Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-سردار محمد زهرایی گفت : گروه‌های جهادی در ساعات اولیه سیل، در آمادگی کامل به سر می‌بردند و آماده امدادرسانی به مردم عزیز کشور بودند.
به گزارش خبرگزاری آریا، سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور ضمن عرض تسلیت به بازماندگان جانباخته سیل در برخی استان‌های کشور، به تشریح روند خدمت رسانی بیش از 650 گروه جهادی با بیش از 6400 جهادگر در 13 استان سیل زده پرداخت و عنوان کرد: گروه‌های جهادی در ساعات اولیه سیل، در آمادگی کامل به سر می‌بردند و آماده امدادرسانی به مردم عزیز کشور بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه تا کنون بیش از 55 نفر از هموطنانمان در این سیل جان خود را از دست داده اند؛ گفت: گروه‌های جهادی در 13 استان کشور که سیل خسارات بیشتری وارد کرده است، مشغول امدادرسانی و کمک به آسیب دیده گان و انتقال مردم از مناطق پرخطر به مناطق امن هستند.
سردار زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی گفت: مهمترین خدمات ارائه شده توسط گروه‌های جهادی در این 13 استان، شامل بازگشایی راه‌های روستایی، پاکسازی جاده ها، منازل و مغازه‌ها از سیل، ساخت سیل بند و اقدامات بهداشتی و پزشکی برای مصدومان و آسیب دیدگان می‌باشد.
همچنین مسئول سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه 65 گروه جهادی در غالب بیش از 1000 نفر جهادگر در استان تهران فعال و مشغول امداد رسانی هستند؛ درباره خسارت وارد شده گفت: بازار امام زاده داود (ع) به طور کامل تخریب شده و در ساعات اولیه 2 تیپ امدادی و 25 گروه جهادی به همراه ماشین آلات عملیاتی شامل 18 باب کت، 20 دستگاه بیل مکانیکی و کمپرسی، 18 دستگاه کامیون، 2 دستگاه لودر، یک دستگاه کامیون سوخت رسان و ده‌ها دستگاه مورد نیاز دیگر با همت سپاه محمد رسول الله (ص) و جهادگران استان تهران بزرگ به محل اعزام شدند.
وی با اشاره به توزیع اقلام مورد نیاز سیل زدگان گفت: تاکنون 3500 پرس غذای گرم، 7100 بطری آب معدنی، 35000 قرص نان، 5500 قوطی کنسرو تن ماهی و لوبیا، 250 کیلوگرم آرد، 600 عدد بادگیر و دستکش، 680 عدد چکمه، 7 عدد چادر و صد‌ها وسایل مورد نیاز بین سیل زدگان توزیع شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جهادی گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی
  • ارائه خدمات گروه‌های جهادی به روستائیان شهرستان خانمیرزا
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل