Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مازندران تاکید کرد و گفت : مسئولان ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان باید تا پایان امروز مشکل انسداد راه های روستایی و قطعی برق روستاهای سیل‌زده بخش مرزن آباد چالوس را بر طرف کنند. ‎

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا از مازندران ، سیدمحمود حسینی پور روز شنبه در جلسه مدیریت بحران مازندران در شهرستان چالوس با اعلام ضرب الاجل یک روزه برای رفع انسداد راه اصلی کندوان و راه های ارتباط روستایی و مشکل قطعی برق روستاهای سیل زده، افزود: مسئولان استانی تا زمان رفع شدن این مشکلات و بازگشت زندگی مردم به روال عادی نباید منطقه سیل زده را ترک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اتخاذ تدابیر لازم برای ارائه مساعدت و هرگونه خدمات برای ترمیم زیرساخت های آسیب دیده و امداد رسانی در این منطقه سیل زده، ادامه داد: هیچ گونه بهانه ای که سبب وقفه در روند خدمات رسانی در این بخش شود، وجود ندارد و مجموعه استانداری و هیات همراه تا ۲۴ ساعت آینده در این شهرستان حضور خواهند داشت و خدمات مسوولان را  رصد می کنند.

استاندار مازندران گفت : در شرایط بحرانی، ترمیم زیرساخت ها، ارزیابی خسارت ها، توزیع اقلام غذایی و دارویی به منظور آرامش بخشیدن از لحاظ روحی و روانی به مردم سیل زده در این منطقه باید اولویت کاری باشد.

بازگشایی راه ارتباطی ۱۷ روستای سیل زده

حسینی پور از تلاش شبانه روزی مسئولان ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان در روند خدمات رسانی به سیلزدگان چالوس قدردانی کرد و اظهار داشت: از روز گذشته تاکنون راه ۱۷ روستای بخش مرزن آباد به مرکز بخش باز شده و برق تعدادی از روستاها نیز وصل شد اما آنچه مهم است ایجاد راه دسترسی موقت برای هفت روستای باقی مانده است که هم اکنون ارتباط آن ها با مرکز بخش مرزن آباد قطع است.

نماینده عالی دولت ایجاد راه دسترسی موقت به هفت روستای باقی مانده را اقدام بسیار ضروری دانست و اظهار داشت: با توجه به لطمه های روحی و روانی که براثر سیلاب به ساکنان این روستاها وارد شده است احتمال دارد برخی از آنان به خاطر این وضعیت دچار بیماری حاد شوند و نیاز به خدمات اورژانسی داشته باشند، بنابراین برقراری هرچه زودتر راه ارتباطی به این روستاها بسیار مهم است.

استاندار مازندران خواستار شناسایی و برخورد با صادر کنندگان مجوز ساخت وساز در بستر و حاشیه رودخانه های بخش مرزن آباد چالوس شد و گفت که این اتفاق فرصت بسیار مهمی است که  علاوه بر شناسایی سازندگان متخلف در بستر و حاشیه رودخانه ها، با دستگاه های صادر کننده مجوز نیز برخورد قاطع شود. 

حسینی پور تاکید کرد که تمام ساکنان بناهای مسکونی در حاشیه و بستر رودخانه ها در مرزن آباد باید تخلیه شوند و شرکت آب منطقه ای نیز باید از امروز عملیات ساماندهی و لایروبی این رودخانه ها که مملو از املاح ، گل و لای ، تنه های درختان و نیز سنگ شده را در اولویت قرار دهد.

حسینی پور تاکید کرد: پوشش دهی آنتن تلفن همراه و نیز وصل تلفن ثابت در روستاهای سیل زده منطقه در اسرع وقت باید انجام شود.

 نماینده عالی دولت در مازندران، اطلاع رسانی در هنگام وقوع بحران را موضوعی اساسی در مدیریت بحران و برخورد صحیح مردم با حوادث طبیعی دانست و افزود: ستاد مدیریت بحران و رسانه ها باید در این مواقع با همه امکانات وارد میدان شوند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیل سیلاب مازندران استاندار مازندران استاندار مازندران بخش مرزن آباد مدیریت بحران رودخانه ها سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار مازندران؛ گره کور طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برقِ نیروگاه شهید سلیمی نکا را باز کرد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،یوسف نوری روز جمعه در حاشیه بازدید از طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی شهید سلیمی نکا، افزود: با پیگیری های انجام شده از سوی وزیر نیرو، معاون وزیر نیرو و دیگر مسئولان عالی رتبه کشور طرح نیروگاه شهید سلیمی نکا با هدف رفع مشکلات برق منطقه مورد پیگیری قرار گرفته و این طرح حیاتی در مازندران به شدت در حال پیشرفت است.

مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه پسروی آب دریای خزر یکی از مشکلات تامین برق در مازندران بوده است که برای رفع آن می بایست تدابیری در این راستا اندیشیده شود، اظهار داشت: نیروگاه نکا به دلیل قدمت بالا و با توجه به پسروی آب دریای خزر و تجهیز و نوسازی این طرح عظمیم جوابگوی نیاز منطقه نبوده است.

وی گفت: برای رفع مشکلات تامین برق، نیروگاه نیازمند اجرای طرح توسعه بوده که امیدواریم با قول مساعدی که داده شده این مشکلات برطرف شود.

استاندار مازندران از طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی شهید سلیمی نکا، از سوله و زیرساخت های این طرح بازدید و طی تماسی با وزیر نیرو و رئیس سازمان برنامه و بودجه پیگیر رفع مشکلات اعتباری و دیگر موارد برای تسهیل در روند اجرای این طرح شد.

نیروگاه شهید سلیمی نکا با چهار واحد بخار به ظرفیت هرکدام ۴۴۰ مگاوات، ۲ واحد گازی به ظرفیت هریک ۱۳۷.۶ مگاوات و یک واحد بخار سیکل ترکیبی با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات با تامین بیش از چهار درصد برق کشور نقش موثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.

بلوک سیکل‌ترکیبی طرح توسعه نیروگاه شهید سلیمی نکاء مازندران به ظرفیت نامی ۴۸۴ مگاوات در داخل محوطه نیروگاه نکا قرار گرفته و شامل دو واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی است.

دیگر خبرها

  • مسئولان زنجانی برای نجات پل تاریخی میربهاءالدین به خط شدند
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • استاندار مازندران؛ گره کور طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برقِ نیروگاه شهید سلیمی نکا را باز کرد