Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-یک موشک چینی روز شنبه بر فراز اقیانوس هند بر روی زمین فرود افتاد، اما سازمان هوانوردی و فضایی ایالات متحده (ناسا) گفت که پکن "اطلاعاتی در مورد مسیر دقیق" را که برای دانستن احتمال سقوط زباله‌ها به آن نیاز است، به اشتراک نمی‌گذارد.

به گزارش سرویس بین الملل آریا؛فرماندهی فضایی ایالات متحده گفت که موشک Long March 5B در حدود ساعت 12:45 بعد از ظهر شنبه به وقت شرقی (1645 GMT) دوباره بر فراز اقیانوس هند وارد جو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 اما سؤالاتی در مورد "جنبه های فنی ورود مجدد مانند محل سقوط احتمالی پراکندگی زباله" به چین بر می گردد.

بیل نلسون، مدیر ناسا گفت: «همه کشورهای فضانورد باید بهترین شیوه‌های ثابت شده را دنبال کنند و سهم خود را برای به اشتراک گذاشتن این نوع اطلاعات از قبل انجام دهند تا امکان پیش‌بینی قابل اعتماد خطرات احتمالی پراکندگی زباله‌ها فراهم شود.»
 او افزود: «انجام این کار برای استفاده مسئولانه از فضا و تضمین امنیت مردم اینجا روی زمین بسیار مهم است».

کاربران شبکه های اجتماعی مالزیایی ویدئویی از آنچه که به نظر می رسد بقایای موشک باشد منتشر کردند.

ایرواسپیس، یک اندیشکده غیرانتفاعی با بودجه دولتی در نزدیکی لس آنجلس، گفت که غیرمسئولانه است که اجازه دهیم مرحله اصلی 22.5 تنی (حدود 48500 پوند) به زمین در یک ورود مجدد کنترل نشده بازگردد.

تحلیلگران در چند روز گذشته گفته‌اند که بدنه موشک با ورود به جو متلاشی می‌شود، اما به اندازه‌ای بزرگ است که بخش‌های بزرگی از آن زباله‌ها را در منطقه‌ای به مساحت 2000 کیلومتر (1240 مایل) و عرض حدود 70 کیلومتر پراکنده کند.

سفارت چین در واشینگتن بلافاصله اظهار نظری نکرد.
 چین اوایل این هفته اعلام کرد که لاشه هواپیما را از نزدیک ردیابی خواهد کرد، اما گفت که خطر قابل توجهی برای هیچ کس در زمین ایجاد نمی کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: چین آمریکا ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۸۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، دانشمندان می‌گویند، گزارش‌های مربوط به نشانه‌های حیات که در جو سیاره فراخورشیدی «کی‌۲-۱۸بی» شناسایی شده‌اند، ممکن است درست نباشد و در ارائه اطلاعات خطا صورت گرفته باشد.

نتیجه تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا ریورساید شرح می‌دهد، گزارش‌های اخیر از تلسکوپ فضایی جیمز وب که نشانه‌هایی از حیات را در سیاره‌ای دوردست و خارج از منظومه شمسی شناسایی کرده، عجولانه بوده است. 

پژوهشگران می‌گویند، رد کردن یافته‌های اخیر جیمزوب اگرچه همه مشتاقان به تأیید حیات فرازمینی را ناامید می‌کند، اما به این معنی نیست که این تلسکوپ در آینده آثاری از حیات در جو یک سیاره فراخورشیدی پیدا نمی‌کند.

دانشمندان ناسا حدود شش ماه پیش از وجود یک اقیانوس آب احتمالی در سیاره فراخورشیدی «کی‌۲-۱۸بی» (K۲-۱۸ b) خبر دادند و گفتند، سیاره مذکور، سیاره فراخورشیدی «هایسین» است که احتمالا جوی غنی از هیدروژن و سطحی پوشیده از اقیانوس را دارد؛ درواقع هیجان اخیر درباره کشف بالقوه علائم حیات در این سیاره فراخورشیدی از این قسمت کلید خورد.

به گفته آنها، اگرچه بسیاری از سیارات فراخورشیدی ممکن است ویژگی‌های قابل توجهی داشته باشند و نشانه‌هایی از حیات در آنها دیده شود، اما کشف و بررسی سیاره «کی‌۲-۱۸بی» از آنجایی که تقریباً شبیه سیاره زمین است، هیجان‌انگیز شد.

تلسکوپ فضایی جیمزوب یکی از پیشرفته‌ترین تلسکوپ‌های فضایی است که به منظور بررسی اجرام فضایی و شناسایی علائم حیات خارج از زمین استفاده می‌شود. داده‌های این تلسکوپ مورد بررسی و تحلیل دقیق دانشمندان و محققان قرار گرفته و در حالی که تلسکوپ جیمز وب نتایج بسیار دقیق و جالبی از اجرام فضایی و سیارات دیگر به دست آورده است، اما هنوز شواهد قاطع برای وجود حیات فرازمینی ارائه نشده است. محققان و دانشمندان بر این باورند که برای تایید وجود حیات خارج از زمین نیاز به شواهد و اطلاعات بیشتری دارند.

از این رو، می‌توان گفت که تلسکوپ ناسا هنوز نتوانسته است اطلاعات کافی و قطعی در مورد وجود حیات فرازمینی به دست آورد. این تحلیل‌ها و ادعا‌ها نیازمند بررسی دقیق‌تر و داده‌های بیشتر از سوی دانشمندان و متخصصان است تا در تصمیمات قطعی و دقیق‌تر در این زمینه نقش موثر داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله سایبری گسترده به وزارت دفاع انگلیس/ چین متهم ردیف اول!
  • کشف ۲۸ کیلوگرم قرص مخدر/ فرد قاچاقچی دستگیر شد
  • دستگیری قاچاقچی عمده قرص‌های غیر مجاز منطقه تهرانپارس تهران
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • اطلاعات تازه رادیو ارتش اسرائیل از شب حمله ایران به اسرائیل
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • ناو «شهید مهدوی» وارد نیمکره جنوبی زمین شد