Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@00:16:54 GMT

وضعیت اینترنت بوشهر و یزد پایدار است

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۴۸۰۹

وضعیت اینترنت بوشهر و یزد پایدار است

بعد از بارش‌های اخیر در استان‌های یزد و بوشهر، با تلاش‌های انجام شده ارتباطات در این استان‌ها برقرار و پایدار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، درباره وضعیت پایداری ارتباطات پس از وقوع سیل در این استان اظهار کرد: با توجه به هشدار سطح قرمز اداره کل هواشناسی استان و شروع فعالیت سامانه بارشی در استان یزد و جاری شدن سیل در بیشتر مناطق شهری و روستایی، در بازدیدهای میدانی و ارزیابی‌های فنی توسط حوزه‌های مرتبط و اپراتورهای ارتباطی، قطعی‌های جزئی شناسایی و توسط تیم های امدادی رفع شد و هم اکنون زیرساخت‌های ارتباطی در سراسر نقاط استان یزد پایدار و از پوشش مناسبی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مصرف داده در روزهای بحرانی سیل به عدد بی‌سابقه ۱۵۰ گیگابیت بر ثانیه، گفت: این رکورد بی سابقه مصرف داده در روزهایی که یزد در گیر سیل بوده، بیانگر پایداری مناسب ارتباطات ثابت و سیار در شرایط بحرانی و همچنین تاثیر دسترسی مردم، نهادهای خدمات رسان و مجموعه مدیریت بحران به زیرساخت‌های ارتباطی و اینترنت پرسرعت برای اطلاع رسانی به‌موقع است.

پاکدل با اشاره به این که اولین نیاز مردم، نهادهای خدمت رسان ‌و مجموعه مدیریت بحران در این شرایط حساس، دسترسی به ارتباطات پایدار و شبکه پرسرعت برای اطلاع رسانی، هماهنگی، سرعت عمل، اعلام هشدار و کاهش خسارات است، گفت: با درخواست استاندار و تایید وزارت ارتباطات، در سه نوبت پبامک‌های اطلاع رسانی و هشدار توسط اپراتورهای تلفن همراه برای عموم مردم ارسال شد.

آمادگی برای رفع قطعی احتمالی در بوشهر

علی سملیان مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان توضیح داد: تاکنون بیشترین بارش در شهر برازجان با ۹۰ میلی‌لیتر به ثبت رسیده است. روز پنجشنبه خطوط ارتباطی برخی از شهرهای استان دچار اختلال که با تامین باتری‌های ذخیره، مشکل برطرف شد.

وی افزود: حفظ پایداری ارتباطات در شهرها و روستاهای سیلابی، بررسی مسیرهای فیبرنوری داخل استان و پایداری آنها در مقابل حوادث و شرایط بحرانی در اولویت این اداره کل قرار دارد.

سملیان خاطرنشان کرد: با انجام هماهنگی‌ها و پیگیری‌های لازم برای اعزام نیروهای پشتیبان فنی، آمادگی لازم وجود دارد تا با اعزام نیروها نسبت به قطعی ارتباطات احتمالی اقدام شود.

وی تصریح کرد: در شرایط بحران، داشتن شبکه ارتباطی پایدار و بدون اختلال برای تیم‌های مدیریت بحران و مردم از جمله مهمترین الزاماتی است که بر آن تاکید فراوان شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینترنت سرعت اینترنت سیل یزد سیلاب بوشهر سیل یزد سیل بوشهر خبر یزد خبر بوشهر اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عملکرد تیم اعزامی شهرداری پایتخت به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، صمیم مرادی روزبهانی، معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران  عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملا درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان