Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به اینکه استان زنجان در اجرای پروژه‌های جهش تولید مسکن، جزو استان‌های پیشرو در کشور است، از بلاتکلیفی تامین اعتبار جهت ایجاد زیرساخت‌های آب و فاضلاب در این پروژه‌ها خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان زنجان، علیرضا جزء‌قاسمی اظهار کرد: ایجاد شبکه آب‌رسانی و جمع‌آوری فاضلاب در پروژه‌های جهش تولید مسکن استان زنجان، اعتباری افزون بر ۵ هزار میلیارد ریال نیاز دارد که بر مبنای ماده ۳ قانون جهش تولید مسکن، باید این هزینه‌ها از طریق منابع «صندوق ملی مسکن» تامین گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ماده ۳ قانون جهش تولید مسکن تصریح شده است «منابع این صندوق از محل منابع حاصل از واگذاری زمین‌های موضوع این قانون و منابع وصولی مربوط به اجاره ۹۹ ساله، مالیات‌های مرتبط با حوزه زمین، مسکن، مستغلات و ساختمان، و سایر منابع پیش‌بینی شده که به مصرف هزینه‌های تامین و انتقال زیرساخت و مشارکت در ایجاد امکانات اختصاص می‌یابد».

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بیان داشت: برای تامین مالی ایجاد زیرساخت‌های آب و برق در پروژه‌های قانون جهش تولید مسکن استان، نیاز به ترسیم نقشه‌راهی است تا با اتکای به آن همزمان با پیشرفت ساختمانی، زیرساخت‌های آن نیز ایجاد شود.

وی ادامه داد: ایجاد زیرساخت‌های آب و برق بطور میانگین در شهرک‌هایی که بیشترین پیشرفت فیزیکی را داشته‌اند یک سال و در باقی پروژه‌ها تا دو سال نیز بطول می‌انجامد.

جزءقاسمی خاطرنشان کرد: با طولانی شدن زمان تامین بودجه مورد نیاز جهت ایجاد زیرساخت در پروژه‌های قانون جهش تولید مسکن استان، علاوه بر افزایش هزینه‌ها، پس از اتمام کارهای عمرانی، مساکن قانون جهش تولید بدون زیرساخت باقی خواهند ماند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به اینکه وزارت نیرو به تنهایی توانایی تامین کل اعتبار مورد نیاز برای ایجاد زیرساخت‌های آب و برق پروژه‌های جهش مسکن استان را ندارد گفت: با توجه به تجربیات گذشته، این موضوع باید با تعامل و همکاری بین دستگاهی به نفع مردم مدیریت شود.

وی با اشاره به تحمیل هزینه‌های سنگین خشک‌سالی و کم آبی به شرکت آب و فاضلاب جهت تامین آب آشامیدنی مورد نیاز مردم استان گفت: در همین شرایط، احداث ۱۸ هزار واحد مسکونی با جمعیتی بالغ بر ۶۵ هزار نفر، نیازمند حمایت جدی برای ارائه خدمات به پروژه‌های جهش تولید مسکن در استان است.

این مسئول با اشاره به نبود هماهنگی دستگاه متولی پروژه‌های اقدام ملی مسکن و جهش تولید مسکن با شرکت آب و فاضلاب در جانمایی پروژه‌های مذکور در استان، گفت: در شرایط فعلی، با توجه به عدم وجود زیرساخت مناسب در بخش آب و فاضلاب، امکان واگذاری انشعاب در این مناطق وجود دارد.

گفتنی است علیرغم عدم وجود اعتبار، شرکت آب و فاضلاب نسبت به مطالعه و طراحی تاسیسات آب و فاضلاب موردنیاز پروژه‌ها اقدام و بخشی از پروژه‌ها نیز در حال اجرا است که ادامه کار و تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب نیازمند تامین اعتبارات لازم است.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان شرکت آب و فاضلاب استان زنجان ثبت نام طرح جهش تولید مسکن استانی اجتماعی شرکت آب و فاضلاب استان زنجان پروژه های جهش تولید مسکن ایجاد زیرساخت های آب قانون جهش تولید مسکن مسکن استان هزینه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان، استاندار کردستان در مورد دستور کار این جلسه گفت: کردستان با بیشترین متقاضی مسکن دارای کمترین زمین برای اجرای این طرح است.
زارعی کوشا با بیان اینکه ۱۰۰ هزار نفر در استان متقاضی مسکن ملی هستند گفت: در حال حاضر هرگونه توسعه شهری بدون برنامه ریزی مدون ممنوع است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم مشارکت عمومی و خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی دانست و گفت: اطلاعات مربوط به بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شده و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.
محمدی همچنین گفت: ۲۰ درصد تحقق رشد اقتصادی استان در سال جاری باید از فعالیت مراکز و واحد‌های رشد و فناور محقق شود.
هواسی بازرس کل استان نیز گفت: ایجاد شهرک‌های جدید در استان باید با کار مطالعاتی گسترده انجام شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • تخصیص پروژه مسکن به ۱۰۱۴ نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان زنجان
  • پروژه نهضت ملی مسکن از مرز ۲میلیون و۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • انجام اقدامات لازم برای تأمین اراضی طرح نهضت ملی مسکن
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است