Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک: صد و پنجاه و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

صادرات گاز روسیه به لتونی متوقف شد ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ - ۱۳:۳۷

شرکت دولتی گازپروم امروز اعلام کرد که صادرات گاز به لتونی را به علت نقض شروط بهره‌برداری متوقف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تارنمای راشاتودی نوشت، شرکت گاز لتونی پیشتر اعلام کرده بود که این کشور از پرداخت هزینه واردات گاز روسیه به روبل خودداری می کند.

این شرکت همچنین اعلام کرده که دیگر از شرکت گازپروم گاز خریداری نمی‌کند و به دنبال تامین‌کننده دیگری برای واردات گاز خواهد بود.

شرکت گاز لتونی گفته است، هزینه واردات گاز را به یورو پرداخت می کند.

اوایل ماه جاری میلادی مجلس لتونی واردات گاز روسیه را از ۱ ژانویه ۲۰۲۳ ممنوع کرد.

گازپروم در پی تصمیم اتحادیه اروپا برای کاهش واردات گاز از روسیه، صادرات گاز به کشورهای اروپایی را اندک اندک کاهش داده است.

اتحادیه اروپا در راستای عدم وابستگی به گاز روسیه تصمیم گرفته است تا بهار آینده واردات گاز از این کشور را ۱۵ درصد کاهش دهد و از سوی دیگر با پیگیری طرحی به دنبال ذخیره بیشتر این انرژی در زمستان پیش رو است.

تحرکاتی در آمریکا برای معرفی روسیه به عنوان «حامی تروریسم دولتی» ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ - ۱۳:۳۶

سیاستمداران آمریکایی این روزها در ادامه تلاش‌ها ضد روسیه تحرکاتی را برای معرفی روسیه به عنوان «حامی تروریسم دولتی» آغاز کرده‌اند.

روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی روز جمعه نوشته مجلس سنا از چنین اقدامی علیه روسیه حمایت می‌کند. «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا هم حمایت خودش را از این موضوع اعلام کرده است.

با این حال، طبق ادعای نیویورک‌تایمز، «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا هنوز برای برداشتن این گام که مستلزم تحریم متحدان آمریکا به دلیل مراودات تجاری با روسیه خواهد بود تردید دارد.

روز چهارشنبه مجلس سنای آمریکا قطعنامه الزام‌آوری را تصویب کرد که از بلینکن می‌خواهد روسیه را در کنار ایران، کره شمالی، سوریه و کوبا در فهرست کشورهای موسوم به «حامی تروریسم دولتی» قرار دهد.

لیندسی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی و یکی از حامیان این قطعنامه گفت: «برای من، [ولادیمیر] پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) الان ریاست یک دستگاه حکومتی تروریستی را بر عهده دارد.»

این سناتور تندرو آمریکایی مدعی شد تحریم‌هایی که تا کنون آمریکا و کشورهای غربی علیه روسیه وضع کرده‌اند اثربخش بوده‌اند اما «لازم است اقدامات بیشتری انجام دهیم.»

بلینکن روز پنجشنبه در پاسخ به سوالی درباره این موضوع به طور تلویحی گفت انجام چنین اقدامی با توجه به تحریم‌های زیادی که علیه روسیه وضع شده‌اند ضرورت چندانی ندارد.

او گفت: «هزینه‌هایی که توسط ما و سایر کشورها به روسیه تحمیل شده‌اند کاملاً با پیامدهایی که از قرار گرفتن روسیه در فهرست کشورهای حامی تروریسم ناشی خواهند شد یکسان است. بنابراین، آثار عملی کاری که ما انجام داده‌ایم یکی است.»

ارسال بیش از ۵۰۰ پهپاد جدید به اوکراین از سوی آمریکا ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ - ۱۳:۳۶

یک مقام دفاعی آمریکایی اعلام کرد، واشنگتن قصد دارد ۵۰۰ فروند پهپاد "فونیکس گوست" را در اختیار نیروهای اوکراین قرار دهد.

 این مقام پنتاگون جمعه شب توضیح داد: اوکراین در حال حاضر تعدادی پهپاد فونیکس گوست در اختیار دارد اما آمریکا قصد دارد تا ماه اوت ۵۰۰ فروند دیگر از این نوع پهپادها را به نیروهای کی‌یف تحویل دهد.

آمریکا تاکنون بیش از ۷۰۰ فروند پهپاد انفجاری موسوم به "سویچ بلید" را در بسته‌های نظامی به اوکراین ارسال کرده است.

از سوی دیگر پنتاگون ۱۲۱ فروند پهپادهای "فونیکس گوست" را به اوکراین داده است. این پهپادها قابلیت‌های مشابهی با نوع"سویچ بلید" دارند اما آمریکا آن‌ها را با توجه به خواسته‌های اوکراین طراحی و تولید کرده است.

آمریکا تاکنون ۸. ۲ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است اما به خاطر نگرانی از پاسخ احتمالی روسیه، از ارائه جنگنده و سلاح‌های دوربرد به کی‌یف خودداری کرده‌ است.

اولین بارگیری کشتی غلات در بندر اوکراین پس از جنگ ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ - ۱۳:۳۵

پس از توافق اخیر برای صادرات غلات اوکراین، بعد از ظهر جمعه نخستین کشتی باری در بندر چورنومورسک اوکراین با غلات صادراتی بارگیری شد.

به گزارش دویچه وله، روسیه و اوکراین اخیرا توافقی را با میانجیگری ترکیه و سازمان ملل منعقد کردند تا زمینه صادرات غلات و کود به منظور پایان دادن به بحران جهانی غذا فراهم شود.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین جمعه در جریان بارگیری نخستین کشتی غلات این کشور به همراه سفیران کشورهای گروه ۷ در بندر چورنومورسک حضور یافت.

او گفت: «این نخستین کشتی است که در دوران جنگ بارگیری می‌شود. این کشتی ترکیه است. همه چیز از طرف ما آماده است. ما فقط منتظر سیگنال ترکیه و سازمان ملل برای آغاز صادرات هستیم.»

رییس جمهور اوکراین تاکید کرد: «برای ما مهم است که اوکراین همچنان به عنوان یکی از ضامنان امنیت غذایی جهانی باشد.»

در تصاویر ویدئویی یک کشتی باری ترکیه‌ای به نام پولارنت دیده می‌شود.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که صادرات می‌تواند در «روزهای آینده» بر اساس این طرح آغاز شود که هدف آن امکان ارسال میلیون‌ها تن غلات اوکراینی است که در حال حاضر به دلیل محاصره دریایی روسیه در سواحل دریای سیاه اوکراین به بازارهای جهانی از آزادسازی مسدود شده‌اند.

این کشتی در بندر چورنومورسک در ساحل شمال غربی دریای سیاه در جنوب غربی اودسا لنگر انداخته بود.

الکساندر کوباکوف، وزیر زیرساخت اوکراین گفت که در مجموع ۱۷ کشتی در بنادر دریای سیاه اوکراین قبلاً با غلات بارگیری شده اند و یک کشتی دیگر اکنون در حال بارگیری است. او به خبرنگاران گفت که امیدوار است اولین کشتی‌ها بندر را ترک کنند.

زلنسکی همچنین در یک سخنرانی ویدئویی در پایان روز جمعه بمباران ادعایی زندان محل نگهداری اسرای اوکراینی توسط روسیه، را "جنایت جنگی" دانست و در گفت: "امروز گزارش هایی درباره حمله به اولنیوکا در منطقه دونتسک شنیدم. این یک جنایت جنگی عمدی روسیه بود، یک قتل عمدی جمعی از اسرای جنگی اوکراینی. بیش از ۵۰ نفر کشته شدند."

وزارت دفاع روسیه اما گفته است که نیروهای کی‌یف این حمله را انجام داده‌اند.

زلنسکی از واشنگتن خواست پس از این حمله، روسیه را به عنوان کشور حامی "تروریسم" اعلام کند.

زلنسکی با بیان اینکه سازمان ملل و کمیته بین المللی صلیب سرخ باید اقدامات بیشتری را برای حفاظت از اسرای اوکراینی انجام دهند، گفت: "من به ویژه از ایالات متحده آمریکا درخواست می‌کنم. اکنون موقع تصمیم گیری است."

در همین حال، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفت که به دنبال دسترسی به این مرکز است و پیشنهاد کمک به تخلیه مجروحان را داده است.

جزئیات اولین گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و روسیه پس از جنگ اوکراین

وزرای خارجه روسیه و آمریکا جمعه شب برای نخستین بار پس از آغاز جنگ اوکراین گفتگوی تلفنی کردند.

به گزارش روسیا الیوم، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه این کشور در گفتگوی تلفنی با آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی خود تأکید کرد که عملیات در اوکراین به تمام اهداف خود خواهد رسید.

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه خود اعلام کرد که وزرای خارجه دو کشور درباره وضعیت کنونی اوکراین گفتگو کردند.

لاوروف بار دیگر بر ثبات رویکرد روسیه در قبال عملیات نظامی در جمهوری‌های خلق دونتسک-لوهانسک و اوکراین تاکید کرد و گفت که روسیه به دستیابی به تمام اهداف و وظایف خود ادامه می‌دهد.

وی همچنین گفت که واشنگتن به تعهداتش مبنی بر مستثنا کردن زنجیره تدارک مواد غذایی از روسیه عمل نکرده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه همچنین تاکید کرد که ارسال سلاح‌های غربی برای کی‌یف، نتیجه را تغییر نمی‌دهد.

وی افزود:تزریق مداوم تسلیحات آمریکایی و ناتو به نیروهای اوکراینی که به طور گسترده علیه غیرنظامیان استفاده می‌شود، درگیری را طولانی‌تر کرده و منجر به تلفات بیشتر می‌شود.

لاوروف تاکید کرد که نیروهای روسیه به شدت به قوانین بین المللی پایبند هستند و در اراضی آزاد شده، کار برای بازگشت زندگی به حالت عادی در حال انجام است.

سرگئی لاوروف نیز مذاکره در باره تبادل زندانیان را محمل خوبی برای گذار دوباره به یک "دیپلماسی آرام" توصیف کرده است. او در عین حال "تحریم‌های غیرمشروع" غرب را به باد انتقاد گرفته و آنها را مانعی در سر راه صادرات غله و کود شیمیایی روسیه و عامل تشدید گرسنگی و افزایش قیمت غلات در جهان خوانده است.

لاوروف همچنین ضمن انتقاد از ارسال سلاح‌های غربی به اوکراین، این اقدام را "عاملی در خدمت تداوم جنگ و افزایش شمار قربانیان" توصیف کرده است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که با همتای روس خود گفتگوهای "صریحی" داشته و از او خواسته است که پیشنهاد ایالات متحده برای آزادی آمریکایی‌های بازداشت شده در روسیه را بپذیرد.

وی همچنین گفت که واشنگتن با الحاق "هر بخشی از خاک اوکراین" به روسیه مخالف است.

بلینکن در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "ما گفتگوی صریح و مستقیم داشتیم. من از کرملین خواستم که پیشنهاد ما را بپذیرد."

وی توضیح داد که او به لاوروف هشدار داده جهان هرگز "الحاق سرزمین‌های اوکراین به روسیه" را به رسمیت نمی‌شناسد.

بلینکن افزود: من به لاوروف گفتم که جهان انتظار دارد روسیه به تعهدات خود در توافقنامه صادرات غلات عمل کند.

وزیر امور خارجه ایالات متحده روز چهارشنبه اعلام کرد که قصد دارد با همتای روس خود تماس بگیرد تا در مورد پیشنهاد کشورش برای آزادی بازداشتی‌های آمریکایی در روسیه صحبت کند.

جمعه لاوروف در پایان نشست شانگهای گفت که آماده این گفتگو است.

ارسال تانک های پل ساز آلمان به اوکراین

وزارت دفاع آلمان اعلام کرد که آلمان ۱۶ تانک را به اوکراین تحویل می‌دهد که می‌توانند برای ایجاد پل‌های موقت یا کمک به عبور از پل‌های آسیب‌دیده استفاده شوند و نیروها و خودروهای نظامی را قادر می‌سازد از شکاف‌ها یا رودخانه‌ها عبور کنند.

به گزارش دویچه‌وله، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تانک‌های بی‌بر Biber نیروهای اوکراینی را قادر می‌سازد تا از آب‌ها یا موانع در نبرد عبور کنند.

این نهاد گزارش داد که شش دستگاه تانک از پاییز تحویل داده می‌شوند و ۱۰ دستگاه دیگر در سال آینده تحویل خواهند شد.

مخزن لایه لایه پل بیبر از پلی که خودش گذاشته است عبور می‌کند.

تانک‌های Biber می‌توانند به نیروها و وسایل نقلیه کمک کنند تا از موانع عبور کنند.

آمریکا: روسیه می‌خواهد اوکراین را از نقشه جهان محو کند

نماینده آمریکا در سازمان ملل مدعی شد، دیگر هیچ شکی وجود ندارد که روسیه می‌خواهد اوکراین را از بین برده و آن را «از نقشه جهان به کلی پاک کند».

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، لیندا توماس گرینفیلد، نماینده آمریکا در سازمان ملل در شورای امنیت این سازمان گفت، واشنگتن هر روز نشانه‌های بیشتری از زمینه‌سازی روسیه برای الحاق کامل مناطق شرقی دونتسک و دونباس و همچنین مناطق جنوبی خرسون و زاپوریژیا می‌بیند.

او مدعی شد که روسیه به دنبال انتصاب «غیرقانونی مقامات دست‌نشانده خود در مناطق تحت کنترل روسیه است، تا با یک همه‌پرسی ساختگی یا با اجبار، آن‌ها را به روسیه الحاق کند».

گرینفیلد مدعی شد که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه نیز صراحتا «اعلام کرده است که این هدف جنگی روسیه است».

لاوروف هفته گذشته در یک اجلاس عرب در قاهره گفت، هدف نهایی مسکو در اوکراین آزادسازی مردمش از «رژیم غیرقابل‌پذیرش» این کشور است.

لاوروف گفت: «ما قطعا به مردم اوکراین کمک می‌کنیم تا از شر این رژیم خلاص شوند، رژیمی که ضدمردمی و ضدتاریخ است».

منابع غربی مدعی هستند لاوروف در این سخنان به صورت تلویحی اشاره کرده است که هدف مسکو از عملیات در اوکراین چیزی فراتر از منطقه صنعتی دونباس در شرق این کشور - که لوهانسک و دونتسک را در بر می‌گیرد - است.

دیمیتری پولیانسکی، معاون نماینده روسیه در سازمان ملل روز جمعه به شورای امنیت این سازمان گفت: نازی‌زدایی و غیرنظامی کردن اوکراین به صورت کامل انجام خواهد شد.

او گفت: در این مرحله، دیگر نباید هیچ چیزی دونباس، روسیه یا مناطق آزادشده اوکراین را تهدید کند، مناطقی که در مردم آن پس از سال‌ها احساس می‌کنند که می‌توانند آنطور که می‌خواهند، زندگی کنند.

پولیانسکی همچنین به کشورهای غربی هشدار داد که کمک‌های تسلیحاتی‌ آن‌ها به اوکراین ازجمله توپخانه‌های دوربرد و راکت‌اندازهای چندگانه زمین‌به‌زمین، «خط موقت امنیتی را بیش از پیش به مرزهای غرب نزدیک کرده و اهداف عملیات ویژه نظامی روسیه را روشن‌تر می‌کند».

توماس گرینفیلد همچنین به انتقاد از کشورهایی پرداخت که می‌گویند «امنیت یک کشور نباید به قیمت به خطر افتادن کشور دیگری تامین شود» و از آن‌ها پرسید که حمله روسیه به اوکراین را چه می‌نامند؟

توماس گرینفیلد از هیچ کشوری نام نبرد.

این دیپلمات همچنین به انتقاد از کشورهایی پرداخت که بدون ذکر نام روسیه، صرفا از حمایت از دموکراسی صحبت می‌کنند. او گفت: "بگذارید شفاف بگویم، اقدامات کنونی روسیه مانع حل‌وفصل مناقشه کنونی است".

واکنش آمریکا به خبر توقف عملیات نظامی روسیه در شرق اوکراین

یک مقام ارشد کاخ سفید گزارش‌ها درباره توقف عملیات ارتش روسیه در دونباس در شرق اوکراین را رد کرد و گفت که هنوز فعالیت زیادی در این منطقه در حال انجام است.

جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید عصر جمعه به وقت محلی گزارش ها در مورد توقف ارتش روسیه در شرق اوکراین را رد کرد. اوکراین مدعی توقف پیشروی روسیه در شده است.

این مقام کاخ سفید گفت: معتقد نیستیم آنچه در دونباس در حال رخ دادن است به معنای توقف باشد.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی دولت بایدن تصریح کرد: هنوز فعالیت زیادی در دونباس در جریان است.

وی ادامه داد که مسکو در جنوب و شرق اوکراین در حال تجدید قوا و بازسازی نیروها است و در مناطق دیگر نیز نبرد واقعی میان نیروهای روسیه و اوکراین جریان دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دریاچه ارومیه استهبان محرم بادهای موسمی سامانه بارشی مونسون عادل آذر جنگ اوکراین روسیه اروپا چین ناتو آمریکا دریاچه ارومیه استهبان محرم بادهای موسمی سامانه بارشی مونسون عادل آذر شرق اوکراین خارجه آمریکا حامی تروریسم خارجه روسیه وزرای خارجه شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرده واردات گاز امور خارجه گاز روسیه مدعی شد شده اند او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۲۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها

به گزارش قدس آنلاین، تارنمای این رسانه آمریکایی با انتشار این خبر به نقل از کی‌یف پست (Kyiv Post) نوشت: (در مجموع) ارزش خرید این جنگنده ها حدود یک میلیارد تنگه (واحد پول قزاقستان) معادل ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار آمریکا است.

بنابراین گزارش، قزاقستان که درصدد به روز رسانی ناوگان نیروی هوایی خود است، اقدام به حراج ۱۱۷ فروند جنگنده بمب افکن های دوران شوروی سابق از جمله میگ-۳۱، میگ-۲۷، میگ-۲۹ و سوخو-۲۴ متعلق به دهه های ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۰ کرده است.

این گزارش حاکی است: هرفروند از جنگنده های منسوخ دوران شوروی سابق که توسط آمریکا خریداری شده به قیمت ۱۹ هزار و ۳۰۰ دلار بوده است.

تارنمای این رسانه آمریکایی نوشت: هرچند قصد آمریکا از این خرید که توسط شرکت های واسط خارجی صورت گرفته، هنوز مشخص نیست اما انتظار می رود تا جنگنده های خریداری شده توسط آمریکا از قزاقستان به عنوان منبعی برای قطعات یدکی جنگنده های کنونی اوکراین که همچنان درحال انجام ماموریت هستند و یا به عنوان جنگنده های «فریبگر» بر روی زمین در مناطق جنگی مورد استفاده قرار گیرند.

بیزینس اینسایدر در ادامه این گزارش نوشت: قزاقستان که پیشتر به صورت رسمی بخشی از اتحاد جماهیر شوروی سابق بود، بعدها همکاری نزدیک خود را با روسیه به عنوان یکی از متحدان دیرینه (مسکو) حفظ کرد اما از زمان حمله روسیه به اوکراین، قزاقستان هرچه بیشتر به سمت غرب تمایل پیدا کرده است.

بنا بر تحلیل کی‌یف پست، تلاش‌های این کشور آسیای مرکزی برای ارتقای قابلیت‌های نظامی‌اش همزمان با تعامل فزاینده آن با کشورهای غربی، نشانگر دور شدن از روابط تاریخی خود با مسکو است.

قزاقستان معضل بعدی روسیه پس از اوکراین؟

تارنمای خبری بیزینس اینسایدر نوشت: برخی از ناظران داخلی روسیه، توجه مسکو به جریانات قزاقستان در کنار تقابل با اوکراین را خواستار شدند.

در همین ارتباط، ولادیمیر سولوویوف (Vladimir Solovyov) مفسر و تحلیلگر روس هشدار داده است که کشورش باید به این واقعیت که قزاقستان مشکل بعدی روسیه است، توجه کند؛ چراکه به گفته وی این کشور می تواند همان روند نازی [شدن] که در اوکراین رخ داد را در آنجا (قزاقستان) آغاز کند.

گفتنی است؛ رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ۱۴۰۰) عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • روسیه ۶ موشک «اتکمز» ساخت آمریکا را سرنگون کرد
  • آخرین تحولات اوکراین| تاکید دبیرکل ناتو بر انتقال سریع تسلیحات به کی‌یف
  • تحولات اوکراین| زلنسکی ناتو را به بدقولی متهم کرد
  • آمریکا مانع تحقق صلح در یمن و توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه است
  • نشست وزرای دفاع ناتو برای ادامه حمایت از اوکراین برگزار می‌شود
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد/ استولتنبرگ: ارسال سلاح
  • اوکراین تانک‌های آبرامرز آمریکا را از میدان جنگ خارج می‌کند