Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@06:27:57 GMT

علائم رایج سویه BA.5 در میان افراد واکسینه شده چیست؟

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۹۴۲۸

علائم رایج سویه BA.5 در میان افراد واکسینه شده چیست؟

به طور متوسط، هفت نفر از هر ۱۰ فردی که دو یا سه دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، دچار گلودرد ناشی از سویه امیکرون می‌شوند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) اعلام کرده است که زیرسویه بسیار مسری و انتقال‌پذیر BA.5 امیکرون عامل ۹۵ درصد موارد ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ در آمریکا در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرسویه BA.5 برای اولین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شده است و در حال حاضر به چندین کشور دیگر گسترش یافته است و نسبت به سویه‌های قبلی شیوع بیشتری پیدا کرده است. کارشناسان معتقدند که بیشتر علائم BA.5 مشابه علائم قبلی است و شامل گلودرد، سردرد، سرفه و تب می‌شود.

علائم دردناک زیرسویه BA.5 در میان افراد واکسینه شده

اطلاعات ارائه شده نشان می‌دهد که زیرسویه BA.5 باعث بروز گلودرد شدید می‌شود، به طوری که گلودرد به عنوان یک نشانه رایج بیماری کووید -۱۹ در نظر گرفته شده است. به طور متوسط، هفت نفر از هر ۱۰ فردی که دو یا سه دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، دچار گلودرد ناشی از سویه امیکرون می‌شوند.

مدت زمان ماندگاری گلودرد ناشی از کرونا

به گفته متخصصان، گلودرد ناشی از بیماری کووید -۱۹ معمولاً هفته اول بیماری ظاهر می‌شود و بلافاصله برطرف می‌شود. ممکن است این نوع درد روز اول عفونت شدید باشد، اما با گذشت زمان خفیف‌تر می‌شود. به طور متوسط، گلو درد ناشی از بیماری کووید -۱۹ ممکن است تا پنج روز طول بکشد، در صورتی که بیش از این ادامه پیدا کرد، بعید است که دلیل آن ویروس کرونا باشد.

علائم رایج بیماری کووید -۱۹

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) اعلام کرده است که فرد مبتلا به بیماری کووید -۱۹ ممکن است علاوه بر گلودرد، دچار علائم گسترده دیگری مانند تب، لرز، سرفه، تنگی نفس، مشکلات تنفسی، دردهای عضلانی، بدن درد، سردرد، از دست دادن حس بویایی و چشایی، گرفتگی بینی، آبریزش بینی، حالت تهوع، استفراغ و اسهال شود.

اقدامات لازم پس از ابتلاء به بیماری کووید -۱۹

لازم است افراد به محض پدیدار شدن علائم بیماری کووید -۱۹ در خانه بمانند و با دیگران در تماس نباشند. شدت بیماری کووید -۱۹ کمتر شده است، اما هنوز رایج است و ممکن است به افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند، آسیب وارد کند. بنابراین استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و عدم حضور در محیط‌های شلوغ و بدون تهویه مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین، توصیه شده است که افراد به منظور پیشگیری از ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ دوزهای تقویت‌کننده واکسن کرونا را دریافت کنند.

کد خبر 591935

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس علائم کرونا امیکرون چیست امیکرون گلو درد سویه BA 5 علائم کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا علائم کووید 19 واکسن کووید ۱۹ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماری کووید گلودرد ناشی سویه BA 5

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!