختی در حوزه های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان افزود: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعی‌تر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو.تی.ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، خاطرنشان کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

«لطیف صادقی» افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تأکید کرد: تصمیمات لازم برای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری دهلران، فرماندار ویژه دهلران با تأکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶۴۰ هکتار از باغات چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شدند
  • بارش تگرگ به باغات و مزارع شهرستان پاوه خسارت وارد کرد
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • خسارات بارش‌های شدید به عشایر دزپارت
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است