Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر ایوب توکلیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ستاد پزشکی از راه دور دانشگاه در تاریخ ۱۷ خرداد ماه سال ۱۳۹۹ شکل گرفت و سامانه پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ آمایشی کشور (استانهای سه گانه خراسان) با عنوان سپاد۹، (sepad۹@mums.ac.ir) در شهریور ماه ۱۳۹۹ توسط وزیر بهداشت به صورت آزمایشی در شرق کشور اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سامانه پزشکی از راه دور سپاد۹ در تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۹ آمایشی کشور راه‌اندازی و فعال شده است.

جانشین معاون‌ درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از طریق این سامانه، هشت دانشگاه کلان منطقه ۹ شرق کشور و تمام بیمارستان‌های تابعه آنها و در مجموع ۶۴ ایستگاه پزشکی از راه دور در کلان منطقه تحت پوشش قرار دارند و از این طریق ارائه خدمات می‌کنند. 

توکلیان افزود: در سامانه پزشکی از راه دور، مشورت‌های پزشکی توسط متخصص از راه دور انجام می‌شود که این مشورت از راه دور بین ایستگاه های مبدا (مشورت گیرنده) و مرجع (مشورت دهنده ) به صورت ارتباط صوتی، تصویری و متنی است.

وی در خصوص سامانه پزشکی از راه دور و نحوه فعالیت آن و چگونگی ارایه خدمات به بیماران شهرستان‌های دیگر توضیح و ادامه داد: برای استفاده از ظرفیت‌های این سامانه، تقویم پزشکان به صورت ماهیانه در اختیار تمام ایستگاه‌های پزشکی از راه دور دانشگاه‌های علوم پزشکی استان خراسان رضوی قرار می‌گیرد و بر طبق نیاز به مشورت برای بیمار بستری، یک روز قبل از مشاوره با کارشناس پزشکی از راه دور بیمارستان مرجع و حضور پزشک مشورت دهنده هماهنگی‌های لازم انجام می‌گیرد و در روز مشورت مشاوره بین ساعت ۱۱ تا ۱۳ انجام می‌شود. 

او در خصوص مزایای استفاده از این سامانه گفت: مشورت‌های از راه دور می‌تواند از طریق این سامانه انجام گیرد که سبب صرفه‌جویی در وقت و هزینه رفت و آمد می‌شود.

فعال سازی سامانه پزشکی از راه دور ویژه بیماران غیر کرونایی در خراسان رضوی

دبیر قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همزمان با اوجگیری تعداد بیماران بستری و سرپایی، سامانه پزشکی از راه دور ویژه بیماران غیر کرونایی در مناطق زیرپوشش دانشگاه فعال شده است.

توکلیان افزود: در برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقابله با موج هفتم کرونا، سامانه "پزشکی از راه دور" برای تشخیص و درمان بیماران غیرکرونایی برای جلوگیری از مراجعه غیرضروری و عدم مراجعه حضوری به مشهد در شهرستانهای استان خراسان رضوی فعال است.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای مقابله با شیوع کرونا، قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد شبانه روزی شد تا از این پس، نمایندگان کمیته های مختلف در آن حضور داشته باشند و شرایط را رصد و پایش کنند.

جانشین معاون‌ درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در نشست قرارگاه مصوب شد که کمیته‌های بهداشت، درمان و نظارت به صورت مستمر و روزانه‌ از مراکز دولتی و غیر دولتی بازدید و رعایت نکردن قوانین و پروتکل‌ها را بررسی کنند.

توکلیان افزود: با توجه به افزایشی بودن آمار بیماران سرپایی و بستری کرونا، از عموم مردم خواستاریم ضمن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و اجتناب از دورهمی، واکسیناسیون خود را تکمیل و دز یادآور واکسن کرونا را دریافت کنند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

منطقه آمایشی ۹ دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاه‌های مستقر در سه استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی را زیرپوشش دارد.

برچسب‌ها تجهیزات پزشکی ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی ویروس کرونا مشهد تجهیزات پزشکی ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خراسان شمالی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سامانه پزشکی از راه دور دانشگاه های علوم پزشکی خراسان رضوی کلان منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۹۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در خراسان رضوی فعال خواهد بود

به گزارش قدس خراسان، آذر رضایی‌پور اظهار کرد: خراسان رضوی روزهای پایانی هفته جاری، میزبان بارش‌های رگباری خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود: بارش‌ها از امروز به تدریج از جنوب غربی خراسان رضوی آغاز خواهد شد و در روزهای پایانی هفته بیشتر نقاط استان را فرا خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در خراسان رضوی فعال خواهد بود، ادامه داد: بارش‌ها در روز پنج شنبه و جمعه به اوج خود خواهد رسید که این بارندگی‌ها در مناطق مستعد همراه با رعد و برق، تگرگ و آبگرفتگی است و موجب کاهش موقت دمای هوا در مناطق مختلف نیز خواهد شد.

رضایی‌پور تصریح کرد: در شبانه روز قوچان با سه و سبزوار با ۳۰ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق خراسان رضوی بوده اند و در همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ۱۱ تا ۲۳ درجه را به ثبت رسانده است.

وی بیان کرد: دمای کنونی مشهد ۲۱ درجه است که طبق تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی امروز بین ۱۳ تا ۲۵ درجه در نوسان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در خراسان رضوی فعال خواهد بود
  • نقص فنی علت توقف قطار مشهد به تهران اعلام شد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت