Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب چند راهکار گام به گام ارائه شده تا بتوانید در صورت رها شدن گوشی‌تان در آب، از آسیب‌های احتمالی و سوختن آن جلوگیری کنید.

 

به نقل از msn، تا زمانی که اتفاقی برای تلفن همراهمان نیفتاده و به طور مدام در دسترس ما بوده، متوجه نخواهیم شد تا چه اندازه به آن وابسته هستیم. پس از ربوده شدن یکی از بدترین اتفاقاتی که می‌تواند برای گوشی ما اتفاق بیفتد، افتادن در آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق می‌تواند حجم زیادی از استرس و اضطراب را برای ما به دنبال داشته باشد  و در آن لحظه از خود می پرسیم که اگر گوشی را از آب خارج کنیم هنوز هم کار می کند یا خیر.

در ادامه چند راهکار گام به گام ارائه شده است که می‌تواند به شما در بروز این اتفاق کمک کند؛ 

مرحله اول: باتری را خارج کنید

در ابتدا باتری را خارج کنید، این کار می‌تواند مدار‌ها را قطع کند. سیم کارت را نیز خارج کنید، تا به این طریق احتمال حفظ داده‌هایی مانند مخاطبین را حتی اگر خود تلفن از بین رفته باشد، افزایش دهید.

مرحله دوم: زمان خشک شدن را کوتاه کنید

اگر گوشی برای مدت طولانی خیس بماند، شروع به خوردگی می‌کند. از سشوار استفاده نکنید چرا که برای این کار گرمای زیادی را تولید می کند و می‌تواند رطوبت را به عمق گوشی وارد کند.ستفاده از جاروبرقی می تواند گزینه بهتر و کم آسیب تری باشد.

مرحله سوم: رطوبت باقیمانده را برطرف کنید

گوشی را حداقل به مدت ۱۲ ساعت در برنج سفید خام فرو کنید. اگر برنج در دسترستان نیست، گوشی را روی دستمال کاغذی بگذارید، سپس آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. باتری را تعویض کرده و روشن کنید. اگر اتفاقی نیفتاد، باتری را بردارید و موبایل را به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید. این احتمال وجود دارد که پس از چند تلاش گوشی دوباره  روشن شود. 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: تلفن همراه ، دانستنی فناورانه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود

ایتنا - دانشمندان یک باتری ساخته‌اند که ظرف فقط چند ثانیه شارژ می‌شود.
گروهی از پژوهشگران در کره جنوبی به این پیشرفت بزرگ در نسل بعدی باتری‌های سدیمی دست پیدا کردند، که از باتری‌های لیتیوم‌‌ـ‌یونی متداول موجود در تلفن‌های هوشمند و خودروهای برقی ارزان‌تر و ایمن‌تر است.

سدیم (Na) علاوه بر این ۵۰۰ برابر فراون‌تر از لیتیوم است، و در عین حال این پتانسیل را دارد که نسبت به همتای لیتیوم‌-‌یونی‌اش ظرفیت شارژ و بازده بیشتری داشته باشد.

تاکنون، باتری‌های سدیم‌-‌یونی با محدودیت‌هایی مانند مدت شارژ طولانی و کمبود ظرفیت ذخیره مواجه بوده‌اند که مانع از آن می‌شد در مقیاس قابل‌توجهی پذیرفته و استفاده شوند.

پژوهشگران موسسه علم و فناوری پیشرفته کره (KAIST) توانسته‌اند با طراحی و ساخت یک باتری سدیم‌-‌یونی پرتوان پرانرژی با قابلیت شارژ سریع بر این مشکلات غلبه کنند.

آن‌ها این کار را با تلفیق موادی که معمولا در باتری‌های مناسب ابرخازن‌ها به کار می‌روند انجام دادند، که در همه چیز یافت می‌شوند از سیستم‌های ترمزگیری بازیافتی در خودروهای برقی گرفته تا تنظیم درجه پره‌های پروانه توربین بادی.

این باتری جدید از لحاظ تراکم انرژی از باتری‌های لیتیوم‌ـ‌یونی موجود در بازار پیشی می‌گیرد و از آن می‌توان هم در خودروهای تمام‌برقی و هم لوازم الکترونیکی مصرفی استفاده کرد.

پروفسور جونگ کو کانگ از دانشکده مهندسی و علوم مواد موسسه علم و فناوری پیشرفته کره، که هدایت این پژوهش را بر عهده داشته است، گفت: «این دستگاه ذخیره انرژی هیبرید سدیم‌ـ‌یونی قادر است به‌سرعت شارژ شود و به تراکم انرژی ۲۴۷ وات‌ساعت/کیلوگرم و تراکم توان ۳۴ هزار و ۷۴۸ وات/کیلوگرم برسد.»

او در ادامه افزود «این یک پیشرفت در غلبه بر محدودیت‌های موجود سیستم‌های ذخیره انرژی است» و گفت پیش‌بینی می‌کند که «کاربرد گسترده‌‌تری در دستگاه‌های الکترونیکی گوناگون» خواهد داشت.

این پژوهش با عنوان «آند رسانای چندظرفیتی با بلورینگی پایین دوپ‌شده با سولفید آهن و کاتد دوپ‌شده با اکسیژن سطح ویژه بالا از چارچوب‌های کربن گرافیتیک متخلخل سه‌بعدی غنی از نیتروژن برای ذخیره‌سازی انرژی هیبریدی سدیم-یون با عملکرد بالا» در نشریه «مواد ذخیره انرژی» (Energy Storage Materials) منتشر شده است.

این پیشرفت چند هفته پس از آن صورت می‌گیرد که گروهی از پژوهشگران در ژاپن فرایند جدیدی برای تولید انبوه باتری‌های سدیمی جامد کشف کردند.

این فناوری جدید با بهبود قابل‌ملاحظه ظرفیت شارژ باتری خودروهای برقی و افزایش بیش از دوبرابری مسافتی که خودروهای برقی در حال حاضر [با هر بار شارژ] طی می‌کنند، احتمالا می‌تواند اضطراب محدوده [رانندگان] را رفع کند. 

دیگر خبرها

  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • با ده دقیقه شارژ ۳۲۰کیلومتر رانندگی کنید!
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • مرد در سایه به زودی مدیرعامل استقلال می شود؟ | مدیری که علی دایی را آبی‌پوش کرد!
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • باتری‌دزد ارومیه به آخر خط رسید
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه