Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@22:36:55 GMT

۲ خبر از دانشگاه کردستان

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۵۵۳۳

۲ خبر از دانشگاه کردستان

به گزارش ایرنا، ۳۳ نفر از دانشجویان دانشگاه کردستان در مرحله اول بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۱ موفق به کسب رتبه شدند.

بر اساس نتایج اعلام شده از طرف مرکز المپیاد علمی دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور، این تعداد از دانشجویان دانشگاه کردستان در المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۱ موفق به کسب رتبه شده‌اند که پنج نفر از آنان حائز رتبه اول شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در صبح و بعدازظهر روز جمعه چهارم شهریور سال ۱۴۰۱ در دانشگاه های واقع در مراکز مناطق ده‌ گانه کشور شامل پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه مازندران-بابلسر، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا-همدان، دانشگاه رازی-کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهیدچمران اهواز برگزار می شود.

آزمون مرحله نهایی المپیاد در یک روز و مطابق با برنامه زمان بندی درج شده در درگاه مرکز المیپاد علمی دانشجویی کشور برگزار خواهد شد.
 

کسب رتبه نخست منطقه ۵ کاروان ورزشی دانشگاه کردستان در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه های کشور

کاروان ورزشی پسران دانشگاه کردستان با کسب ۳۹ امتیاز، در رتبه نخست منطقه ۵ و جایگاه پانزدهم کشوری قرار گرفت.

با اتمام پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات عالی کشور، کاروان ورزشی پسران دانشگاه کردستان با کسب ۳۹ امتیاز، رتبه نخست منطقه پنج و جایگاه پانزدهم کشوری را بدست آورد و بالاتر از تیم‌های شهید باهنر کرمان، صنعتی شریف تهران، ارومیه، گیلان، زنجان، اراک، بوعلی سینا همدان، علامه طباطبایی و تربیت مدرس قرار گرفت.

سایر تیم‌های منطقه پنج شامل دانشگاه‌های لرستان، ایلام، رازی، آیت الله بروجردی، فرهنگیان کردستان و صنعتی کرمانشاه به ترتیب در جایگاه های ۳۳،  ۳۵، ۴۳، ۶۴ و ۸۹ المپیاد قرار گرفتند.

دانشگاه‌ها باید نقش پررنگی در توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها داشته باشند

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کردستان در جلسه‌ای با شرکت های دانش بنیان و با هدف پیشبرد طرح تانا در کردستان، اظهار داشت: مردم این استان باید نقش دانشگاه‌ها را در رفع مشکلات جامعه مشاهده کنند.

کیومرث کرمی با بیان اینکه نقش آفرینی دانشگاه‌ها در جامعه جایگاه آنها را در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی ارتقا خواهد داد، افزود: دانشگاه‌ها باید نقش پررنگی در توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها داشته باشد و لازمه آن، حرکت کردن به سمت دانشگاه‌های نسل سه و چهار خواهد بود.

وی ادامه داد: در کنکور سال ۱۴۰۱، تنها ۱۰ درصد از داوطلبان رشته ریاضی و ۴۰ درصد از رشته تجربی بودند و اگر در سال‌های آینده چاره‌ اندیشی در رشته‌های ریاضی و بازار کار این رشته‌ها نشود میزان شرکت‌کنندگان بسیار کاهش خواهد یافت.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کردستان گفت: خوشبختانه دانشگاه کردستان در ۱۰ سال گذشته کارهای خوبی را شروع کرده و اکنون در مجاورت هر دانشکده یک مجتمع نوآوری از جمله مجتمع نوآوری مهندسی معدن و عمران و یا در بیجار، مجتمع نوآوری فرش بیجار و مجتمع‌ نوآوری اجتماعی در مجاورت دانشکده علوم انسانی تاسیس شده است.

کرمی تاکید کرد: این مجتمع های نوآوری، نقش مهمی در توانمند کردن فارغ التحصیلان و فعالیت و نقش آفرینی آنان در خارج از دانشگاه و بازار کار خواهد داشت.

نخستین رویداد تانا «توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌» به همت پارک علم و فناوری و با حضور شرکت‌های دانش بنیان و جمعی از مسئولان، پنجم مرداد در دانشگاه کردستان برگزار شد.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی،  علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار دارد و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی،  ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها کردستان دانشگاه کردستان سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان دانشگاه کردستان سنندج کردستان دانشگاه کردستان سنندج المپیاد علمی دانشجویی علمی دانشجویی کشور دانشگاه کردستان دانشگاه ها سال ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۵۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشکده علوم خانواده ایران با حضور انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. 

الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا(س) و فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند. 

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حطیه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهیدبهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

وی گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تاسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تاسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تاسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تاثیر، اندیشکده تاثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

 یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تاثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تاثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تاسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیریش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد