Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس آیین رونمایی از پوستر سومین جشنواره تصویر دهم با موضوع فیلم‌های عاشورایی با حضور مجید مجیدی، رضا کیانیان، سیدرضا میرکریمی، کمال تبریزی،، محمدرضا مصباح و جمعی دیگر از سینماگران کشور در تکیه نیاوران، برگزار شد. 

مجیدی مدیر این رویداد در ابتدای این مراسم گفت: خوشحالم که این اقبال را داشتم تا در سومین دوره برگزاری این رویداد نیز در آن حضور داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی روزهای آینده از طریق آقای رهبر که دبیر جشنواره است، هیات داوران و هیات انتخاب را معرفی می‌کنیم و مشروح فعالیت‌های انجام شده را نیز در نشست مطبوعاتی که در ادامه داریم اعلام می‌کنیم. 

مجید مجیدی در حاشیه رونمایی از پوستر جشنواره درباره واکنش هنری به فیلم «عنکبوت مقدس» و اینکه روزگاری او در واکنش به کاریکاتورهای موهن دانمارکی فیلم پیامبر (ص) را ساخت، توضیح داد: فیلم پیامبر (ص) اجل از این حرف‌هاست و من آن را به دلیل  قرائتی که از اسلام در دنیا می‌شد ساختم‌ نه اینکه فقط پاسخی به چند کاریکاتور باشد و نباید سطح آن را پایین آورد.

او افزود: آن روزها معتقد بودم قرائتی که از اسلام در دنیا می‌شود غلط و بخش عمده آن سیاسی است و من به عنوان هنرمند بر اساس باورها و اعتقاداتم احساس کردم باید مقابل آن جریان یک نگاه دیگر را ارایه کنیم نه اینکه فقط شعار دهیم و محکوم کنیم.

کارگردان «بچه های آسمان» با انتقاد از روش برخورد با فیلم «عنکبوت مقدس» گفت: به نظرم خیلی بی‌سلیقگی کردیم و بیشتر از همه مبلغ آن فیلم شدیم. البته من‌ فیلم را ندیدم و از نظر هنری قضاوتی ندارم اما براساس نظر دوستانی که دیده‌اند مطمئن هستم اثری سخیف است. ما فقط منتظر محکوم کردن هستیم و به نظرم باید یک وزارتخانه برای محکوم کردن درست کنیم مثلا وزارت ارشاد در این زمینه بیشتر فعال است تا اینکه بخواهد اثر و نگاهی را برای جامعه تبیین کند.

مجیدی درباره اینکه فیلم‌های دینی ما به «روز واقعه» منحصر شده است، گفت: متولیان فرهنگی ما با این مقوله به شکل شعاری برخورد می‌کنند و بنا ندارند برنامه جدی داشته باشند و فقط دستور و ابلاغیه می‌دهند. مثلاً وزیر می‌گوید چند کار فاخر ساخته شود، انگار سفارش کالا می‌دهند. اساساً جایگاه متولیان فرهنگی ما اشتباه است و کسانی که در رأس آن هستند به نظرم اشتباهی آمده‌اند و اشتباهی گماشته شده‌اند. آدم‌های خوبی هستند اما این‌کاره نیستند. ما هیچ وقت متولی فرهنگی خوبی نداشتیم، البته به غیر از دوره‌هایی که آنها هم شاید امکانش را نداشتند. با این حال به نظرم در این زمینه‌ها متولی باید برنامه داشته باشد ولی متاسفانه فکر می‌کنند پادگان است و بقیه هم مثل سرباز با دستور به خط می‌شوند.

مجیدی درباره موانع و سختی‌های ساخت فیلم دینی توضیح داد: این سختی فقط از منظر ممیزی نیست بلکه به جهت نوع پرداخت اثر هم هست. ساخت فیلم دینی امکانات و شرایطش را می‌خواهد که متاسفانه شرایط و سینمای ما این ظرفیت را ندارد، فیلم پیامبر هم ابتدا با لطف خدا و سپس با تلاش فردی دوستان ساخته شد. اگر آن دوران سفت پای کار نمی‌ایستادیم شاید آن اثر هم در حد فیلمنامه باقی می‌ماند.

وی در پاسخ به اینکه شما فرد مورد اطمینان برای ساخت آثار مذهبی هستید، عنوان کرد: در این باره هیچ‌کسی در امان نیست حتی خود علما هم در امان نیستند مثلاً می‌بینیم که در یک بحث مذهبی برخی علما نظر متفاوتی دارند. این حوزه و این ساحت، ساحتی نیست که چون شما را می‌شناسند بخواهند از همان ابتدا به شما کارت سبز نشان بدهند. مسایل مختلفی وجود دارد که یکی از آن‌ها محتواست، بخش‌های دیگر همان بخش هنری است که چگونه فیلم هنری بسازیم وگرنه فیلم شعاری که به درد نمی‌خورد.

مجیدی در پایان گفت: تا وقتی نقشه کلان فرهنگی مشخص نیست و برخورد سلیقه‌ای باشد همین اوضاع وجود دارد مثلاً یک وزیر تا می‌خواهد خودش را جمع کند وزیر دیگری می‌آید و روزمرگی بیشتر از هر چیزی آسیب می‌زند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجید مجیدی سینمای دینی جشنواره تصویر دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا عنکبوت‌های غول‌پیکر در مریخ وجود دارند؟

ایتنا - آژانس فضایی اروپا عکسی را منتشر کرد که توسط فضاپیمای مارس اکسپرس گرفته شده و نشان می‌دهد آثار واضحی از پدیده «عنکبوت» در سراسر منطقه قطبی جنوبی مریخ پخش شده است.
حقیقت این است که آن‌ها چیزی نیستند که در تصویر دیده می‌شوند، بلکه این طیف‌ها زمانی تشکیل می‌شوند که نور خورشید بهاری بر روی لایه‌های دی‌اکسیدکربن رسوب‌شده در ماه‌های تاریک زمستانی می‌افتد.

آژانس فضایی اروپا در وب‌سایت خود توضیح می‌دهد: نور خورشید باعث می‌شود یخ دی‌اکسیدکربن در پایین لایه به گاز تبدیل شود، که شکل فواره‌های بلند، قبل از اینکه دوباره بیفتد و روی پشت‌بام بنشیند، انباشته شده و به یخ بالایی نفوذ می‌کند.

این باعث ایجاد لکه‌های تاریک با عرض ۴۵ متر تا ۱ کیلومتر می‌شود. همین فرآیند الگوهای متمایز «عنکبوت شکل» را ایجاد می‌کند که در زیر یخ حک شده‌اند.

 
نقاط تاریکی را می‌توان در حومه بخشی از مریخ به نام شهر اینکاها مشاهده کرد. دلیل این نام این است که «شبکه خطی و تقریباً هندسی تپه‌ها» یادآور خرابه‌های اینکاها است.

شهر اینکاها که رسما با نام Angustus Labyrinthus شناخته می‌شود، در سال ۱۹۷۲ میلادی توسط کاوشگر مارینر ۹ ناسا کشف شد.

آژانس می‌گوید: «ما هنوز مطمئن نیستیم که شهر اینکاها دقیقاً چگونه شکل گرفته است. تپه‌های ماسه‌ای ممکن است در طول زمان به سنگ تبدیل شوند. شاید مواد از میان ورقه‌های شکسته سنگ مریخ نفوذ کرده باشند و یا تپه‌ها ممکن است ساختارهای دندانه‌دار مرتبط با یخچال‌های طبیعی باشند.

دیگر خبرها

  • انریکه: زود قهرمان می‌شویم، خوشحالم
  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • ببینید | انتقاد حمید درخشان از تصمیمات اوسمار؛ غافلگیر شدیم!
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد
  • شهر را تقدیم تاس‌اندازها نکنیم
  • آیا عنکبوت‌های غول‌پیکر در مریخ وجود دارند؟
  • این عنکبوت بی رحم و خطرناک است(عکس)
  • عکس‌| جدیدترین تصویر از فرهاد مجیدی و پسرش در امارات