Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، محمدعلی زرنگ در نشست کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان جنوبی اظهار داشت: اکنون هزار و ۹۴۶ نفر در استان در انتظار دریافت تسهیلات فرزندآوری هستند.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۲ هزار و ۸۰۷ فقره وام ازدواج توسط بانک‌های استان پرداخت شد و ۲ هزار و ۵۲۷ پرونده نیز در نوبت انتظار برای پرداخت تسهیلات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: استان‌هایی که به لحاظ تولید ناخالص ملی وضعیت معیشت و اقتصاد بهتری نسبت به استان ما دارند میل آنها به دریافت تسهیلات از بانک‌ها کمتر است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی در مصارف رتبه پنج کشور را به خود اختصاص داده است اظهار داشت: از طرفی ۹۹ درصد منابع بانک‌های استان تاکنون خرج شده که نسبت به میانگین کشوری (۸۲ درصد) بالاتر است.

وی عنوان کرد: بانک‌ها مجاز هستند حداکثر ۸۰ درصد منابع قابل تخصیص خود را در قالب تسهیلات پرداخت کنند و در صورت تخطی وضعیت آنها نزد بانک مرکزی قرمز می‌شود و باید روزانه ۲۲ درصد جریمه پرداخت کنند لذا کسری وجوه و منابع خود را از بین بازار بانکی با نرخ ۲۰ درصد تامین می‌کنند.

مدیر شعب بانک ملی خراسان جنوبی یادآور شد: منابع استان حدود ۲۶۱ هزار میلیارد ریال، بعد از کسر منابع قانونی حدود ۲۳۱ هزار میلیارد ریال، مصارف اعتباری بدون در نظر گرفتن مطالبات معوق ۲۳۰ هزار میلیارد ریال و مطالبات معوق نیز ۵.۲ میلیارد تومان است.

وی گفت: نرخ NPL «نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات پرداختی» در استان از میانگین کشوری بسیار پایین‌تر و ۲.۱۳ است، افزایش نگران‌کننده نرخ NPL در کشور به دلیل غیرفعال بودن تعدادی از بنگاه‌ها، عدم بازپرداخت بدهی و بازگشت منابع به چرخه اعطای تسهیلات و از این قبیل است.

زرنگ با اشاره به ترکیب منابع در بانک‌های استان افزود: از مجموع منابع بانکی، ۳۴ درصد بلندمدت، ۱۲ درصد پس‌انداز، ۱۸ درصد جاری، ۳۲ درصد کوتاه مدت و چهار درصد سایر است.

وی با اشاره به ترکیب مصارف بانکی استان در مقاطع مختلف اظهار داشت: بخش کشاورزی ۲۸ درصد، بازرگانی و صادرات ۶ درصد، خدمات و سایر ۲۴ درصد، صنعت و معدن ۲۰ درصد و معدن و ساختمان ۲۲ درصد مصارف را به خود اختصاص داده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی با اشاره به رشد ۶۰ درصدی مصارف قرض‌الحسنه در بانک‌های استان تصریح کرد: وام ازدواج ۴۰ درصد، مشاغل خانگی سه درصد، خوداشتغالی ۱۲ درصد، فرزندآوری سه درصد و ۴۴ درصد مربوط به وام‌های رفع احتیاجات ضروری، ودیعه مسکن، درمان، تسهیلات خشکسالی، ستاد دیه و کمک به آزادسازی زندانیان و سایر بوده است.

وی در ادامه با اشاره به چالش‌های بانکی در استان گفت: نبود حمایت کافی از سیستم بانکی در مبحث وصل مطالبات توسط دستگاه‌های اجرایی و نظارتی، قوانین تعارض در خصوص اعطای تسهیلات وصول مطالبات و عدم الزمام بانک‌های خصوصی به پرداخت تسهیلات تکلیفی و مشارکتی از جمله مشکلات است.

زرنگ با اشاره به نبود تطابق نرخ تسهیلات با نرخ تورم افزود: استقبال مردم از سپرده‌های گران، تعدد شعب بانک‌ها و موسسه‌های مالی، عدم استقرار ناظر پولی بانک مرکزی در استان، نداشتن ایفای تعهدات دولت در پرداخت سود تسهیلات دارای تعهد و تضمین دولت و منابع محدود استان و لزوم متمرکز شدن حساب شرکت‌ها و آماده نبودن زیرساخت‌های الکترونیکی برای توسعه بانکداری الکترونیک از جمله مهمترین چالش‌های بانکی استان است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی هم گفت: بانک‌هایی که نسبت به پرداخت تسهیلات فرزندآوری در استان کم‌توجهی می‌کنند معرفی شود.

سید محمدرضا طالبی افزود: مدیران شعب بانک‌های استان باید از بانک‌های مرکز تسهیلات طرح فرزندآوری را پیگیری و در این زمینه جدیت بیشتری داشته باشند.

وی بیان کرد: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به همه ابلاغ شده است پس چرا باید بانک‌های استان در این خصوص کم‌لطفی کرده و آمار افراد در انتظار تسهیلات در استان زیاد باشد.

 انتهای پیام/4905
 

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی پرداخت تسهیلات فرزندآوری جوانی جمعیت معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی بانک های استان خراسان جنوبی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۲۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات

به گزارش خبرگزاری مهر، ‬ بررسی آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

کد خبر 6093563 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد