Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری و سوءاستفاده از آگهی‌دهندگان در فضای مجازی هشدار داد.

سرهنگ علی محمد رجبی، در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مجرمان سایبری از هر فرصتی برای تحقق اهداف مجرمانه خود استفاده می‌کنند، گفت: یکی از بسترهایی که ممکن است مجرمان سایبری از طریق آن اقدام به کلاهبرداری و دیگر اقدامات مجرمانه کنند، وب‌سایت‌ها و نرم‌افزارهای درج رایگان آگهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روش ممکن است مجرمان با سوءاستفاده از اطلاعات تماس درج شده در آگهی، به آگهی‌دهندگان در فضای مجازی پیام داده و لینک‌هایی را برای آنان ارسال کنند.

وی با بیان اینکه این لینک‌ها جعلی است و به هیچ عنوان نباید باز شود، گفت: در این شیوه‌ کلاهبرداری، مجرمان سایبری با معرفی خود به عنوان افراد مرتبط با سایتی که آگهی در آن درج شده یا عناوینی دیگر اقدام به ارسال پیامک حاوی لینک جعلی به کاربران سایت‌های آگهی آنلاین با موضوعاتی نظیر جلوگیری از حذف آگهی، بیشتر دیده شدن آگهی و ... کرده و از طریق این لینک از آگهی‌دهندگان می‌خواهند که با پرداخت مبلغی اندک مانع از حدف آگهی خود شده یا کاری کنند که آگهی بیشتر دیده شود.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا درباره متن این پیام ‌ها گفت: متن پیامک معمولا به این شکل است‌ که در آن گفته شده «کاربر گرامی، آگهی شما لحظاتی پیش با موفقیت ثبت شد. جهت تمدید آگاهی خود نیز باید ۲۰ هزار ریال پرداخت کنید، در غیر این صورت آگهی شما تا دقایقی دیگر از سایت حذف می‌شود» و ... .

رجبی با بیان اینکه با توجه به کم بودن مبلغ مذکور کاربران برای پرداخت وجه ترغیب می‌شوند، گفت: این درحالی است که این لینک‌ها افراد را به درگاه بانکی جعلی هدایت کرده و در این درگاه اطلاعات بانکی، کاربران به سرقت رفته و سودجویان حساب آنها را خالی خواهند کرد.

وی افزود: همچنین ممکن است افراد سودجو از از اطلاعات هویتی کاربران نیز سوءاستفاده کرده یا کاری کنند که از طریق لینک مذکور بدافزاری وارد موبایل شده و از این طریق گوشی تلفن همراه افراد را هک کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ادامه داد: برای جلوگیری از این اقدام مجرمانه و ناکام گذاشتن مجرمان سایبری، لازم است شهروندان توجه داشته باشند که از باز کردن چنین لینک‌هایی پرهیز کرده و دقت داشته باشند که تمامی سایت‌های معتبر برای اطلاع رسانی به کاربران خود از سرشماره‌های اختصاصی و رسمی خود استفاده می‌کنند و به هیچ عنوان با شماره موبایل شخصی با مشتریانشان ارتباط برقرار نمی‌کنند.

تماشاخانه ببینید| چرا سیل امامزاده داوود تهرانی‌ها را غافلگیر کرد؟ پاسخ در کفش‌های شهردار تهران ببینید | صحنه ای عجیب از سیل : باغی که در چند ثانیه غیب شد فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مجرمان سایبری پلیس فتا لینک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۷۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ‌کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا اظهار کرد: همزمان با آغاز سال 1403 و در راستای پاک‌سازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ‌کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجراست.

وی ادامه داد: در این راستا 34 کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاک‌سازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند.

کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون

سردار مجید بیان کرد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت‌گرفته در فضای مجازی بیش از 90 درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ‌گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و... را به درخواست‌کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تأکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی، از کاربران خواست ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاک‌سازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی