Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد تولائیان درباره به‌کارگیری سازه‌های فولادی در ساخت‌وساز‌ها به‌ویژه طرح نهضت ملی مسکن، گفت: در این بحث دو نگاه وجود دارد که یکی مربوط به تولیدکننده و دیگری مباحث فنی و اقتصادی و بحث سازمان نظام‌مهندسی ایران است.

وی افزود: مناطق شهر اصفهان به دلیل نزدیک بودن کارخانجات سیمان شاید ساخت‌وساز به روش بتن و آرماتور، اقتصادی باشد، اما در سایر شهر‌ها به دلیل وزن زیاد سیمان و هزینه بالای حمل استفاده از سازه‌های فولادی در ساخت‌وسازها، کاملاً اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون بهره‌برداری شرکت ذوب‌آهن اصفهان ادامه داد: از سوی دیگر سازمان نظام‌مهندسی ساختمان نقشه‌های ساخت‌وساز را به مصرف‌کنندگان می‌دهد، بنابراین این مجموعه نیز باید به‌طور همزمان با تولیدکنندگان بر روی تغییر فرهنگ ساخت‌وساز اقدام کند و استفاده از سازه‌های فلزی را در دستور کار خود قرار دهد.

وی تاکید کرد: با ورود مهندسان به سازه‌های فلزی، تولیدکنندگانی همچون ذوب‌آهن نقش خود را بهتر ایفا خواهند کرد.

تولائیان با بیان اینکه استفاده از سازه‌های فلزی دو رشته دارد، توضیح داد: می‌توان از پروفیل‌های استاندارد همچون تیرآهن‌های سنگین، ناودانی‌های سنگین، نبشی‌های بزرگ و ... در سازه‌های جدید استفاده کنیم، این تولیدات مراحل تست را گذرانده و بعد از قرار گرفتن در محاسبات سازه‌ای، می‌توان اطمینان حاصل کرد که سازه استاندارد داریم.

وی با اشاره به فاز دوم استفاده از سازه‌های فلزی، گفت: این روش استفاده از تیر ورق‌ها در سازه‌ها است و با توجه به اینکه در پروسه ساخت آن‌ها دقت کافی نمی‌شود، به‌طورقطع استاندارد‌های تدوینی در آن‌ها رعایت نمی‌شود که در این شرایط ایمنی ساختمان‌ها پایین می‌آید.

معاون بهره‌برداری شرکت ذوب‌آهن اصفهان با تاکید بر اینکه در ایران، غالب سازه‌های فلزی هم از نظر قیمت و هم از نظر سرعت ساخت به شدت به صرفه است، تصریح کرد: باید در ساخت‌وساز‌ها از پروفیل‌های استاندارد استفاده کنیم و اگر تمام این موارد لحاظ شود، صد درصد سازه‌های فلزی می‌تواند در بحث مقاوم‌سازی نقش موثری داشته باشد.

وی با بیان اینکه در استان اصفهان به دلیل نزدیک بودن کارخانجات سیمان تقریباً تعداد سازه‌های فلزی بسیار کم است، تأکید کرد: البته در شهر‌های دیگر همچون شیراز، خراسان و ... بیشتر از سازه‌های فلزی استقبال می‌شود.

تولائیان درباره به‌کارگیری سازه‌های فلزی در طرح نهضت ملی مسکن، توضیح داد: در بحث ساخت‌وساز با سازه‌های فلزی و فولادی ذوب‌آهن نامه‌نگاری با وزارت راه و شهرسازی، شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ دولتی برای عقد قرارداد کرده است.

وی با بیان اینکه ذوب‌آهن نزدیک ۵۰ درصد محصولات خود را صادر می‌کند، گفت: این شرکت هر زمان ببیند در کشور نیاز به محصولاتش است، اولویت خود را تأمین نیاز داخل قرار می‌دهد، بنابراین به راحتی می‌توان ادعا کنیم که حتی ذوب‌آهن و شرکت‌های و کارخانه‌های دیگر می‌توانند نیاز داخل را برای ساخت‌وساز فلزی‌های تامین کنند.

معاون بهره‌برداری شرکت ذوب‌آهن اصفهان ادامه داد: حتی اگر سالانه یک میلیون مسکن در کشور ساخته شود، طبیعی است که اگر ساختمان‌ها براساس سازه‌های فولادی ساخته شود، نوع پروفیل آن متفاوت است و اگر سازه‌ها بتنی باشد، بیشتر از میلگرد مصرف می‌شود، با این‌وجود ذوب‌آهن این توان و آمادگی را دارد که نیاز سازه‌های فلزی را در کشور تولید و تأمین کند.

وی با تاکید بر اینکه سازه‌های فولادی بسیار ایمن و خطای انسانی در آن کمتر و استاندارد است، توضیح داد: البته اگر همانند متروپل به فرض یک تیرآهن را به اشتباه کار کنیم و ابعاد آن مناسب نباشد، کاری از دست تولیدکننده برنمی‌آید و در این شرایط سازمان نظام‌مهندسی و مهندس طراح باید از تیرآهن و پروفیل استاندارد و مطابق با نیاز سازه استفاده کند.

تولائیان ادامه داد: از نظر استحکام، سازه‌های فلزی در دنیا با این روش ساخته می‌شوند، چراکه حمل‌ونقل و جابجایی سیمان سخت است و همه‌جا در دسترس نیست، اما سازه‌های فولادی را می‌توان در دنیا جابجا کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان ساختمان سازی سازه فلزی استفاده از سازه سازه های فلزی سازه های فولادی ساخت وساز ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۲۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه احتمال وقوع بارش‌های مجدد در استان وجود دارد گفت: سرعت امدادرسانی جهاد به قنوات و چاه‌ها افزایش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی ملک‌زاده ظهر امروز در نشست ارزیابی اولیه خسارات بارندگی‌های اخیر یزد اظهار داشت: بر اساس اعلام هواشناسی، احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید آمادگی کامل برای این موضوع وجود داشته باشد گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در این دولت به آن توجه ویژه صورت گرفت، ایمن سازی در مقابل حوادثی همچون سیل بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد تصریح کرد: با توجه به بارش‌های صورت گرفته و احتمال وقوع بارندگی‌های جدید، لازم است که نظارت و ارزیابی ایمن‌ سازه‌های آبی و خاکی استان یزد با جدیت دنبال شود.

ملک‌زاده به بارش‌های خوب استان و نقاط مختلف کشور اشاره کرد و ادامه داد: بارندگی‌های صورت گرفته، زمینه ذخیره‌سازی خوب آب در سازه‌های آبی و خاکی نقاط مختلف استان را به وجود آورد که اتفاق بسیار خوبی است.

وی افزود: با این وجود و با توجه به کارآیی سازه‌های آبی و بند‌های خاکی که جلوی سیل را می‌گیرد، باید حتما نسبت به تخلیه آب و هدایت آن انجام شود تا این سازه‌ها بتوانند گنجایش لازم در باران‌های بعدی برای جلوگیری از وقوع سیل را داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد افزود: با توجه به احتمال بارش‌های جدید نیاز است اقدامات لازم برای ارزیابی، ایمن‌سازی و تخلیه آب سازه‌های آبی خاکی توسط آب منطقه‌ای و منابع طبیعی صورت گیرد و در این زمینه بخشداران و دهیاران همکاری لازم را داشته باشند.

ملک‌زاده با اشاره به احتمال حوادث ثانویه در مخاطره بارندگی و سیلاب افزود: شهرداران و بخشداران با استفاده از ظرفیت نظام مهندسی و بنیاد مسکن بازدید و دستورات لازم برای ایمن‌سازی آن را ارائه نمایند.

وی در خصوص قنوات و چاه‌های کشاورزی آسیب دیده از سیل نیز خواستار تسریع در امدادرسانی توسط جهاد کشاورزی شد و گفت: کشاورزان، باغداران و مالکین قنوات جهت پیگیری و ثبت خسارت می‌توانند به ادارات جهاد کشاورزی  مناطق خود مراجعه کنند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • هشدار تندباد و گرد و خاک برای خوزستان
  • «نمک دریا» ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی دارد/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد