Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار کرمان گفت: از ایده‌هایی که با هزینه قابل‌قبول، اقتصادی و در رقابت با بخش خصوصی غیر دانش‌بنیان پیاده شود، استقبال می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری کرمان‌، سعید شعرباف اظهار کرد: مراکز فن‌آوری در شهر کرمان مستلزم توسعه و رشد بیشتری است و بخشی از سازِ‌کار نوآوری در شهر کرمان، دچار اشکال است؛ درحالی‌که ظرفیت‌های موجود در مراکز نوآوری شهر کرمان، رتبه برتر این مراکز را در کشور نشان می‌دهد و می‌تواند با اقدامات نوآورانه در سطح دنیا قیاس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه قبل از حضور در شهر کرمان، تجربه بازدید از چند مرکز نوآوری در کشور را داشته است، ادامه داد: اقدامات فن‌آوری نخبگان در عرصه‌های مختلف کشور چندان دیده نمی‌شود و نخبگان نیز چنین حسی دارند زیرا که فضای شهر کرمان در خصوص توجه به نوآوری و اقدامات خلاقانه، نیازمند اصلاح است.

شهردار کرمان با بیان اینکه استفاده از اقدامات فناورانه در سیستم شهرداری نباید به فضای نمایشی مدیران تبدیل شود و به سمت انحصارطلبی پیش رود، افزود: در دوره‌های گذشته شهرداری، تجربه خوبی در استفاده از ایده‌های خلاقانه کسب نشده است.

وی ادامه داد: نیازهای شهرداری متصل به مردم است و هرچند کارهای عمیقی در بازه زمانی چهار تا پنج ساله باید انجام شود، اما طبق سیستم انتصابات در شهرداری با تغییر شهردار و مدیران، نگاه به بعضی از موضوعات تغییر می‌کند و این موضوعی اجتناب‌ناپذیر تلقی می‌شود.

شعرباف با بیان اینکه نیروی انسانی و نگاه مدیران شهری و شورای شهر اگر با نوآوری همراه نباشد، کار پیش نمی‌رود، ادامه داد: بنابراین، باید کارهایی پایه‌گذاری شود که به یک مدت‌زمان خاص محدود نباشد.

وی با بیان اینکه برخی از موضوعات شهرداری مستلزم زمان مشخص است، گفت: در حوزه خدمات‌شهری، سرعت کار، حرف اول را می‌زند؛ بنابراین، از نقطه شروع و پردازش ایده تا انتهای کار، تولید محصول و اجرای آن به‌صورت پایلوت، باید زمان محدود و مشخصی طی شود؛ زیرا سرعت کار ارزش مهمی دارد.

شهردار کرمان با اشاره به اینکه اگر تکنولوژی بتواند تولید را افزایش دهد و با کاهش هزینه برای شهرداری سودآوری داشته باشد، این محصول مورد استفاده قرار می‌گیرد. خاطرنشان کرد: محصول نوآورانه علاوه بر مزیت رقابتی، بخش مهم دیگر آن هزینه تمام‌شده است و ایده‌هایی که با یک هزینه قابل قبول، اقتصادی و در رقابت با بخش خصوصی غیردانش‌بنیان پیاده شود، قابل توجه است.

وی تاکید کرد: ادبیات شهرداری، ادبیات پروژه است و برای استفاده از طرح‌های دانش‌بنیان، نیاز است تا تمام ایده‌ها به پروژه‌ای تبدیل شود که مکان، زمان و محدوده مشخصی دارد و قابل سنجش و ارزیابی هستند.

شعرباف، بر استفاده هرچه سریع‌تر از طرح‌های قابل رقابت در حوزه خدمات‌شهری تأکید کرد و افزود: موضوعاتی چون اجرای طرح پیاده‌راه سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی، ایجاد فضای بازی و تفریح، اجرای فضای سبز و آسفالت که در فضای عمومی شهر تأثیر بسزایی دارد، ازجمله موضوعات قابل توجه است که در این زمینه‌ها، از کارهای دانش‌بنیان به‌خوبی استقبال می‌شود.

وی گفت: حوزه پسماند و ترافیک از موضوعات مدنظر شهرداری برای استفاده از طرح‌های خلاقانه و دانش‌بنیان است که کارهای هرچند کوچک، اما خلاقانه، می‌تواند تأثیر بسزایی در شهر داشته باشد.

کد خبر 592203

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر مدیریت شهری شهر و شهروند نخبگان شرکت دانش بنیان ایده های خلاقانه تکنولوژی پسماند حاج قاسم سلیمانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانش بنیان شهر کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ذرات معلق هوا در پایتخت

به گزارش جام جم آنلاین، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۹۶ قرار گرفته است و شاهد افزایش ذرات معلق هوا در پایتخت هستیم.

همچنین این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته میانگین بر روی عدد ۸۷ قرار گرفته بود و وضعیت هوا در شرایط قابل قبول بوده است.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک و ۳۲ روز هوای قابل قبول داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۶ روز هوای پاک، ۳۰ روز هوای قابل قبول، ۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه داشته است.

دیگر خبرها

  • کیفیت هوای تهران در چه وضعیتی است؟
  • کیفیت هوای مشهد «قابل قبول» است
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • پایداری هوای قابل قبول در پایتخت
  • کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته
  • امروز در هوای تهران نفس بکشید
  • هوای تهران در وضعیت «قابل قبول»
  • امروز در تهران نفس بکشید
  • کیفیت هوای تهران قابل قبول است
  • افزایش ذرات معلق هوا در پایتخت