Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحیدی با بیان اینکه مهم است که مردم بدانند مسئولان دولت در خدمت آن‌ها هستند، گفت: روابط عمومی‌ها باید زمینه اجرای فعالیت‌های دولت را فراهم کنند.

به گزارش ایسنا، احمد وحیدی ظهر امروز (شنبه) در همایش مدیران کل روابط عمومی و اطلاع رسانی استانداری‌های سراسر کشور، اظهار کرد: روابط عمومی باید ارتباط را با عموم از شیوه‌های مختلف برقرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط عمومی باید اجرای سیاست‌ها را تسهیل کرده و دسترسی به اهداف را دنبال کند.

وی با اشاره به اهداف عملیاتی دولت، تصریح کرد: دولت با همه وجود تلاش می‌کند که در خدمت مردم باشد، نیاز مردم را تامین کرده، حفظ ارزش‌ها را در دستور کار داشته باشد، فرصت‌ها را در خدمت مردم از دست ندهد، همه مردم را در پوشش فعالیت خود داده باشد. برخی نمی‌خواهند این تصویر از دولت ساخته شود.

وزیر کشور همچنین با بیان اینکه مهم است که مردم بدانند مسئولان دولت در خدمت آن‌ها هستند، افزود: روابط عمومی‌ها باید زمینه اجرای فعالیت‌های دولت را فراهم کنند. مثلا دولت اصلاح ارز ترجیحی را پیش برد، ولی مردم باید توجیه می‌شدند که چرا این طرح اجرا شد. روابط عمومی‌ها باید در این زمینه فعال باشند و برای مردم توضیح دهند تا مردم همراه شوند. با این کار سرمایه اجتماعی افزایش می‌یابد.

وحیدی با انتقاد از اینکه برخی سیاست‌های دولت به درستی برای مردم توجیه نمی‌شود، گفت: روابط عمومی‌ها باید به سیاست‌ها و راهبرد‌های دولت مسلط باشند تا بتوانند مردم را توجیه کنند. در این شرایط، فضاسازی مناسب برای اجرای سیاست‌های دولت فراهم خواهد شد و وقت دولت صرف حواشی نخواهد شد.

وزیر کشور همچنین خاطرنشان کرد: قدرت تولید و انتقال پیام برای طیف‌های مختلف جامعه برای روابط عمومی‌ها ضرورت دارد. برای دستیابی به این هدف، باید شبکه گسترده‌ای از اقشار موثر جامعه ایجاد شود. البته انتقال پیام برای اقشار مختلف باید با زبان مناسب آن اقشار انجام شود و در این زمینه نباید اقدام کلیشه‌ای شود. ساختن این شبکه کار مهم روابط عمومی است.

وزیر کشور در پایان گفت: رد پای عملیات روانی دشمن شناسایی شود و مراقب باشیم که اسیر آن نشویم و به درستی پاسخ آن را بدهیم. از سویی برخی گروه‌های اندک هم هستند که راه دولت را نمی‌پسندند که باید حواسمان به آن‌ها هم باشد. روابط عمومی‌ها باید مسلط باشند. اساس بر این است که باید پاسخ داده شود، اما در مواردی هم نیاز به پاسخ نیست، ولی همیشه باید در میدان بود. باید کار‌های خوب را به مردم نشان داد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: احمد وحیدی وزیر کشور روابط عمومی ها وزیر کشور سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی