Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش شادفر رئیس انجمن ساختمان استان کرمانشاه با بیان اینکه صنعت ساختمان بار بزرگ اشتغال و پویایی اقتصادی استان کرمانشاه را بر دوش می‌کشد، گفت : ۳۰ درصد اشتغال اقتصاد استان در حوزه ساختمان سازی است و اهمیت این صنعت بر هیچ کس پوشیده نیست.

وی گفت: یکی از مسائل و مشکلاتی که همه ما در صنعت ساختمان به آن معتقدیم؛ مشکل تخلفات ساختمانی از طرف همه ذینفعان آن از نظام مهندسی گرفته، شهرداری تا سازندگان و مردم است و شاهد عیان آن هم ورود پرونده‌های خیلی زیاد در ماده ۱۰۰ و محاکم قضایی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شادفر به تشکیل کارگروه «کاهش تخلفات ساختمانی» در شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه اشاره کرد و گفت: یکی از راهکار‌های بلند مدت این کارگروه برای کاهش تخلفات ساختمانی بازنگری طرح جامع شهر کرمانشاه است که از سال ۸۸ تاکنون بازنگری نشده و اگر اعتقاد داریم شهر یک موجود زنده است طبیعتا باید همواره این طرح براساس نیاز روز جامعه شهری مورد بازنگری، اصلاح و بروز رسانی شود.

رئیس انجمن ساختمان سازان استان کرمانشاه اظهار کرد: در طرح جامع شهر کرمانشاه که مشاور و طراح آن از دانشگاه‌های معتبر کشور است، باید به بسیاری از مسائل پیچیده و درهم تنیده شهر کرمانشاه مانند محدودیت‌های شهر، بافت فرسوده، زون انبوه سازی، زون ویلا سازی، زون‌های تفریحی ورزشی و مهم‌ترین مشکل و عامل اصلی تخلفات ساختمانی یعنی تراکم ساخت در زمین؛ مورد توجه قرار گیرد.

شادفر راهکار دوم و کوتاه مدت کارگروه کاهش تخلفات ساختمان سازی در شهر کرمانشاه که به تازگی در کمیسیون ماده پنج استان مورد موافقت قرار گرفته است؛ افزایش تراکم ساخت و ساز به میزان ۷۵ درصد برای زمین‌های صندوقی عنوان کرد و با بیان این خبر خوش گفت: واحد‌ها و یا زمین‌هایی که صندوقی اند، یعنی ۲ طرف شرق و غرب آن‌ها تا ۷۵ درصد ساخته شده و پایان کار هم گرفته اند؛ شهرداری تا ۷۵ درصد به میزان همسایه‌ها برای او نیز پروانه ساخت صادر می‌کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مسکن مهر قیمت مسکن بازار مسکن تخلفات ساختمانی تخلفات ساختمان شهر کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۲۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اهمیت توسعه صنایع دریامحور، گفت: از جمله صنایع فعال این حوزه در قشم صنعت لنج‌سازی است که سودآوری بالایی به همراه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، عادل پیغامی امروز در نشست ویژه با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس کشور که در سالن مرکز بین‌المللی رشد برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر 12 واحد لنج‌سازی با ظرفیت تولید 50 فروند در سال در این جزیره فعال هستند و محصولاتشان به خارج از کشور صادر می‌شود.

وی افزود: محصولات تولیدی در صنایع لنج‌سازی قشم عمدتا به کشورهای آفریقایی، حوزه خلیج فارس و هند صادر می‌شود و سودآوری بسیار خوبی نیز به همراه دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: صنعت دریاپایه مشتمل بر 24 فعالیت است و جزیره قشم به تنهایی توانایی بهره‌برداری از همه آیتم‌های این صنعت را دارد

پیغامی با بیان اینکه مهمترین مزیت اقتصادی این منطقه فعالیت‌های اقتصادی دریاپایه است، گفت: مهمترین وجه فعالیت‌های دریاپایه به حوزه لجستیک، فعالیت‌های شیلاتی و شناورسازی مربوط می‌شود و امروز قشم با توان بالای پرورش ماهی و میگو، لارو میگو، بچه ماهی و ماهی در قفس به مهمترین قطب شیلاتی کشور تبدیل شده است.

وی با تأکید بر توسعه صنعت بانکرینگ در قشم، خاطرنشان کرد: بانکرینگ صنعت دریاپایه بسیار ارزشمندی در حوزه ارزآوری است که در قشم، در حال حاضر فقط بخش سوخت‌رسانی آن تکمیل شده، در حالی‌که 60 درصد نفت دنیا از مسیر خلیج فارس تأمین می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: با تکمیل زنجیره بانکرینگ اعم از امکانات تعمیرات شناورها، فروش مواد غذایی، خدمات هتلینگ، خدمات درمانی، فروش آب معدنی و اینترنت اشیاء می‌توان بخش مهمی از درآمد بالای این صنعت را از آن خود کنیم.

در این نشست که با هدف همکاری‌های علمی و مطالعاتی برگزار شد، شماری از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس از جمله سردار سیدیحیی رحیم‌صفوی سئوالاتی در مورد مزیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم، میزان صادرات این منطقه در سال گذشته، برنامه‌های آتی سازمان در توسعه فعالیت‌های اقتصادی و امکان مشارکت دانشگاهیان در پیشبرد اهداف کلان منطقه آزاد مطرح کردند.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف