Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایسنا، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه متاسفانه سقط جنین در کشور بسیار زیاد است و آمارها نشان می‌دهد که سقط جنین در کشور طی ۱۰ سال گذشته سیر صعودی وحشتناکی داشته، گفت: ۹۸ درصد این سقط‌ها هم مشروع بوده است.

انسیه خزعلی امروز، هفتم مرداد ماه، در سومین جلسه ستاد جمعیت خراسان رضوی که در دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: دلیل این سقط جنین‌ها ایجاد ترس و سخنانی است که توسط کادر مراقبت‌های درمانی به خانواده‌ها القا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به واسطه فرهنگی که نهادینه شده و کثرت فرزندان را نمی‌پسندد، تعداد اعضای خانوار به شدت کاهش پیدا کرده است. 

وی با اینکه مدت کوتاهی است به موضوع جمعیت پرداخته‌ایم اما در خراسان رضوی تلاش‌های خوبی در این زمینه انجام شده است. امید داریم این تلاش‌ها با توجه به شرایط اضطراری که وجود دارد، همچنان با سرعت بیشتری به پیش رود.  

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: دشمن برنامه‌ریزی وسیع و طولانی در خصوص جمعیت انجام داده و متاسفانه در داخل کشور نیز در این زمینه اهمال‌های طولانی‌مدتی صورت گرفته است؛ بنابراین باید به صورت ضربتی و جهشی در این چند سالی که برای خارج شدن از چاله جمعیتی موجود فرصت است، با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگ به نتیجه مطلوب دست یابیم.  

خزعلی با بیان اینکه تهدید جمعیت مساله جدیدی نیست، تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم ‌می‌فرماید دشمن با سخنان زیبا و فریبنده بشر را به سمتی می‌برد که دچار فساد، محدودیت، نقص جمعیت و نسل شود. خداوند سرمایه‌های مادی و معنوی را در کنار هم قرار می‌دهد و بیان می‌دارد دشمن برای آن‌ها تدبیر کرده است. در قرآن خداوند متذکر می‌شود اگر دشمن به شما مسلط شود، در زمین فساد خواهد کرد و این فساد در ۲ بخش از بین بردن سرمایه‌های مادی و نسل انسان خواهد بود. دشمنی دشمنان در از بین بردن سرمایه نسلی انسان‌ها به صورت کمی و کیفی یعنی خالی کردن محتوا و تغییر در هویت سرمایه‌های انسانی است.  

وی خاطرنشان کرد: نمونه اعلای این موضوع در میان جوانان و زنان مساله حجاب دیده می‌شود. آن‌ها تلاش می‌کنند بتوانند زنان را از هویت خالی کرده و ارزش‌ها را تبدیل به ضدارزش کنند. این‌ها اقداماتی است که از چند جهت صورت می‌گیرد و به تعبیر مقام معظم رهبری یک جنگ ترکیبی و شناختی است. دشمن تلاش می‌کند از نظر معنوی این هویت را بگیرد و سرمایه‌های انسانی را به نابودی بکشد.  

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ما وظیفه داریم در هر ۲ زمینه فرهنگی و اقتصادی یک برنامه‌ریزی مناسب داشته باشیم تا در مقابل این جنگ شناختی که زنان و خانواده را نشانه گرفته و تلاش می‌کند نابودی جامعه را از درون خانواده برنامه‌ریزی کند، مقابله کنیم. البته باید در برابر جنگ مادی که سرمایه‌های مادی و سرمایه‌های نسلی را تهدید می‌کند نیز ایستادگی کرد.  

وی با بیان اینکه در حوزه فرزندآوری حمایت‌های اقتصادی در دست دولت است بیان کرد: با این حال اصل برنامه‌ریزی افزایش جمعیت مربوط به مباحث فرهنگی و فرهنگ‌سازی است. ایجاد انگیزه اشتغال، فرزندآوری و فرزندپروری از موارد مهمی است که سرمایه‌گذاری کمی روی آن شده و باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.  

خزعلی اظهار کرد: همچنین در این مسیر اگر موانعی که از نظر بهداشتی و در سیستم وزارت بهداشت وجود دارد، باید برداشته شود. ما خیلی نیاز به بسته‌های مشوق نخواهیم داشت. 

وی در خصوص طرح‌های حمایتی فرزندآوری گفت: تاکنون ۵۰ هزار خودرو به مادران داده شده که این موضوع بار اقتصادی چندانی ندارد و در واقع سهمیه‌ای است که به مادران تعلق می‌گیرد. امیدواریم در این استان پیگیری شود تا سریعتر این کار انجام شود. اعطای مشوق‌های مسکن البته زمان‌بر است.  

خزعلی اضافه کرد: از کسانی که به صورت مردم‌نهاد، چه در بخش‌های تشویق به فرزندآوری و چه در بخش‌های ممانعت از سقط جنین فعالیت می‌کنند هرگونه که بتوانیم پشتیبانی می‌کنیم و اگر اشکالات قانونی در کار باشد هم آن را رفع می‌کنیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا سقط جنین انسیه خزعلی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا معاون رئیس جمهور زنان و خانواده برنامه ریزی سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۶۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشکده علوم خانواده ایران با حضور انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. 

الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا(س) و فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند. 

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حطیه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهیدبهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

وی گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تاسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تاسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تاسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تاثیر، اندیشکده تاثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

 یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تاثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تاثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تاسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیریش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس