Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، اخبار تقریبی این خبرگزاری در هفته‌ای که گذشت به شرح ذیل است:


*دکتر شهریاری در جمع علما و اندیشمندان سوریه تأکید کرد: ایجاد تفرقه مهم‌ترین سلاح دشمن برای جلوگیری از تشکیل امت واحده است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به این‌که نقشه دشمن ایجاد اختلاف میان مسلمانان است، بیان داشت: ابزارهای دشمن برای ایجاد این تفرقه شامل جنگ، تکفیر، ترور، ترساندن و آسیب رساندن مسلمانان به یکدیگر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 

*دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی: مسئله وحدت امت نشانه تراز توحید و خدا پرستی است/علمای شیعه و سنی برای اتحاد هرچه بیشتر جامعه اسلامی تلاش کنند

حجت الاسلام والمسلمین شهریاری اظهار داشت: مسئله اتحاد و عدم تفرقه مسئله بسیار بزرگ و مهمی است؛ با دقت در آیات قرآن کریم به این نتیجه می‌رسیم که مسئله وحدت یک امت و تفرقه نداشتن نشانه تراز توحید و خدا پرستی است. در قرآن آمده است که حتی اگر گوساله پرست هم بودید بایکدیگر اتحاد داشته باشید و این نشان دهنده اهمیت زیاد مسئله وحدت است.
 

*دکتر شهریاری در جمع علما و اندیشمندان عراقی: ایران برای دفاع از اسلام و مسلمانان تفاوتی میان شیعه و سنی نمی‌گذارد

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در دیدار جمع کثیری از علما و اندیشمندان کشور عراق، تجزیه و ایجاد تفرقه را دو حربه دشمن علیه کشورهای اسلامی برشمرد.
 


*دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی: تاکید بر رعایت ادب اختلاف بین مذاهب اسلامی/ هر اختلاف سلیقه ای را نباید به سمت اختلافات مذهبی سوق دهیم

حجت الاسلام والمسلمین شهریاری تاکید کرد: ما مسلمانان نباید اجازه دهیم اختلافات سلیقه ای بین ما دستاویزی برای دشمن در راستای ایجاد اختلاف باشد.


*شیخ افراز در گفتگو با تقریب تاکید کرد: کنفرانس های منطقه ای وحدت؛ جلوه ای درخشان از همبستگی شیعه و سنی

امام جمعه اهل سنت سیریک هرمزگان، بیان کرد: همایش ها و کنفرانس ها از جلوه هایی هستند که تمام جهانیان همبستگی و حضور شیعه و سنی را در کنارهم می بینند؛ مسلمانان متوجه خواهند شد که هجمه های دشمنان کاملا دروغ است و نسبت بدان آگاه خواهند شد.


*شیخ خواجوی در گفتگو با تقریب: بهترین دستاورد کنفرانس های وحدت منطقه ای نزدیکی دلها و تبادل افکار است

امام جمعه اهل سنت شیراز، بیان کرد: کنفرانس هایی که در ارتباط با مسئله وحدت برگزار می گردد بر پایه دستورات الهی و سنت نبوی است؛ از این جهت دستاوردهای مهمی را می تواند به ارمغان بیاورد و آن نزدیکی امت اسلامی به یکدیگر است.

*شیخ راهبر در گفتگو با تقریب: گردهمایی بزرگان اسلام تاثیرات و برکات فراوانی برای منطقه دارد

امام جمعه اهل سنت بخش شیبکوه شهرستان بندر لنگه (چارک)، بیان کرد: کنفرانس و همایشها در سطو ح مختلف منطقه ای و بین المللی می تواند فضایی برای نزدیکی بزرگان اسلام ایجاد کرده و موجبات خنثی سازی نقشه های دشمن را فراهم می کند.

*ماموستا ملااحمد شیخی در گفتگو با تقریب عنوان کرد: «بصیرت» اصولی ترین راه برای تحقق «وحدت» در جهان اسلام

امام جمعه شهرستان ثلاث باباجانی گفت: یکی از اصولی ترین راه ها برای رسیدن به وحدت در جهان اسلام در برابر دشمن، داشتن بصیرت در بین مسلمین است.


*امام جمعه اهل سنت شهرستان قروه در گفتگو با تقریب: مباهله سند حقانیت اسلام و اهل بیت (ع) است

ماموستا هاشم نوری گفت: امام جمعه اهل سنت شهرستان قروه گفت: آنچه که از روز مباهله عبرت آموز است آنست که رسول خدا (ص) حقانیت خویش و رسالتش را با عزم و اراده قاطع بیان می کند، و این جریان حقانیت اسلام و منزلت اهل بیت مطهر رسول خدا (ص) را به روشنی آشکار ساخت.
*عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با تقریب: برگزاری اجلاس آستانه در تهران نشان از بی اثر بودن فشار آمریکا بر روی کشورهای منطقه است

رحیمی جهان آبادی برگزاری اجلاس آستانه در تهران را نشان از بی اثر بودن فشار سلسله مراتبی آمریکا بر روی کشورهای منطقه دانست.

*مجتهدشبستری در گفت‌وگو با تقریب: تشکیل خانواده بهترین راه جلوگیری از انحطاط اخلاقی در جامعه است

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: تشکیل خانواده بهترین راه جلوگیری از انحطاط اخلاقی در جامعه است و از سوی دیگر ترویج سنت‌های اسلامی و انسانی که یکی از آنها ازدواج است می‌تواند گام بزرگی برای مصون‌سازی از آفات اخلاقی و دوری از انحطاط باشد.

*ماموستا محمودی در گفت‌وگو با تقریب: تمامی ادیان به خانواده و تربیت فرزندان اهمیت داده اند

امام جمعه پیرانشهر با اشاره به روز خانواده گفت: در این زمینه باید به دین بازگشته و احکام دینی را رعایت کرد چون در تمامی ادیان به خانواده و تربیت فرزندان اهمیت داده شده است.


*آخوند گری در گفتگو با تقریب: تحقق وحدت حقیقی ضرورت امت اسلامی است

امام جماعت مسجد امام حسین (ع) روستای خیوه لی شهرستان آق قلا، گفت: در شرایط حساس کنونی رسیدن به وحدت حقیقی لازمه امت اسلامی است.



  *حلاوت دیدار امامان جمعه با رهبری از زبان امام جمعه اهل‌سنت ارومیه

امام جمعه اهل‌سنت ارومیه گفت: خوشبختانه پس از وقفه‌ای چند ساله، بار دیگر توفیق دیدار ائمه جمعه شیعه و سنی با رهبری حادث شد و یک دیدار صمیمی و پر از عشق و علاقه با ایشان رخ داد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: اخبار تقریبی هفته دبیرکل مجمع جهان اسلام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفتگو با تقریب امام جمعه اهل سنت مسئله وحدت شیعه و سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت

دکتر نور محمد خالد اندیشمند اهل نیجریه در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه بیت المقدس همواره یک موضوع محوری در جهان اسلام بوده است، افزود: بیت المقدس به عنوان قبله اول مسلمانان به اشغال اسرائیلی درآمده است و به همین دلیل اتفاقات خونینی در سرزمین فلسطین رقم خورده است. این امر نتیجه جداسازی هایی است که میان کشورهای مسلمان اتفاق افتاد و برخی از این کشورها ناآگاهانه در دام کشورهای غربی افتادند.

دکتر نور محمد خالد ادامه داد: هدف اولیه تفرقه افکنی میان کشورهای مسلمان، پیشبرد اهدافی بود که غرب برای تحقق امیال سیاسی و مادی خود در میان کشورهای مسلمان جستجو می کرد. اشغال فلسطین یکی از این اهداف بود که اسرائیل با حمایت متحدان غربی اش ان را به دست اورد و در حالی که کشورهای مسلمان مشغول اختلافات داخلی میان خود بودند، این هدف را توسعه داد. اختلافاتی هم که با وجود اوج گیری جنگ در منطقه میان اسرائیل و مردم فلسطین همچنان پابرجاست.

او در ادامه افزود: یعنی در این شرایط انتظار می رفت که دولت های مسلمان علاوه بر موضع گیری سیاسی در حمایت از مردم فلسطین اقدام عملی هم انجام دهند اما همچنان فاصله خود را با یکدیگر حفظ کرده اند. بنابراین ضروری است که تمام مسلمانان جهان با هوشیاری و با تکیه بر اصول مشترکی که دارند انسجام خود را بیش از پیش حفظ و دشمنان اسلام را ناامید و ناکام سازند.‏

دکتر نور محمد خالد به نقش متفکران و نخبگان کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی متفکران دینی نقش مهمی دارند و درصورتی که از قالب مرزهای مجازی و طبیعی فراتر روند  که به جای اندیشه ملی، اندیشه امت را برجسته سازند، می توانند ظرفیت های بالقوه برای وحدت میان مسلمانان را بالفعل سازند. در حال حاضر امروز وحدت اسلامی هنگامی جنبه عملی به خود خواهد گرفت که منشور مهم امت اسلامی به عنوان یک اصل مهم و بنیادین قرآنی و تنها مفهوم غالب اسلامی مورد توافق و تعهد فقها، اندیشمندان ودولتمردان کشورهای مسلمان قرار گیرد. وحدت مذاهب اسلامی یک هدف متعالی و حیاتی در به همپیوستگی امت اسلامی می باشد که پرداختن به آن بیش از گذشته حائز اهمیت است.
 

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • وحدت بین شیعه و سنی در تالش مثال زدنی است
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود