Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@15:03:24 GMT

عمده بازماندگان از تحصیل در مقطع متوسطه هستند

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۰۷۴۳

عمده بازماندگان از تحصیل در مقطع متوسطه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی یوسفی بابادی رئیس آموزش و پرورش شهرستان کوهرنگ در حاشیه آئین بازدید ملی از مدارس نوساز منطقه محروم بازفت که به دستور رئیس جمهور و در کمتر از یک ماه ساخته شده است؛ در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این سوال که در منطقه کوهرنگ با چه میزان بازماندگی از تحصیل دانش آموزان مواجه هستیم؛ گفت: با توجه به اینکه منطقه کوهرنگ یک منطقه عشایری روستایی است و بیشتر دانش آموزان از مناطق محروم و مناطق عشایری هستند و بیشتر مدارس در مقطع ابتدایی فعالیت می‌کنند؛ خوشبختانه با توجه به سفر ریاست محترم جمهور به این منطقه توانستیم یک مدرسه متوسطه اول دختران و یک مدرسه متوسطه اول پسران را در این منطقه افتتاح نمائیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با ساخت این مدارس، دانش آموزان روستاهای دورتر هم به کلاس درس دسترسی پیدا می‌کنند؛ گفت: علاوه بر این تمهیدات لازم اندیشیده شده است تا همه مدارس ابتدایی در تمامی روستاها معلم داشته باشند و دانش آموزان مقاطع متوسطه هم در این روستا ادامه تحصیل دهند. در روستای چمن گلی هم به صورت شبانه روزی دانش آموزان در صورت رضایت والدین می‌توانند تحصیل کنند.

یوسفی با اشاره به وجود فرهنگ خاص مردم منطقه بازفت گفت: مردم این منطقه عمدتاً از این مسئله استقبال نمی‌کنند که فرزندان دانش آموز خود را برای تحصیل در مقطع دوم متوسطه به شهرستان بفرستند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان کوهرنگ افزود: باید در این زمینه فرهنگ سازی کنیم؛ ریش سفیدان حضور پیدا کنند و دانش آموزان و والدین را راهنمایی کنیم تا آنها بتوانند در مدارس شبانه روزی برای مقطع متوسطه دوم ثبت نام کنند.

وی با بیان اینکه تمرکز ما استفاده از معلمان بومی استان است گفت: ما حتی برای مناطق روستایی هم چندان از سرباز معلم استفاده نمی‌کنیم و تنها نه سرباز معلم در منطقه کوهرنگ وجود دارد سعی می‌کنیم از جوانان بومی منطقه استفاده کنیم.

یوسفی با بیان اینکه ۸,۴۰۰ دانش آموز در منطقه کوهرنگ داریم گفت: ۷۰ درصد مدارس منطقه مدارس ابتدایی و ۳۰ درصد مابقی مدارس متوسطه اول و دوم هستند. حدود ۳۰ درصد مدارس در شهر و مابقی در روستاهای منطقه کوهرنگ فعال هستند.

وی با بیان اینکه بالای ۹۸ درصد پوشش تحصیلی در منطقه وجود دارد گفت: دو درصد از دانش آموزان هم عمدتاً دانش آموزان عشایری هستند که استقبال نمی‌کنند.

یوسفی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در طی دو سال قبل گفت: کرونا موجب شد تا بیش از ۲۰ درصد دانش آموزان منطقه کوهرنگ از تحصیل محروم شوند.

کد خبر 5551538 علی قدمی

منبع: مهر

کلیدواژه: عدالت آموزشی مناطق محروم نوسازی مدارس شهرداری تهران امام زاده داود شورای شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سیل امامزاده داوود سیلاب ماه محرم محرم 1401 آتش نشانی مدیریت بحران شهر تهران سازمان تامین اجتماعی سازمان حج و زیارت آلودگی هوا منطقه کوهرنگ دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان

مدیر دارالاکرام شعبه خراسان رضوی در تشریح اقدامات این مؤسسه با بیان اینکه نزدیک به ۲ دهه از آغاز فعالیت دارالاکرام می‌گذرد و ما همواره تلاش کرده‌ایم شفاف و پاسخگو باشیم،می گوید:رسالت دارالاکرام توانمندسازی دانش‌آموزان بااستعداد است تا بالنده شوند و امکان کسب مهارت‌های مورد نیاز را داشته باشند،بدون آنکه کرامت انسانی آنها خدشه‌ دار شود.

مریم تقوی با اشاره به اینکه این مؤسسه در ۲۵  استان کشور با حمایت از کودکان بدون سرپرست و فاقد سرپرست مؤثر فعالیت می کند،می گوید:این خیریه در حال حاضر ۷۶۰۰ دانش آموز را با اعطای بورسیه و خدمات مددکاری،آموزشی،درمانی و معیشتی حمایت می کند.

وی ادامه می دهد:تلاش و هدف مؤسسه در سراسر کشور این است که در سال جاری علاوه بر ۷۶۰۰ دانش آموز ۱۰ هزار دانش آموز دیگر را هم زیرپوشش حمایتی خود قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه ما به دنبال راهکارهایی هستیم که علاوه بر حمایت های آموزشی ،حمایت های پرورشی،عاطفی وحمایت های مهارت آموزی را هم از افراد تحت حمایت داشته باشیم ومی گوید:شناسایی ،حمایت و نگه داشتن این بچه ها و خانواده های آنان در چرخه توسعه فردی و انسانی فرایندی تعریف و تبیین شده است که بتوانیم این کار را درسطح کشور بیشتر انجام  دهیم تا دانش آموزان در چرخه تحصسل و رشد باقی بمانند.

تقوی ادامه می دهد:این مؤسسه دراستان خراسان رضوی هم اکنون حدود ۷۰۰ دانش آموز را در شهرهای مشهد،قوچان،سبزوار و تربت جام با اعطای بورسیه تحصیلی و سایر خدمات مورد حمایت قرار داده است.

وی به فعالیت خیریه دارالاکرام در مناطق محروم دراستان های مختلف اشاره می کند و ادامه می دهد:درحادثه‌ سیل اخیر که در سیستان وبلوچستان رخ داد،دارالاکرام با حمایت نیکوکاران ایرانی خارج از کشور، اقلام مورد نیاز خانواده‌های سیل‌ زده وعضو این مؤسسه را به ارزش ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تهیه و توزیع کرد.

وی با تأکید بر اینکه این خیریه یک سازمان مردم نهاد است که از طریق کمک های مردمی و کمک های خیرین اداره می شود،می افزاید:حمایت از دانش آموزان در این خیریه براساس تحصیل و عملکرد تحصیلی،فرهنگی و ورزشی که انجام می دهند ،امتیاز می گیرند و براساس امتیازشان حقوقی تحت عنوان بورسیه  دریافت می کنند؛ یعنی مبنای دریافت بورسیه براساس تلاش و پویایی خود دانش آموزان در زمینه های مختلف انجام می شود.

وی با تأکید بر اینکه ما در این مؤسسه امیدوار هستیم و تلاش می کنیم  که روزی فرا برسد که هیچ دانش‌آموزی به علت مشکلات اقتصادی ترک تحصیل نکند و حتی در معرض آن نیز قرار نگیرد،می افزاید: دارالاکرام درصدد است از طریق آموزش درست و متناسب با استعدادهای یک دانش‌آموز، از او یک شهروند خوب بسازد. 

منبع: قدس آنلاین مهدی توحیدی

دیگر خبرها

  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • بندبازی مرگبار برای تحصیل
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند