Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به کاهش قیمت برنج و روغن، از ثبات قیمت ها تا مهرماه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، درحالی که از زمان اجرایی شدن اصلاح یارانه ها، اقلام اساسی در بازار افزایش قیمت بالایی را تجربه کرده است حالا دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ارزان شدن برخی اقلام غدایی مانند روغن و برنج خبر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای قاسمعلی حسنی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان و توزیع کنندگان دیگر انگیزه‌ای برای گران کردن کالا‌ها ندارند، گفت: بازار بیش از این کشش گرانی را ندارد و بازار کالا‌های اساسی در اوج رکود خود قرار دارد. ما به دنبال مشتری و فروش اجناس‌مان هستیم.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: هم اکنون در بازار عمده فروشی شاهد کاهش 10 درصدی قیمت روغن هستیم. هر کیلوگرم برنج هم در بازار کاهش 10 هزار تومانی را تجربه کرده است که با واردات برنج و برداشت برنج پیش بینی می‌کنیم قیمت برنج تا 20 هزار تومان در هر کیلو نیز کاهش پیدا کند.
قیمت هر حلب روغن نباتی 16 کیلوگرمی پیش از این یک میلیون و 80 هزار تومان برای مصرف کنندگان بود که اکنون در بازار 960 هزارتومان شده است. این کاهش قیمت در پی کاهش حدود 30 درصدی قیمت جهانی روغن خام به دلیل تفاهمات بر سر عرضه غلات از بنادر اوکراین است.
آقای حسنی افزود: از سوی دیگر این کاهش قیمت‌ها در پی واردات انبوه این کالا در داخل کشور و رقابت واردکنندگان برای فروش بیشتر، به منظور واردات مواد اولیه روغن با قیمت کمتر صورت گرفته است.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی در حالی از ثبات قیمت کالای اساسی تا مهر ماه خبر داده که دو روز قبل وزارتخانه صمت دستورالعملی را برای اجرا بنا بر کاهش 10 تا 25 درصدی روغن را ابلاغ کرد که از امروز شنبه هشتم مرداد برای تمام کارخانجات روغن کشور لازم الاجرا است. دستورالعملی که با هدف حمایت از مصرف کنندگان ابلاغ شده و همه کارخانجات ملزم به کاهش قیمت هستند. مسئولان وزارتخانه هشدار داده اند با واحد‌هایی که از این دستورالعمل پیروی نکنند، برخورد خواهد شد.
طبق گفته مهدی برادران، معاون وزیر صمت باید تخفیفاتی هم برای روغن‌های فعلی موجود در بازار با قیمت قدیم در نظر گرفته شود. این کاهش قیمت به دنبال برنامه دولت برای کاهش تعرفه واردات مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات روغن اعمال می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برنج و روغن دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی کاهش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۸۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد