Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@06:25:48 GMT

طول مدت بیماری در پیک هفتم کرونا

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۹۰۴۱

رئیس انجمن عفونی ایران با بیان اینکه شدت و طول بیماری در پیک هفتم کرونا ارتباط مستقیمی با نوع واکسنی که افراد تزریق کرده‌اند دارد، توضیحاتی در مورد آخرین وضعیت آبله میمون در ایران ارائه کرد. ناطقان: «آمیتیس رمضانی» رئیس انجمن عفونی، در رابطه با دوره بیماری برای مبتلایان کرونا در این پیک اظهار کرد: شدت و مدت بیماری در این پیک به میزان و نوع واکسنی است که فرد مبتلا قبلا تزریق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: افرادی که واکسن پاستوکوک را به عنوان دوز پوستر تزریق کرده‌اند دوره بیماری در آنها بسیار کم و در حد 5 تا 6 روز بوده است. اما افرادی که سینوفارم تزریق کرده‌اند یک هفته تا 10 روز ممکن است طول بیماری آنها باشد.

رمضانی همچنین در رابطه با زمان بازگشت به کار افراد مبتلا به این بیماری نیز گفت: این موضوع بستگی شدت علائم آنان دارد. اگر علائم این افراد خفیف باشد استعلاجی آنها 5 روز تا یک هفته است و اگر علائم آنها متوسط یا ضعیف باشد مرخصی آنها 10 روز است.
اعتمادسازی در رابطه با پاستوکووک

مدیرگروه تحقیقات بالینی انستیتوپاستور در پاسخ این موضوع که با توجه به افزایش تاریخ مصرف واکسن پاستوکووک نوعی بی اعتمادی در مورد این واکسن برای تزریق دوزچهارم واکسن کرونا به وجود آمده است، گفت: اگر واکسنی از روز نخست به آن مجوز دو ساله بدهند آن واکسن به درد نمی‌خورد، چرا که واکسن کرونا امروز تولید شده و مشخص نیست دو سال آینده این واکسن کارا خواهد بود یا خیر؟ واکسن کرونا برای اولین بار در جهان ساخته شده است. هر واکسنی حداقل 10 سال طول می‌کشد تا مجوزهای لازم را بگیرد. تمامی این واکسن‌ها مجوزهای شش ماه گرفته‌اند چرا که در این مدت باید اثربخشی، عوارض آن و داده‌های پایداری آن در طول زمان بررسی شود.

وی تأکید کرد: واکسن خراب نمی‌شود بلکه پایداری اثر آن از بین می‌رود به همین دلیل باید به صورت ادواری کیفیت آن چک شود، سازمان غذا و دارو هرماه پایداری و کیفیت آن را چک می‌کند. وقتی از اول مجوز طولانی مدت به یک واکسن داده می‌شود دیگر کسی سراغ آن نمی‌آید تا آن را ارزیابی کند.
14 میلیون دوز واکسن توزیع شده پاستوکووک

رمضانی با بیان اینکه ما تمامی داده‌ها را در اختیار وزارت بهداشت قرار داده‌ایم، گفت: تمامی واکسن‌های تولید شده پاستوکووک در اختیار وزارت بهداشت بوده و همه آنها توزیع شده‌اند، ما دو میلیون دوز واکسن دیگر هم داریم که اگر در کشور واکسن کم آمد آن را هم را هم در اختیار وزارت بهداشت قرار دهیم. به صورت کلی در حال حاضر 14 میلیون را در اختیار وزارت بهداشت قرار داده‌ایم.

وی همچنین با بیان اینکه واکسن‌های مبتنی بر ویروس غیرفعال مانند برکت یا سینوفارم به دلیل اینکه تکنولوژی قدیمی دارد، تا حدودی مشخص است که اثربخشی آن در زمان چه قدر است و به همین دلیل ممکن است به آنها مجوز یک ساله هم بدهند، گفت: واکسن‌هایی مانند پاستوکووک که یک واکسن مبتنی بر پروتئین نوترکیب بوده و از جمله واکسن‌های هایتک بوده و در رقابت با واکسن‌های MRNA است و در آمریکا به عنوان واکسن‌های نوین شناخته می‌شود، هر شش ماه یک بار باید داده‌های پایداری آنها چک شود، اگر کیفیت آنها خوب باشد تاریخ آن افزایش پیدا کند.

این مقام مسئول بیان کرد: در حال حاضر داده‌هایی در دست داریم که نشان می‌دهد که کیفیت واکسن همچنان حفظ شده است. منبع: عصر ایران برچسب ها: طول مدت ، بیماری ، پیک هفتم کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: طول مدت بیماری پیک هفتم کرونا اختیار وزارت بهداشت تزریق کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!