Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@23:16:55 GMT

نیمی از مردم خشمگین هستند!

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۰۵۷۳

نیمی از مردم خشمگین هستند!

هدف از این نظرسنجی که مرکز افکارسنجی دانشجویان، ایسپا، نهاد وابسته به جهاد دانشگاهی آن را انجام داده است، سنجش و ارزیابی احساس خشم در مقیاس ملی اعلام شده است.

بنابر اعلام مرکز افکارسنجی، ایسپا، این نظرسنجی با عنوان «احساس خشم در مردم ایران» و با حجم نمونه ۲۰۸۸ نفر از ساکنان مناطق شهری و روستایی سراسر کشور و به صورت تلفنی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جریان این نظرسنجی هفت گویه شاخص احساس خشم برای پاسخگویان قرائت شده و از آنها خواسته شده بگویند هر یک از گویه‌ها تا چه حد در مورد خود آنها صادق است.

براین اساس ۳۳.۶ درصد پاسخگویان گفته‌اند، گویه «معمولا زود از کوره در می‌روم» کاملا یا به میزان زیادی در مورد آنها صدق می‌کند و ۳۱.۴ درصد پاسخگویان نیز گفته‌اند گویه «وقتی دیگران با عصبانیت با من برخورد می‌کنند، من هم عصبانی می‌شوم» کاملا یا به میزان زیادی در مورد آنها صدق می‌کند.

۲۳.۴ درصد پاسخگویان در این نظرسنجی گفته‌اند گویه «معمولا وقتی عصبانی می‌شوم داد و فریاد می‌کنم» کاملا یا به میزان زیادی در مورد آنها صدق می‌کند و ۱۵.۲ درصد پاسخگویان گفته‌اند که اطرافیان‌شان آنها را فردی عصبانی می‌دانند.

براساس این نظرسنجی «نمره احساس خشم مردم ایران» ۲۸.۵۳ از صد است.  این میزان در بین گروه‌های سنی و همچنین بر حسب محل سکونت پاسخگویان متفاوت است. 

میانگین «نمره احساس خشم در بین جوانان ۱۸ تا ۲۹ ساله» در ایران ۳۱.۲۸  از صد است اما این میزان در مورد افراد بالای پنجاه سال ۲۳.۶۷ از صد است که نشان می‌دهد میانگین میزان احساس خشم جوانان در ایران از افراد میانسال نزدیک به ۱۰ واحد بیشتر است.

همچنین در ۳۵.۷ درصد جوانان ۱۸ تا ۲۹ ساله گفته‌اند که گویه «معمولا زود از کوره در می‌روم»، کاملا و تا حد زیادی در مورد آنها صدق می‌کند و ۲۵ درصد نیز گفته‎اند که این گویه «تاحدودی» در مورد آن صدق می‌کند.

به این ترتیب در مقابل ۶۰.۷ درصد جوانان که «زود از کوره در می‌روند»، فقط ۳۹.۳ افراد این رده سنی گفته‌اند که «اصلا و کم» این اتفاق برایشان می‌افتد.

بنابر نتایج نظرسنجی ایسپا، ۳۴.۲ درصد زنان در برابر گویه «معمولا زود از کوره در می‌روم»، گفته‌اند که این گویه در مورد آنها کاملا و زیاد صدق می‌کند اما این میزان در مورد 33 درصد مردان صدق می‌کند. در مجموع نیز ۵۹.۹ درصد زنان زود از کوره در می‌روند اما این میزان در مورد مردان ۵۳.۴ درصد است.

مردان هنگام خشم اقدام به پرتاب و شکستن اشیا می‌کنند

براساس یافته‌های نظرسنجی ایسپا، دیدگاه پاسخگویان در مورد گویه «معمولا وقتی عصبانی می‌شوم، شیء یا چیزی را پرتاب می‌کنم یا می‌شکنم»؛ بر حسب متغیرهای جنس، سن و تحصیلات متفاوت است.

دست‌کم ۷.۶ درصد از مردان گفته‌اند که وقتی عصبانی می‌شوند یا اشیا را می‌شکنند یا آنها را به سوی دیگران پرتاب می‌کنند. ۵.۳ درصد نیز گفته‌اند تا حدودی همین کار را می‌کنند. در مجموع  ۱۳.۹ درصد مردان در ایران وقتی عصبانی شوند، به شکستن یا پرتاب اشیا اقدام می‌کنند.

زنان اما نسبت به مردان بسیار کمتر چنین اقدامی انجام می‌دهند. فقط  ۳.۴ درصد زنان گفته‌اند که گویه «معمولا وقتی عصبانی می‌شوم، شیء یا چیزی را پرتاب می‌کنم یا می‌شکنم»، کاملا و زیاد در موردشان صدق می‌کند. ۲.۴ درصد نیز گفته‌اند تا حدی چنین وضعیتی دارند. در مجموع ۵.۸ درصد زنان در ایران وقتی عصبانی شوند، به شکستن یا پرتاب اشیا دست می‌زنند.

 

 

منبع: فردا

کلیدواژه: نزاع خیابانی زود از کوره درصد پاسخگویان وقتی عصبانی عصبانی می شوم نیز گفته اند گفته اند درصد زنان احساس خشم ۴ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۰۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، با حضور در برنامه جهان آرا که همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز گرامیداشت مقام عالی معلم از شبکه افق پخش شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان سراسر کشور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سال‌ها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تا اینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می‌شود و این معاونت بر می‌گردد در این سال‌ها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: امروز نیز مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چرا که معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین معاونت‌های آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می‌شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی‌شود و تمام کلمات به تربیت ختم می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می‌کنند که تربیت محقق شود.

دولت قبل پیگیر سند ۲۰۳۰ بود، مسیر این دولت سند تحول است

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می‌شود.

پورثانی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی مؤثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می‌توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می‌توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی‌توان درس خواند.

جذب ۱۵ هزار معلم پرورشی پس از ۱۵ سال

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت اامآموزش و پرورش افزود: طی سال‌های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می‌شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال‌هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می‌کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون‌های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون‌ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

پورثانی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

وی با تاکید بر اینکه جوشش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

شاخص‌های تربیتی در رتبه بندی معلمان لحاظ می‌شود

پورثانی اضافه کرد: در نظام ارزیابی شاخص‌هایی تعیین کرده ایم و به مربیان امتیاز می‌دهیم همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می‌کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص‌های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص‌هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

دیگر خبرها

  • نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • هجوم هواداران خشمگین رم به صفحه اینستاگرام آبراهام و کارسدورپ
  • نیمی از کم‌ بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • ۵۳ نکته از نامه‌ای برای زندگی
  • خبر خوب هواشناسی ؛ بارش‌های بهاری نیمی از کم‌بارشی‌های کشور را جبران کرد + جزئیات
  • بارش باران و احتمال ریزش سنگ در جاده چالوس
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند