Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، طی ماه‌های اخیر بین پلتفرم‌های نمایش خانگی و ساترا همواره جدل‌های فراوانی وجود داشته است.  بر همین اساس برنامه رادیویی «سینماچی» که هر هفته به مسائل مهم سینما، تلویزیون و شبکه نمایش خانگی می‌پردازد، در برنامه این هفته با موضوع «اختلافات میان پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی و ساترا» و با شرکت قائم مقام سازمان تنظیم و توسعه مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) و مدیرعامل پلتفرم نماوا روی آنتن رادیو جوان رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برنامه «سینماچی» حسن شانه ساز مدیرعامل پلتفرم نماوا در در پاسخ به سوال مجری درباره علت اختلاف با پلتفرم فیلیمو گفت: ما با فیلیمو شراکت داشتیم و بعد تخلفاتی رخ داد که در حال پیگیری آن هستیم و یکی از دلایل اختلافاتی که شما گفتید این موضوع است. اما درباره اختلاف پلتفرم ها با ساترا باید یادآور شوم که سال گذشته ساترا در برابر همه پلتفرم ها به جز یکی از آن ها بسیار سخت گیری می کرد و مجوزی صادر نمی کرد. ما هم این ماجرا را در قالب نامه به آقای جبلی توضیح دادیم و کمک خواستیم. اما بعد از تغییر مدیریت ساترا و بعد از اختلالی که در ابتدای این دوره پیش آمد و برای هیچکس مجوز صادر نمی شد، ساترا رفتار خوبی را در پیش گرفت و تعامل با پلتفرم ها را آغاز کرد.

شانه ساز در این باره دامه داد: در حال حاضر بعضی از پلتفرم ها آثار خود را برای دریافت مجوز به ساترا ارسال نمی‌کنند که این اتفاق به طور مثال در باره سریال «روزی روزگاری مریخ» افتاد و پلتفرم فیلیمو اساسا درخواست مجوز را ارائه نکرده بود، اما ما درخواست مجوز کردیم و ساترا با چند اصلاح که چندان به محتوای کار آسیب وارد نمی کرد مجوز پخش را صادر کرد. در کنار آن یکی دیگر از کارهای ما که مدت ها بود متوقف شده بود یعنی سریال «شبکه مخفی زنان» نیز مجوز گرفت، ولی در اکران بیلبوردها این بار وزارت ارشاد به ما مجوز نداد، آن هم در حالی که به پلتفرم رقیب ما که مجوزی از ساترا نداشت، مجوز اکران بیلبوردها داده شد.

مدیرعامل پلتفرم نماوا درباره صلاحیت و تخصص وزارت ارشاد و ساترا برای نظارت بر شبکه نمایش خانگی نیز گفت: به هر حال باید بدانیم که وزارت ارشاد قدمتی چند ده ساله در نظارت بر آثار شبکه نمایش خانگی دارد و از این باب سرعت، تخصص و چابکی مثال زدنی در این حوزه دارد. اما ساترا ارگانی نوپاست و در همین مدت دو سال هم تغییر مدیرعامل را تجربه کرده و طبیعتا ایراداتی در نحوه پاسخگویی، مسائل اجرایی و سازماندهی دارد. از طرفی هم صداوسیما هر چند شان بالاتری از رقابت با پلتفرم ها دارد و باید در این حوزه پدری کند، اما گاهی به نظر می رسد که در حال رقابت با پلتفرم ها است و من مصادیقی برای اثبات این موضوع دارم که آن را به مدیران ساترا ارایه کرده‌ام.

در ادامه برنامه رادیویی «سینماچی» محسن قائمی‌نسب قائم مقام ساترا درباره اختلافات تازه پیش آمده میان پلتفرم‌ها با ساترا توصیح داد: تعداد بسیار محدودی از پلتفرم ها ممکن است خود را در چارچوب نظارت های ساترا قرار ندهند و در مقاطعی احساس نیاز به دریافت مجوز از ساترا برای تولیدات خود نکنند که این طبیعتا خلاف چارچوب نظارتی ساترا است. و در چنین شرایطی به طور معمول ما به واسطه این اقدام غیرقانونی اخطار می‌دهیم و برای حل مشکل وارد تعامل می‌شویم.

قائم مقام ساترا در پاسخ به سوال مجری درباره شائبه رقابت صداوسیما با شبکه نمایش خانگی گفت: به صراحت می‌گویم سازمان صداوسیما و ساترا وجود و فعالیت پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی را نه‌تنها رقیبی برای خود نمی‌دانند، بلکه مکمل خود می‌دانند و معتقدیم تولیدات با کیفیت در شبکه نمایش خانگی می‌تواند به فعالیت‌های تلویزیون کمک کند. این را به صراحت عرض می‌کنم که نگاه ما به پلتفرم‌ها رفاقت است نه رقابت.

قائمی نسب درباره اعتراضات پلتفرم ها درباره تاخیر و عدم پاسخگویی ساترا نسبت به فیلمنامه ها و تولیدات آماده نیز گفت: سیاست ما در حال حاضر این است که با سرعت و دقت و پاسخگویی در اسرع وقت به تولیدات و فیلم نامه های پلتفرم ها رسیدگی کنیم و آن ها را بررسی نماییم. من منکر این نیستم که ممکن است در مواردی با تاخیر پاسخگو بوده باشیم، اما در تلاش هستیم که به شکلی که عرض کردم با پلتفرم ها تعامل کنیم و حل مشکل سریال «شبکه مخفی زنان» هم نمونه‌ای از همین موضوع است. تلاش می‌کنیم که آثار باقی مانده را هم ظرف یکی دو ماه آینده بررسی و به پلتفرم ها اعلام کنیم.

قائم مقام ساترا درباره تضییع حقوق مخاطبان شبکه نمایش خانگی به واسطه عدم انتشار منظم برخی آثار پلتفرم ها نیز خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مهمی که ساترا در دوره جدید دنبال آن است، حفظ حقوق مخاطب است که با تنظیم مقرراتی بتوانیم پلتفرم‌ها را به طور عملی ملزم به رعایت حقوق مشترکین و مخاطبان به صورت کامل نماییم.

برنامه رادیویی «سینماچی» با سردبیری و اجرای علی مرادخانی برنامه تخصصی سینمایی رادیو جوان است و با بررسی موضوعات مهم سینما، تلویزیون و شبکه نمایش خانگی هر هفته ساعت ۱۶ از این شبکه رادیویی پخش می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پلتفرم های نمایش خانگی فیلیمو نماوا ساترا شبکه نمایش خانگی قائم مقام ساترا پلتفرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۸۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه می‌خورد؟

مهران مدیری مدتی است با تولید و پخش برنامه «اسکار»، در کنار پیگیری ماجرای اختلافش با صداوسیما بر سر «دورهمی» و اخیرا هم خبر ساخت سریال جدیدش، نگاه‌ها را به خود معطوف کرده است.

به گزارش ایسنا، ماجرای اختلاف نظر میان مهران مدیری و صداوسیما، با امتداد شکایت این سازمان از سازندگان «دورهمی» و جلوگیری از پخش قسمت‌های جدید برنامه  مدیری، به مرحله‌ی تازه‌ای نرسیده اما متوقف هم نشده است.

اختلاف‌نظرها میان صداوسیما و مهران مدیری از آن زمان بار دیگر بالا گرفت که عنوان شد، مدیری قصد ساخت برنامه‌ای با نام «اسکار» را برای شبکه نمایش خانگی دارد و در حالی که مجوز تولید این برنامه از سوی خود ساترا داده شده بود، شائبه‌هایی مبنی بر جلوگیری از پخش وجود داشت. با این وجود و در حالی که بحث‌ بر سر «دورهمی» و شکایت صداوسیما از مهران مدیری ادامه داشت، این کارگردان «اسکار» را ساخت که این روزها در شبکه نمایش خانگی هم در حال انتشار است.

به تازگی هم خبرهایی مبنی بر ساخت سریال جدید مهران مدیری با عنوان «پدر قهوه» عنوان شده اما هنوز به تایید رسمی نرسیده است؛ هرچند این کارگردان از آن دسته افرادی است که معمولا ترجیح می‌دهند پروژه‌هایشان را در بی‌خبری و در عین حال با توسل به انتشار اخبار غیررسمی پیش ببرند.

در اخباری که منتشر شده، عنوان شده است که «پدر قهوه» را می‌توان پروژه‌ی جدید مهران مدیری پس از برنامه‌ی «اسکار» دانست که اتفاقا استقبال چندانی هم از آن نشد و حالا داستان سریال جدید در فضا و ساختاری کاملا متفاوت، حول موضوع مافیای قهوه در ایران می‌گذرد.

گویا قرار است ژاله صامتی ـ بازیگر محبوب سریال زیرخاکی ـ بازیگر نقش اول زن این سریال باشد. مهران مدیری نقش رئیس مافیای قهوه را ایفا کند و سام درخشانی هم یکی از نقش‌های محوری پدر قهوه را بر عهده بگیرد. همچنین از ترکیبی که برای بازیگران در نظر گرفته شده، می‌توان از همین حالا فضای کمدی کار و شباهتش با آثاری چون مرد هزار چهره یا هیولا را متصور شد.

هرچند مدیری حدود ۱۴ سال پیش، سریال «قهوه تلخ» را هم در شبکه نمایش خانگی ساخته بود و حالا نام «پدر قهوه»، این سریال را هم به یاد مخاطبان می‌اندازد؛ سریالی که در قالب سی‌دی و دی‌وی دی منتشر می‌شد و به عنوان پرفروش‌ترین سریال رسانهٔ خانگی لقب گرفت. با این حال ناتمام ماندن انتشار «قهوه تلخ»، برای همیشه برگی پرسش‌برانگیز را در کارنامه این هنرمند و حتی شبکه نمایش خانگی رقم زد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • چرا سریال «حشاشین» در ایران مجوز ندارد؟
  • سریال جدید مهران مدیری؛ در «پدر قهوه» چه می‌گذرد؟
  • مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه می‌خورد؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • «پدر قهوه»؛ سریال جدید مهران مدیری درباره چیست؟
  • بعد از «اسکار» مهران مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی