Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی باقری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه در شهرستان در مجموع ۳۹ بند خاکی وجود دارد افزود: حجم آبگیری این بندهای خاکی طی روزهای اخیر بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار مترمکعب برآورد می‌شود.  

وی ادامه داد: اّبگیری مناسب بندهای خاکی بر اثر بارندگی‌های مناسب روزهای اخیر نقش مهم و اصلی در تغذیه آب سفره‌های زیرزمینی و تامین آب مورد نیاز کشاورزان و دامداران شهرستان در سال زراعی جاری دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول با اشاره به خشکسالی‌های مکرر سال‌های اخیر در منطقه ابراز امیدواری کرد تا آبگیری بندهای خاکی، طرح‌های آبخیزداری و سایر طرح‌های مرتبط در بخش مرکزی مهریز شاهد تغدیه سفره‌های زیرزمینی باشیم.

به گفته باقری،  یکی از برنامه‌های مهم اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ایجاد بندهای خاکی، سنگ و سیمانی و دیوارهای متعدد ساحلی است که به دلیل اهمیت موضوع با همکاری سایر بخش‌ها در پنج دهستان ایجاد شده است.

 از جمعیت ۵۵ هزار نفری مهریز ۳۰ درصد در دهستان‌های ارنان، خورمیزات، تنگچنار، بهادران و میانکوه در ۱۴۰ روستا زندگی می‌کنند و مرکز این شهرستان  در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها مهریز منابع طبیعی و آبخیزداری بارندگی یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز منابع طبیعی و آبخیزداری بارندگی مهریز منابع طبیعی و آبخیزداری بارندگی یزد بندهای خاکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند خبر داد و اظهار کرد: این طرح به منظور ترویج فرهنگ درخت‌کاری‌اجرا شده است.

وی گفت: با هدف تحقق تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص پویش ایران سرسبز - ایران قوی و طرح کاشت یک میلیارد درخت به مدت چهار سال، «طرح هر مدرسه یک نهالستان» برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی سطح شهرستان دماوند در حال اجراست.

شکری افزود: در همین راستا کارگاه آموزشی یک روزه مدرسه ابتدایی خواهران بابایی دماوند در نهالستان و ایستگاه تولید بذر و نهال مرتعی شمس منابع طبیعی شهرستان دماوند برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند عوان کرد: در این برنامه کارشناسان واحد جنگل اداره منابع طبیعی شهرستان دماوند در مورد اهمیت درختکاری، حفظ طبیعت، نحوه کاشت بذر و نگهداری و مراقبت از آن را به دانش‌آموزان آموزش دادند.

شکری تصریح کرد: همچنین در این برنامه جهت دریافت کارت همیار طبیعت از دانش‌آموزان دعوت به عمل آمد تا با تحویل مدارک شناسایی به واحد آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند مراجعه و ثبت‌نام کنند.

کد خبر 6097471

دیگر خبرها

  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۴ کشته برجای گذاشت
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • آبگیری در بندهای طرح های آبخیزداری دردامغان