Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از الجزیره، «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه و «آنالینا بیربوک» همتای آلمانی وی روز جمعه در استانبول در یک کنفرانس مطبوعاتی طولانی و پرتنش با یکدیگر مناظره شدیدی را در مورد طیف وسیعی از موضوعات انجام دادند و انتقادات شدیدی را علیه کشورهای یکدیگر در انظار عمومی رد و بدل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش الجزیره، نشست خبری یک ساعت دیرتر از موعد مقرر آغاز شد و حدود یک ساعت دیگر ادامه یافت و ابتدا با سخنان آرام دو وزیر آغاز شد، اما با انتقاد هر یک از طرفین از سیاست‌های طرف مقابل، مشاجره داغ‌تر شد.

مولود چاووش اوغلو در ابتدای این نشست گفت: آلمان بی طرفی خود را در میانجیگری میان ترکیه، یونان و قبرس از دست داده است، در حالی که باید بدون جانبداری به همه طرف‌ها گوش دهد.

وی افزود: کشورها از جمله آلمان نباید ابزار انجام اقدامات تحریک آمیز و تبلیغاتی بویژه برای یونان و طرف یونانی قبرس باشند.

وزیر امور خارجه آلمان در پاسخ به این انتقادات همتای ترکیه‌ای خود گفت: اختلافات در شرق مدیترانه را نمی‌توان با افزایش تنش حل کرد.

او در بخش دیگری از سخنانش به «عثمان کاولا»، بازرگان و خیر ترکیه‌ای پرداخت و خواستار اجرای احکام دادگاه حقوق بشر اتحادیه اروپا درباره او شد و افزود: ترکیه باید این سخنان را بشنود حتی اگر برایش سخت باشد. مقامات شورای اروپا بارها از آنکارا خواسته اند که پس از حکم دادگاه اروپا، کاوالا را فوراً آزاد کند. مسئولیت من به عنوان وزیر امور خارجه این است که بدون استثنا و در همه زمان‌ها به احکام دادگاه اروپایی حقوق بشر احترام بگذارم و از آن دفاع کنم.

اما چاووش اوغلو در پاسخ ضمن متهم کردن آلمان به حمایت از کاوالا گفت: چرا آلمان همه کشورها را به دور کردن ترکیه از شورای اروپا تشویق می‌کند؟ یونان، نروژ و آلمان نیز تا کنون شماری از احکام دادگاه حقوق بشر اروپا را اجرا نکرده اند.

اوغلو ادامه داد: چرا همیشه به عثمان کاوالا اشاره می‌کنید؟ زیرا از او علیه ترکیه استفاده می‌کنید. ما از میزان بودجه‌ای که او در جریان رویدادهای «گزی» دریافت کرده است، اطلاع داریم.

در ادامه این نشست خبری پر تنش، چاووش اوغلو از برلین به علت حمایت از شبه نظامیان کُرد انتقاد کرد و همتای آلمانی او در پاسخ گفت: آلمان و اتحادیه اروپا با حزب کارگران کردستان که دهه‌ها شورش علیه ترکیه به راه انداخته است، به عنوان یک سازمان تروریستی رفتار می‌کنند.

از سوی دیگر وزیر امور خارجه آلمان درباره انجام هر گونه «حمله پیشگیرانه» در شمال سوریه هشدار داد و افزود: درگیری‌ها جدید تنها منجر به رنج بیشتر مردم خواهد شد و بی ثباتی به نفع داعش است. او گفت که ترکیه حق دفاع از خود را دارد اما باید فقط مهاجمان را هدف قرار دهد.

چاووش اوغلو در پاسخ گفت: آلمان باید مواضع متعادل‌تری در مورد تحولات دریای اژه و شرق مدیترانه اتخاذ کند و تحت تأثیر اقدامات تحریک آمیز و تبلیغاتی قبرس و یونان قرار نگیرد.

گفتنی است که ترکیه و یونان بر سر مسیرهای هوایی و حاکمیت مناطق دریایی با یکدیگر اختلافاتی دارند ضمن اینکه روابط ترکیه با قبرس نیز تیره است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آلمان ترکیه وزیر امور خارجه چاووش اوغلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری لفظی میان لاپید و وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی بالا گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل الجزیره، با گذشت بیش از ۲۰۰ روز از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ارتش این رژیم نتوانسته هیچیک از اهداف از پیش اعلام شده را در خصوص بازگرداندن اسرا و یا نابودی جنبش حماس محقق کند. همین مساله باعث شده درگیری های لفظی و اختلافات میان مقامات صهیونیست تشدید شود.

در همین خصوص وزیر شهرک سازی در رژیم صهیونیستی در گفت و گو با رادیو ارتش این رژیم گفت: کابینه اسراییل در حال فدا کردن همه چیز برای بازگرداندن ۲۲ یا ۳۳ اسیری است که شایستگی زندگی و حیات ندارند.

این سخنان وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی باعث شد یائیر لاپید رئیس جریان مخالف در این رژیم واکنش نشان دهد.

لاپید در واکنش به این وزیر صهیونیست تاکید کرد: کابینه اسراییل متشکل از ۲۲ یا ۳۳ عضو تندرویی است که حق زندگی ندارند.

این در حالی است که اوضاع در اراضی اشغالی متشنج تر شده و شهرک‌نشینان صهیونیست شب گذشته نیز به تظاهرات اعتراضی خود علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه وی ادامه دادند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که صدها شهرک‌نشین صهیونیست در برابر ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در «تل‌آویو» دست به تظاهرات زده و خواهان امضای توافق مبادله اسیران میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در نوار غزه شدند.

همچنین رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که شهرک‌نشینان معترض خیابان «بیگن» تل‌آویو را با هدف اعمال فشار جهت اقدام برای خارج‌کردن اسیران صهیونیست از نوار غزه مسدود کردند.

خانواده‌های اسیران صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در نوار غزه خواهان نشست فوری با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای اطلاع از رویکرد جدید توافق مبادله اسیران میان این رژیم و مقاومت فلسطین در نوار غزه شدند.

کد خبر 6093864

دیگر خبرها

  • درگیری لفظی میان لاپید و وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی بالا گرفت
  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه
  • رئیس حزب آینده ترکیه با هنیه دیدار و درباره جنگ غزه گفت وگو کرد
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • فیدان: مشتاقانه منتظر محاکمه مقامات اسرائیل هستیم
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • رابطه عاشقانه به خون کشیده شد / قتل هولناک زن جوان با ضربات چاقو
  • رابطه عاشقانه در خیابان گاندی به خون کشیده شد/ قاتل اعتراف کرد
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه