Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پایتخت چین به ازای هر 3 نفر یک دوربین مداربسته وجود دارد. در لندن به ازای هر 75 نفر یک دوربین و در نیویورک به ازای هر 140 نفر یک دوربین وجود دارد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا، سیستم‌های تلویزیون مدار بسته (CCTV) که به عنوان سیستم‌های نظارت تصویری نیز شناخته می‌شوند، اهداف بسیاری را از بازدارندگی جرم گرفته تا نظارت بر ترافیک انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها در انواع تنظیمات خانگی، تجاری و صنعتی استفاده می شوند و با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تقاضا، بهتر و مقرون به صرفه تر می شوند.

با تخمینی یک میلیارد دوربین مداربسته در خیابان‌های جهان تا پایان سال 2021، این فناوری به یکی از پرکاربردترین فناوری‌ها با ویژگی‌هایی مانند پخش زنده ویدیو، نظارت از راه دور، و تشخیص چهره رایج‌تر از همیشه تبدیل خواهد شد. کشورها و شهرهای خاصی در جهان وجود دارند که دوربین‌های مداربسته تقریباً در هر خیابان و گوشه اصلی یافت می‌شوند، در حالی که برخی از مکان‌ها به سختی سیستم‌های کمی دارند. طبق آخرین تحقیقات، چین، هند و روسیه سه کشور اول با بیشترین دوربین مداربسته هستند.

10شهر جهانه که بدون دیده شدن آب هم نمی‌توانید میل کنید!تایوان، چین – 119.6

Wuxi – چین – 92.1

لندن، بریتانیا – 67.5

چانگشا، چین – 56.8

پکن، چین – 56.2

هانگژو، چین – 52.3

کونمینگ، چین – 45.0

چینگدائو، چین – 44.5

Xiamen، چین - 40.3

هاربین، چین – 39.1

همچنین آمار دیگری نیز وجودارد که پکن چین با بیشترین تعداد دوربین مداربسته در صدر جدول قرار دارد.

انتهای پیام/
 

خبرنگار: زهرا وجدانی

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلمان انگلیس پکن چین روسیه علم و فناوری لندن مسکو نیویورک آمریکا هند نظارت آمار سیستم برلین سیدنی تقاضا استراليا دوربین مداربسته دوربین مداربسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۸۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!

روز گذشته، رئیس سازمان صداوسیما اعلام کرد به زودی تمام استان‌های ایران با تجهیز شدن واحدهای سیار به کیفیت HD خواهند رسید تا مسابقات فوتبال در تمامی نقاط ایران با کیفیت بالا پخش شود و شرایط تصویربرداری بهبود پیدا کند.

به گزارش برترین‌ها، احتمالا در نگاه نخست هر مخاطبی با شنیدن این خبر مثل یک وعده پوچ رفتار کند و این را هم مثل باقی وعده‌ها در صندوقچه خاطرات دفن کند اما تصاویر مخابره شده از رفسنجان حین دیدار مس و پیکان ثابت کرد که انگار خبرهایی در کار است. خب البته ما خرسندیم از این تغییر. هر چند که دیر رخ داده اما خب خوشحالیم که چشمانمان قرار است کمتر اذیت شوند. به هر حال روند پیشرفت ما همین است و البته که دنیا هم‌اکنون به تکنولوژی ۸k رسیده!

دنیا در کدام نقطه ایستاده؟

سالانه میلیون‌ها دلار برای حق پخش هر بازی فوتبال در لیگ‌های معتبر دنیا جا به جا می‌شود. بسیاری از کارگردانان و مدیران شبکه‌های تلویزیونی به دنبال ایجاد یک تفاوت بزرگ در زمینه تصویربرداری از مسابقات فوتبال هستند. اما چگونه می‌توان تصویربرداری را به شکلی انجام داد که تماشاگر از دیدن صحنه‌های فوتبال خسته نشود؟

یکی از کاربردی‌ترین روش‌ها برای افزایش کیفیت تصویربرداری از مسابقات فوتبال، استفاده از روش تصویربرداری به صورت ۳۶۰ درجه می‌باشد. در واقع در این روش تماشاگر می‌تواند تمام اتفاقات و صحنه‌های حساس بازی را از تمامی زوایای ممکن مشاهده کند. این روش از تصویربرداری در حال حاظر فقط در لیگ اسپانیا مورد استفاده قرار گرفته و در آینده‌ای نزدیک شاهد گسترش آن خواهیم بود.

تاثیر تکنولوژی بر فوتبال

برای بسیاری از علاقه‌مندان به فوتبال خبر استفاده از فناوری‌های جدید در ورزش فوتبال موضوع جدیدی نیست. تقریبا هرساله سیستم‌های جدیدی برای تصویربرداری و افزایش دقت قضاوت داوران ارائه می‌شود. هر کدام از این سیستم‌ها و فناوری‌ها می‌توانند کمک زیادی به رشد این ورزش در جامعه بکنند.

فناوری‌های مختلف وارد ورزش شده‌اند و توانسته‌اند خود را به عنوان یک گزینه برای جذابیت فوتبال ارائه دهند. استفاده از فناوری‌ها همانند اسانس‌های مختلفی است که به یک غذای بی‌مزه می‌دهید تا بتوانید با کمک آن‌ها از غذا لذت ببرید در حالی که هدف شما لذت از مزه غذا است. ماجرای فناوری و فوتبال نیز به این شکل است. فناوری‌های امروزه کمک زیادی به اجرای عدالت در زمین فوتبال می‌کنند یا باعث جذابیت تصاویر ارسالی برای بینندگان می‌شوند.

فناوری‌های مختلف همانند استفاده از سیستم صوتی برای داوران، تصویر برداری ۳۶۰ درجه و کمک داور‌های ویدیویی از جمله آخرین تکنولوژی‌هایی است که در ورزش فوتبال مورد استفاده قرار گرفته است. فناوری تصویر برداری نیز همانند فناوری کمک داوران ویدیویی در ابتدای مسیر حرکت خود می‌باشند و باید دید آیا با تغییراتی که هر روزه فیفا در قوانین فوتبال ایجاد می‌کند می‌توانند جایگاه ثابتی در این ورزش پیدا کنند یا خیر.

دیگر خبرها

  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • تصاویر دوربین مداربسته از تعقیب و آزار دختران نوجوان توسط اوباش | صحنه مجروح شدن جوان با غیرت کاشمری با چاقو | ویدئو
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • تصاویر دوربین مداربسته از لحظه حمله پهپادی به میدان گازی در عراق | جزئیات جدید از حمله پهپادی | ویدئو
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن