Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، قهرمان بمانا عصر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: علائمی که بیماران در سویه جدید با آن مواجه هستند شامل تب، گلو درد، سرفه، بدن درد و آب ریزش بینی است اما در مواردی علائم حاد شده و به دلیل کاهش میزان اکسیژن خون، احساس تنگی نفس در فرد بوجود می‌آید که بیشتر بیماران بستری در بخش کووید پیمانیه با این مشکل مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش موارد بستری در بخش کووید بیمارستان پیمانیه گفت: اغلب بیماران بستری در بخش کووید میانسال و سالمند با بیماری زمینه‌ای هستند. بر اساس معاینه روزانه، علائم بیماری در مبتلایان از نظر حاد بودن متفاوت است به عنوان مثال بیماری که در روز اول یا دوم به دستگاه اکسیژن نیاز نداشته در روز سوم به اکسیژن نیاز پیدا کرده است. همین طور شدت بیماری در کسانی که سه دز واکسن را دریافت نموده اند با کسانی که تنها یک الی دو نوبت واکسن را دریافت کرده اند متفاوت است.

بمانا عنوان کرد: هدف از دریافت واکسن از نوبت اول تا چهارم این است که بدن در فواصل زمانی مدت دار ایمن شود. به طور مثال سقف ایمنی بدن در فردی که دز سوم یا چهارم دریافت کرده است به نسبت کسی که تنها دو نوبت واکسن را دریافت نموده بسیار متفاوت است. براساس نتایح حاصل شده از تحقیقات، دریافت دز یادآور آنتی‌بادی ها را به سطوح بالاتری پس از دوز سوم بازمی گرداند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به بستری ۲ مادر باردار مبتلا در بخش کرونای بیمارستان پیمانیه گفت: هر ۲ مادر در بخش کرونا تحت مراقبت هستند. فرزند یکی از مادران به صورت سزارین به دنیا آمد که هم اکنون در بخش اِن آی سی یو بیمارستان مطهری بستری است.

وی خاطرنشان کرد: ۵۸ درصد مادران باردار در شهرستان تحت واکسیناسیون کرونا قرار گرفته اند. مادران باردار همانند سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و بیماران خاص در معرض خطر بیشتری هستند. توصیه ما این است که مادران باردار برای تزریق دز واکسن یادآور عجله کنند. چنانچه مادری دز یادآور دریافت کند و بعد از آن به کرونا مبتلا شود قطعاً شدت بیماری در وی کم‌تر خواهد بود و خطر بیماری برای مادر و جنین کم‌تر می‌شود.

بمانا افزود: با توجه به سرایت بالای این سویه جدید و ابتلای همزمان چند نفر به بیماری، بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی تاکید می‌شود.

کد خبر 5551526

منبع: مهر

کلیدواژه: جهرم شیوع کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی جهرم سیلاب محرم 1401 بوشهر وقوع سیلاب ویروس کرونا ماه محرم مدیریت بحران بارش باران سیل کرمان کرمانشاه همدان خطبه های نماز جمعه سی امین سفر استانی دولت آمار کرونا مادران باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۶۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟